Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 15:26:36
Visnja RR
Drage RR
u ponedjeljak počinje velika nagradna igra na RR.ba
Pored pojedinačnog takmičenja u kojem možete osvojiti lijepe poklone imamo i takmičarski dio među RR u regionu
Osim takmičenja i rangiranja među pojedincima, održat će se takmičenje među pet sestrinskih Ringarajinih portala, naime Bosna i Hercegovina - Ringeraja.ba, Slovenija - Ringeraja.net, Srbija - Ringeraja.rs, Hrvatska - Ringeraja.hr i Makedonija -Ringeraja.mk.
Portal, čiji članovi u 5 dana, budu skupili najviše bodova, bez obzira na način osvajanja istih, biće proglašen za prvi među jednakima!
Da li smo najaktivnije, da li smo najbolje, dokažimo!!!!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 16:02:23
chuci
ja se pripremam i nije mi jasna razlika između ovoga
Primljen komentar na forumu Smatra se novi komentar na bilo koju temu, koja je otvorena od strane takmičara, bez obzira na datum objave teme (ili u bilo koje vrijeme prije natjecanja). Komentari autora teme boduju se sa 3 boda, komentari ostalih članova sa 7 bodova
i ovoga
Napisan komentar na forumu Svaki komentar na bilo kojoj temi na forumuj, donosi tri boda. Organizatori zadržavaju pravo 3 boda diskvalificirati natjecatelja, ako se utvrdi su komentari bez smisla s ciljem da se prikupi što više bodova.
može li pojašnjenje Višnja
i interesuje me gdje je link za ovu igru sa stranice za ove bodove i to.
< Poruku je uredio chuci -- 8.3.2013 16:10:57 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 16:38:42
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: chuci
ja se pripremam i nije mi jasna razlika između ovoga
Primljen komentar na forumu Smatra se novi komentar na bilo koju temu, koja je otvorena od strane takmičara, bez obzira na datum objave teme (ili u bilo koje vrijeme prije natjecanja). Komentari autora teme boduju se sa 3 boda, komentari ostalih članova sa 7 bodova
i ovoga
Napisan komentar na forumu Svaki komentar na bilo kojoj temi na forumuj, donosi tri boda. Organizatori zadržavaju pravo 3 boda diskvalificirati natjecatelja, ako se utvrdi su komentari bez smisla s ciljem da se prikupi što više bodova.
može li pojašnjenje Višnja
i interesuje me gdje je link za ovu igru sa stranice za ove bodove i to.
Primljne komentar ..ako si otvrila temu dobijas poene za svaki komentra koji je napisan na temi Napisan komentar...svaki komentar koji napišeš bilo gdje na forumu
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 17:20:56
Marija13
Koja su pravila "pojedinacnog takmicenja"?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 19:31:01
koka i po
ja pravilnik otvoriti ne mogu...pise error... igram bez pravila u ponedjeljak ce biti krkljaza a jesmo najbolje...niko se bolje ne prepire salim se dobre smo
< Poruku je uredio koka i po -- 8.3.2013 19:32:13 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 21:41:56
Hanady RR
ja uopšte ne zna što se talmičimo, mislim zna se da smo najbolje :)
al eto nek im bude... da im dokažemo...
joj kad sve zabčlikira kod na su ponedlejka u 8 ujutro...
molim da se programerima zahtjeva pristup forumu bez smetnji osobito da nam nije otežano otvaranje prozočića...imamo posla
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 21:56:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Da li u skupljanje bodova ulaze i postovi sa chat tema?
da :))))
Ovo nam je jako bitna info
odmah me proglasite za pobjednika. ja sam otvorila martovsku temu i imam bruku komentara
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 22:01:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja odmah odustajem, ne stavljaju mi se slike u album, a evo ladyblue ce pobijediti
neće...kad nagradna kreće u ponedeljak..a tema je otvorena prije a ima milion drugih stavri raditi mimo stavljanja fotki u labum... u krajnjoj liniji gdje piše da moraju biti lične... evo npr...bazarsku robicu složimo u albume :) em nam je preglednije, em komentari na iste donose poenčiće :)
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 22:03:07
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja odmah odustajem, ne stavljaju mi se slike u album, a evo ladyblue ce pobijediti
neće...kad nagradna kreće u ponedeljak..a tema je otvorena prije a ima milion drugih stavri raditi mimo stavljanja fotki u labum... u krajnjoj liniji gdje piše da moraju biti lične... evo npr...bazarsku robicu složimo u albume :) em nam je preglednije, em komentari na iste donose poenčiće :)
Kad ja fotografisem svoje obrve i pokupim brdo bodova
Samo da me Hanady ne izradi s trepavicama ili ladyblue sa (.)(.)
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 22:04:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Kad ja fotografisem svoje obrve i pokupim brdo bodova
Samo da me Hanady ne izradi s trepavicama ili ladyblue sa (.)(.)
ja vidiš...tema o trepavicama...dobih dijagnizu ''opadanje trepavica-blefirits'' i slike naravno da to proprate