RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 12:50:21)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mah nešto ti ne vjerujem
ti si ovo s tm čini mi se shvatila ko igru
nije da ti nekad nije bed al u većini ti je igra

možda preispituješ svoje granice?

ja mislim da je ovo neka psihicka faza, pola sata placem, a onda se valjam od smijeha[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

zato kazem da sam pogubljena skroz[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

j****e moram ja psihijatru. majke mi nisam dobro.

veeseelaa -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 12:52:59)

ja mislim da je ovo neka psihicka faza, pola sata placem, a onda se valjam od smijehauser posted image user posted image user posted image

sad ću ja da ti dam dijagnozu [sm=smiley36.gif]
ti si u šoku , u smislu šta me snadje

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 12:53:01)

IZVORNA PORUKA: kolacic

mah nešto ti ne vjerujem

ja mislim da je ovo neka psihicka faza, pola sata placem, a onda se valjam od smijeha[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

odoh ja da cistim, vec me strah same sebe[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
al mi suze od smijeha, majke mi nije ovo dobro. Mislim, ocaj je prisutan definitivno, igra nije, ako mi vjerujes ko sestri, ja sam iskrena s vama od pocetka,..odoh da ne mislim, idem pospremiti stan, nisam nista radila cijelo jutro...to je za osudu i svako maltretiranje[sm=smiley36.gif]

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 12:55:41)

ja mislim da je ovo neka psihicka faza, pola sata placem, a onda se valjam od smijehauser posted image user posted image user posted image

sad ću ja da ti dam dijagnozu [sm=smiley36.gif]
ti si u šoku , u smislu šta me snadje

hahahhah moguce vrlo moguce ne znam sta je ali nije dobro..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
hadje nek mi je Bog na pomoci da ostanem razumna, cas placem cas se smijem, valjda vise i ja pukla po savovima sto neko rece... odoh ja da zovem drugaricu krpu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

vela havle nek mi je Bog na pomoci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

aida. -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 13:30:53)

Kolacicu ti meni juce rece "Jesi ga ustrojila". Nije to nikakvo ustrojavanje, to je od osobe do osobe...
Ja nikad nisam iznijela smece, nalozila vatru, pomela dvoriste, obrisala ispred vrata... To su stvari koje on radi, niakd mu nisam rekla da treba to i to, nit smo rekli sta je njegov poso sta moj. Sam je zivio, tako ga mati odgojila, ja popravila [sm=smiley36.gif] i sve super...
Nas "prijatelj" rece mm da je papak jer cisti kucu i sprema jelo i on ponekad a ovaj m na to odgovori"Ja to radim jer volim svoju zenu i ja zivim s njom u toj kuci."
Njemu nije bed rec da pere sudje dok ja sjedim za internetom, isto tako ja milion put poradim cijelu kucu dok on radi.
Al osoba mora bit tako odgojena, tako razmisljat...
Taj tvoj izgleda odgojen da zaviruje kako je wc ociscen i kakav je frizider [sm=hudicek1.gif] to mi je vrhunac [sm=hudicek1.gif]

hanabanana -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 13:54:11)

Mene moj muž kad bi nazvao " Maco " ja bih ga utopila u wc šolji....
Maca, cuco, kuco, cico........to jednostavno mi ide na živce.
Al pustite mene, ja sam naopaka..

sabinos -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 13:54:12)

kolacic ti meni ides na zivce,izvini

sabinos -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 13:55:18)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

isto vako.u zivotu mi se nije tako obratio,niti ja njemu

tinkivinki -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:06:47)

IZVORNA PORUKA: sabinos

isto vako.u zivotu mi se nije tako obratio,niti ja njemu

ja kad cujem ta macakanja,kucakanja odmah podjem sumnjati u iskrenost te ljubavi,nesto ne vjerujem u te "prevelike" ljubavi

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.2.2013 14:11:19)

[Sadržaj poruke je obrisan]

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:14:32)

a ti mene samo ignorisi draga[sm=smiley36.gif]

ne razumijem ljude koji ovakve stvari pisu, sto mi ide na zivce, ne radim, ne citam.. ima toliko tema na forumima, pola kategorija nisam ni otvorila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:15:47)

ne razumijem ljude koji ovakve stvari pisu, sto mi ide na zivce, ne radim, ne citam.. ima toliko tema na forumima, pola kategorija nisam ni otvorila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hocu reci, siroka je Bozija basta, svega ima..pa bujrum, ne zadrzavaj se na ovoj temi..

Hanady RR -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:16:22)

mene moj suprug zove ljubice i ja njega...
od zabvljanja do dana danšanjeg...on kad mene zovne imenom ja znam nije nešto dobro...
zna me zovnuti didi jer me tako dječica od zaova zovu...
al imenom rijetko baš... i ja njega zovem makica il ljubica...

al kako ko se zove sa vrata il u kući il van je to veze sa ''količinom'' ljubavi nema nema navika...

sabinos -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:18:06)

hocu reci, siroka je Bozija basta, svega ima..pa bujrum, ne zadrzavaj se na ovoj temi..

zadrzavam se najvise zato da se jos jednom uvjerimkako imam normalan brak i normalnog muza.
a ti mislis ovdje ces rijesiti svoje probleme?

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.2.2013 14:20:58)

[Sadržaj poruke je obrisan]

hanabanana -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:24:44)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

od zabvljanja do dana danšanjeg...on kad mene zovne imenom ja znam nije nešto dobro...

al kako ko se zove sa vrata il u kući il van je to veze sa ''količinom'' ljubavi nema nema navika...

Ljubica na jednu stranu....
Ali maca i kuca na sasvim drugu...
Ako me razumiješ :)

Hanady RR -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:25:43)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ljubica na jednu stranu....
Ali maca i kuca na sasvim drugu...
Ako me razumiješ :)

e to si u pravu...priznajem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mala_sa -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:27:09)

Ja takodjer ovo zvanje "sladunjavim nadimcima" ne mjerim kolicino ljubavi koju neko osjeca.

Mm i ja se zivkamo sa ljubavi; cak sad i djecak cesto zove lubavii i mene i mm [sm=smiley36.gif]
Imenom se zovemo rijetko...

muaaa -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:28:02)

zadrzavam se najvise zato da se jos jednom uvjerimkako imam normalan brak i normalnog muza.

Zeni lakse kad se izjada nekome[sm=smiley1.gif]

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:35:05)

divno, odlicno, drago mi je zbog tebe sto imas normalan brak i normalnog muza, u tom slucaju, ne bih ni povirila na ovakve stranice, ali ne hajmo se malo provocirati, draga ne trebas mi ti da mi prisjedas na muku, ne ocekuj prepirke samnom, ali molim te, suzdrzi se, nek ti ovo bude posljednji komentar na ovu temu. Divi se svom normalnom zivotu i ne postavljaj pitanja nikakva vise, dovoljno si rekla.

minja_ -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:36:25)

meni ne bude lakse kad vidim da neko drugi devera. mislim, i sa i bez spoznaje kako drugi svijet zivi, meni je onako kako jeste, kako sam birala, necu biti ni sretnija ni nesretnija sto neko zivi gore ili bolje od mene.

kolacic vjerovatno ima bolju predodzbu o ovome sto prolazi nakon sto je neke stvari stavila "na papir", a "forumski konzilij" protabirio iz vise aspekata[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

san4 -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:36:40)

Citam od pocetka ovu pricu i vise ne znam sta da mislim.Komplikovano...nema sta.
Nista mi nije jasno[sm=smiley36.gif],a najvise su nejasnoca oko seksa.
Kao dode kuci,nema nikakve bliskosti,kuca treba biti cista,rucak spreman...a navece seks trba biti vrhunski.
Kolacicu,izvini,ali on dobro tebe koristi!
Smatra da on radi,donosi kuci novac,a ti u svemu moras biti perfektna i samo njemu ugadati ne misleci na sebe i svoje osjecaje!

Njega smo skontali[sm=jezicek.gif]
Ali,kako ti mozes tako funkcionisati?
Izvrijeda te,bude hladan,ne uputi ti nista lijepo,cak ni osmijeh...
Kako mozes imati zelju i leci sa njim,poslije svega?[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

sabinos -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:51:47)

mah nešto ti ne vjerujem

bona kolacici ovih 18 iskucanih stranica ti moze stati u ovaj veselin i tvoj post.
jedino ovo oko pedantnosti tvog muza je problem a sve ostalo[sm=zmeden.gif]

kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 14:56:55)

IZVORNA PORUKA: minja_

meni ne bude lakse kad vidim da neko drugi devera. mislim, i sa i bez spoznaje kako drugi svijet zivi, meni je onako kako jeste, kako sam birala, necu biti ni sretnija ni nesretnija sto neko zivi gore ili bolje od mene.

kolacic vjerovatno ima bolju predodzbu o ovome sto prolazi nakon sto je neke stvari stavila "na papir", a "forumski konzilij" protabirio iz vise aspekata[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

jedno je kad ljudi gledaju stvari kao ti, a drugo je reci jos jednom uvjerim da imam normalan brak i normalnog muza, sta time neko zeli da kaze, na osnovu moje price da se poredi sa sobom, jer moj brak nije normalan i moj muz nije normalan, samim time nisam ni ja normalna, mislim ko ima pravo da takvo nesto kaze??? cak ni ljudi koji me poznaju nemaju na to pravo, a ne neka tamo lijeva osoba koja samo sturo nesto procita.. a fascinira me najvise ono "jos jednom"..vjerovatno zena prati cijelo vrijeme temu, pa se svako malo ukljucuje da provjeri na osnovu mene " jos jednom", da je njen brak "normalan". i cemu uopste uvjeravanje u svoj brak, ako znam da je normalan, sto zudim da se uvjeravam u to? sta ce mi uvjeravanje?? a kladim se da ima covjek neke druge stvari mozda ne ove vrste i dimenzije, nego neke suprotne sa kojima je ona s njim kaci[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nego da se ne zamaramo jos i s tim..

sabinos -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 15:04:30)

kolacic bogami ja nisam imala namjeru da te uvrijedim.ne znam zasto ti hoces mene da uvrijedis?
a vjerujem da je 50 posto forumasica pomislilo isto sto i ja ali nece da napisu.nek je tebi sretno,ti si se toliko zapetljala da ne znas ni sta hoces.jos jednom sretno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>