kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:35:05)
|
IZVORNA PORUKA: sabinos IZVORNA PORUKA: kolacic IZVORNA PORUKA: kolacic IZVORNA PORUKA: sabinos kolacic ti meni ides na zivce,izvini a ti mene samo ignorisi draga[sm=smiley36.gif] ne razumijem ljude koji ovakve stvari pisu, sto mi ide na zivce, ne radim, ne citam.. ima toliko tema na forumima, pola kategorija nisam ni otvorila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hocu reci, siroka je Bozija basta, svega ima..pa bujrum, ne zadrzavaj se na ovoj temi.. zadrzavam se najvise zato da se jos jednom uvjerimkako imam normalan brak i normalnog muza. a ti mislis ovdje ces rijesiti svoje probleme? divno, odlicno, drago mi je zbog tebe sto imas normalan brak i normalnog muza, u tom slucaju, ne bih ni povirila na ovakve stranice, ali ne hajmo se malo provocirati, draga ne trebas mi ti da mi prisjedas na muku, ne ocekuj prepirke samnom, ali molim te, suzdrzi se, nek ti ovo bude posljednji komentar na ovu temu. Divi se svom normalnom zivotu i ne postavljaj pitanja nikakva vise, dovoljno si rekla.
|
|
|
|