kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (22.2.2013 15:30:11)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa kolačić čitajući tvoje postove djeluješ mi baš razumno, tolerantno i produhovljeno zato baš i ne kužim od kud ti u takvoj situaciji? al zbog tvojih osobina vjerujem da ćeš se snaći i izabrati pravi put e hvala na komplimentu, kad si ti tako zakljucila, onda mora da je bas tako[sm=smiley1.gif] e kad sad skontam otkud ja u ovoj situaciji, ni ja nekako ne kontam, ipak imam ja mozga u glavi, bezobzira sto ko ovdje mislio, bliske prijateljice cesto me zovu da uletim u situaciju i procijenim sta je najbolje po meni za njih, nevjerovatno skoro uvijek sagledam objektivno stvari, ne gledam samo nju nego i njega, i uglavnom ne fulim puno sta treba, ne treba.. ne mogu reci da nisam imala momaka slagala bih, bilo ih je more, odmah da razjasnim, puke cinjenice, nije da se hvalim..sto bih se hvalila kad mi je sad zivot pakao..da nisam imala puno draze bi mi bilo, pa bih znala sto sam pogrijesila.. ali kazem jesam, imala sam raznih momaka raznih profila, studenata, bankara, zanatlija, ovo govorim da status nije igrao ulogu, samo da mi se svidja on i njegovo ponasanje..naravno kako je veza isla, gledala sam idu li i emocije, takvog sam kova, ako nema hemije i ljubavi napustam brod da je od suhog zlata [sm=smiley1.gif] u tom moru momaka upoznala sam i muza, i jos nesto veze su bile i duge i kratke, najduza veza godinu i po dana, sve preko mi je gubljenje vremena..nisam se mlada udala i to je smatram dobrim faktorom ali u ovom slucaju nebitnim jer opet sam fulila i pored iskustva.. Ali kvaka je u njemu, on je za sitnicu da dignem nos, narednu noc dolazio nenadano pred zgradu sa cvijecem a ja sam slaba na te stvari, svadja nije bilo, svako moje durenje ili nesto sto mi smeta, prihvatao je objerucke, ok mijenjao sebe ko lutku, sve radio sta ja sad radim[sm=smiley13.gif] onda je uslijedilo lagano prica o braku, o djeci o kuci o zivotu s njim, kako ce nam biti lijepo kako cemo uzivati u zivotu ja i on i kako me je "Bog poslao njemu" savrsenstvo svijeta njegovo, biser na dnu okeana...itd itd... Rijec je da je bio neodoljiv. Neodoljiv, romantican uporan uporan dok nismo se nekako dogovorili za brak. I sama nisam bjezala od toga, sabrala sam i oduzela i vidjela da necu pogrijesiti hahahh da je on ok, nije pokazao aroganciju nikakvu tad, maska je tu bila svakodnevna..a bili smo i na moru i svukuda..sve je "ukazivalo" da se radi o vrlo primamljivoj osobi s kojom bih mogla imati, lijep, siguran i harmonican zivot, a prije svega koji mi svakodnevno nudi ljubav i paznju.......... eto...to je to. tako se ja udadom i z*****h[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|