Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:27:48
bebana27
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
zamolite muževe i direktore da se strpe do subote.... ovo je važan zadatak žena s RR.ba
Visnja moj je rekao da letim i ja kom kroz prozor sto visim na netu ma mi smo najbolji mi cemo i pobjediti vidis zena sto su posle da pisu sve se ovo radi samo da rr bude No1
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 12:34:34
Hanady RR
čestitamo zeze
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 14:02:36
Hanady RR
ko je zadužen za noćnu smjenu?
ja se javljam...meni ja spavanje bepotrebno... samo mi mm nazovi da mi d adozvolu...reci ti ćeš me paziti
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 14:03:09
bebana27
meni se pokazuju drvaca fatam ih a nigdje zlatnog ;)
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 14:04:41
bebana27
Uhvaćeno zlatno stablo
jel samo jedno zlatno stablo na dan ili ih ima vise a i ja mogu nocnu tamo 2h sam budna ;)
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 15:08:32
Hanady RR
vodimo naravno i sve u skladu sa pravilima... nema ot nema duplih tema
prešle smo 40.000 bodova
bravo...idemo dalje
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 15:19:19
Hanady RR
ta mislim... nek stiže ko može...
P:S...šefee kad će tema za uvođenje smjena...kad smo mogle smjene imat kolače djelit, skupljat peticije itd sve za jednu jedna za sve...vala ove smjene pred monitorm iz toploga doma bi nam bile sintica svakoj...jer ipak smo mi naša RR.ba...sve za jednu jedna za sve
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 15:21:26
bebana27
IZVORNA PORUKA: doublemum
Ja malo "virnula" na RR rs....i one hoće da nas stignu Čak sam provjeravala koliko stanovnika imaju više od nas
Ma ja cu da zovem cijeli fb da nam se pridruze pa ce tek da vide koliko smo mi zene jake veceras cu ja ovdje nocnu da radim i poslije rucka pa nema boljeg foruma od ovog u to sam sigurna 1000% idemo zeneeee
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 15:23:19
bebana27
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ta mislim... nek stiže ko može...
P:S...šefee kad će tema za uvođenje smjena...kad smo mogle smjene imat kolače djelit, skupljat peticije itd sve za jednu jedna za sve...vala ove smjene pred monitorm iz toploga doma bi nam bile sintica svakoj...jer ipak smo mi naša RR.ba...sve za jednu jedna za sve
reci te vi meni ako rr pobjedi jel ide neka nagrada za forum ili ce biti prvi u BiH Hanady ja cu veceras raditi 3-cu smijenu tamo do 2-3 h