Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 10.3.2013 15:19:05
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
još jedam savjet:
kada ugledate bilo gdje na portalu šareno drvo ( ovaj naš novi logo) kliknite na njega...tako ste ubrali jedno stablo i stvarate svoju šumu tj bodove... a ako ugledate isto to stablo ali zlatne boje opet klik na njega i automatski dobijate nagradu za taj dan ( u pravilniku piše da je to poklon bon koji daje Lisca)
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 10.3.2013 23:33:05
sporty mamaa
ujutro u 8 poočeeetaaaak
Kud u 8h, ja mislila poslije ponoci, tad mi je jedino mir u kuci Visnja, jel ja smijem u svojim postavkama promijeniti e mail adresu, jer sam od ove napisane zaboravila pasword. Hoce li se ista poremetiti ako to uradim?
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 10.3.2013 23:38:01 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 8:19:26
Marija13
Sretno žene! Napravite i u rasprave!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 10:35:02
ananas_ze
počelo je počelo...pišite ... klikajte stabla .... zabava počinje
bas je zabavno