Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:08:15
felix
zeze je našla jedno to stablo eh sad kolko uprati svaki dan po jedno zlatno stablo pa ko bude imao srece ufati ce ga meni ova šarena stabla , oci zamagliše blinkajuci
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:20:58
bebana27
ja cu veceras dati svoj maximum jer mi sutra igra zavrsava pa moram biti sto duze na netu sa skupljam lajkice tako da cu i biti tu na rr sa vama
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:27:52
bebana27
dobro je krenulo veceras ce zene biti aktivnije pa trebamo sve da damo svoj maksimu ona koja moze ja sam ne zaposlena pa mogu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:32:50
bebana27
ja bi malo u Neum da se odmorim treba mi i fizicki i psihicki
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:38:42
bebana27
mi cemo biti prve
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:51:50
chuci
ne mogu sad da čitam pravila ali kako ide bodovanje ako neko otvori novu temu i zaključaju mu je jer je dupla? jel on ipak dobije bodove za otvaranje teme?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:53:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci
ne mogu sad da čitam pravila ali kako ide bodovanje ako neko otvori novu temu i zaključaju mu je jer je dupla? jel on ipak dobije bodove za otvaranje teme?
ne znam...evo čitam pravilnik...jedino nalazim da će organizator ako su teme duple bodove poništiti... sad...višnja mi treba dari odgovor na ovo... jer bez obzira na sve tee koje su duple portivne su pravilima i ne mogu ostati na portalu...moderatori o tome vode računa koliko možemo u ovom ludilu
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 16:57:39
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci
pretpostavljam da znaš zašto pitam. mislim eno je na prvih 10 na listi a teme niđe veze
sve znam....
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 17:01:11
bebana27
nadam se da nisam nista prekrsila sto sam zatrazila pomoc oko lajkovanja za jednu nagradni igru jer nam hitno trebaju lajkici zelim osvojiti kolica
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 17:15:40
gvendolina
posto dm spomenu konkurenciju malo sam virnula tamo i mahinalno pokupih par stabala,nadam se da im nece ici bodovi oni su se namjerili da nas pobjede. buduci da se ja borim za pobjedu nase rr mozete li napisati ovdje sta sve tacno donosi bodove rr. klik na stabla,komentari na postove,nove ankete,komentari na ankete,komentari naalbume,komentari dnevnika,zahtjevi,lajkov rri tekstova ???
i moze li ova tema da se prebaci u aktivne,preznojim se dok je nadjem