Emmy -> RE: Koja kolica su dobra? (14.8.2012 17:50:06)
|
Mnogi od nas će reći: kolica koja sam ja kupio/la su najbolja. Divno je što ima ovoliko izbora i mogućnosti. Ja bih uglavnom rekla da kada su u pitanju kolica - koliko para toliko i muzike. Inače me ta malena slatka pomagala privlače i prije nego što sam planirala još prvu trudnoću gledala sam modele, okretala se za pojedinim kolicima i razmišljala šta bih ja to voljela kupiti svom djetetu. Nakon rođenja djeteta i dubioza, kupili smo Quinny buzz i bili jako zadovoljni. Kada je dijete malo odskočilo kupili smo kišobran kolica Chicco caddy i koristili ih za neke brzinske kafice, pijacu itd. Nakon rođenja druge bebe Quinny je dočekao, ali nakon prerastanja dreamy košarice i sjedalice, na trećoj fazi mi je trebalo malo promjene, pa smo ih prodali i kupili Maclaren techno XT, kolica koja su multi-funkcionalna, dakle sve u jednom, i teretna za povući i lagana kada ih treba ponijeti na treći sprat sa usnulim djetetom. Još uvijek ih koristimo, na moru, za duge šetnje, itd. Neki dan sam na brodici za Korčulu vidjela jedna kolica koja bih instantno kupila da sada imam potrebu za tim, a kao što sam rekla pošto sam vjerni fan tih malih slatkih kolica, za ovima sam trčala kao sumanuta da vidim o kojem brendu je riječ. Majka ih je nosila sa lakoćom kao tašnicu u ruci sklopljena, a kada su sišli s broda klik i dijete je već u kolicima koja jako lijepo i kvalitetno izgledaju. Svakako, stvar ukusa, ali meni su zapela za oko. Nisam sigurna da ih ima kod nas kupiti, vidjela sam da u EU cijene variraju, pa su tako u Austrijii nekih 140 EUR, a u UK 200 funti, u Americi nekih 270 dolara. Kolica se zovu Nuna Pepp, pa ako ima neko da je kupio ovakva kolica, ako može koju prozboriti, zarad moje raje koja su[sm=nosecka.gif]. Evo i link http://www.nuna.eu/pepp
|
|
|
|