Emica_sa -> RE: Koja kolica su dobra? (6.8.2012 13:57:28)
|
IZVORNA PORUKA: novi kolacic IZVORNA PORUKA: AminaZana ma ti si najpametnija i znas najbolje. ja vrlo dobro znam sta djeca vole, bar sam tu skolu zavrsila. a ti svoje nosaj sto se mene tice. nema moj komentar veze sa cijenom, nego sa kvalitetom. svako svom djetetu pruza onoliko, koliko je u skladu sa svojim mogucnostima. tako, da je cijena necega relevantna. a nemoj mi molim te pricati sada da su jeftina kolica kvalitetnija od skupljih. nismo djeca da se saltamo. Moram se upetljati jer sam izgleda ja i zamrsila pricu... 1. AminaZana ne znam koju si skolu zavrsila, ali nije bas ljubazno ljude okolo optuzivati da su "najpametniji i znaju najbolje", bez obzira na nivo obrazovanja. 2. Cinjenica JESTE da su kolica iz Robota i sl.trznih centara daleko losila od ovih sa cetiri cifre, ali svako se pruza koliko moze. E sad, ja ih nikad nisam ni usporedivalja, jer su ta mnogo jeftinija, usporedivala sam kolica od 500 km i ona od 1500. 3. Ne mogu da vjerujem da ti kcerka od 5 godina hoce u kolica, jer ja imam dijete od 5 godina i ona nece da sjedi ni sekunde mirna nigdje a kamoli u kolicima [sm=smiley36.gif] Doduse, mozda su meni jeftina Gracco sa njom i bila dovoljna jer nisam htjela svoju lijenost iskoristiti na djetetu, tako da cim je napunila 2 god.vise nikad u njih nije ni sjela. Nisam imala auto, hodale smo koliko ona moze, sjedale po klupama, ali smo hodale. Danas su izgleda roditelji u ogromnoj zurbi i vidim da im je mrsko cekati na dijete cak i kad vozi bicikl pa mu kupe one formule na akumulator. I onda svi kukamo sto nam se djeca debljaju i samo vise pred kompjuterom...Ali eto, odoh ja off topic...Sorry sad ti vrijedas,ako necije djete voli da se voza u kolicima ne mora znaciti da mu je majka lijena. MOj sin ima 2 godine i 9 mjeseci i obozava kolica,svaki put kad idemo vani,voza se u kolicima,a u kuci napravi 50 krugova oko stola i ne staje citav dan,nema mira sekunde,tako da ne vidim uopce poentu ove rasprave
|
|
|
|