Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 11:39:16
gvendolina
jao ludila ne mogu da posaljem poruku,mislim da ce tema problemi sa forumom biti udarna fenomenalan novi izgled,jako mi se svidja
ja nemam sanse za pobjedu jedino ako ono zlatno drvce uhvatim,ali se nadam da ce rr.ba daokazati da je najbolja koliko sam upratila lb vodi sa chat temom,a gdje je doublemom skupila ovoliko bodova?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 11:48:28
Hannica
Jel se i za otvaranje anketa dobiju bodovi? Vidim danas sviju nesto zanima? Kod mene je skoro nemoguce otvoriti bilo sta,evo 5 min. pokusavam da napisem poruku na ovu temu i ne ide. Za vas ne znam ali moj sistem je pao.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 11:51:47
bebana27
ja i ne znam gdje se anketa moze staviti a ni dnevnik POMOZITE GDJE DA ODEM NA KOJU STRANICU DA TO POSTAVIM
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 11:55:51
canim
za otvaranje ankete, dnevnici, slike, sve idu bodovi koliko sam shvatila, zato imamo puno pitanja danas , uglavnom odgovarajte, pravite ankete, dodajite slike, komentarisite...prihvatite se posla pa da pobijedimo
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:12:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: dady
Ovo mi je super,bas smo aktivne,a drvca su preluda!
Drvaca su ludilo, ja zaposlila malu da ih hvata
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:14:32
bebana27
gdje vi vidi te drvce ja nista ne vidim ni ankete nista
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:20:38
Daliyah92
Ako ovako nastavimo definitivno pobjedjujemo Ja se ne takmicim, mislim i ne mogu ja stici ove zene ispred mene sve da se i na glavu usadim , ali mi je vazno da nasa RR pobijedi
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:22:57
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: bebana27
Ankete su sa strane desne, a drvce.. mora da ti je neko do sad iskocilo Pojavi se samo na sred postova ili negdje i ti ga uhvatis.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:24:26
bebana27
Sto se tice igara tu sam prvo mozda cete misliti da sam pohlepna ;) ali ja volim igre i druzenja a na rr sam od 2009 i super mi je nasla sam dosta prijatelja sa njima se i dan danas cujem zato sam tu idemo da pobjedmooooooooo
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:26:06
bebana27
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
IZVORNA PORUKA: bebana27
Ankete su sa strane desne, a drvce.. mora da ti je neko do sad iskocilo Pojavi se samo na sred postova ili negdje i ti ga uhvatis.
nasla sam ga uh sto iskace ;) samo kupim