AminaZana -> RE: Koja kolica su dobra? (6.8.2012 21:09:14)
|
IZVORNA PORUKA: ksena Koliko ja znam djeci je za nesmetan rast i razvoj potrebno: hrana, tecnost, skloniste, odgovarajuca zdravstvena i higijenska zastitai LJUBAV. Djeci je sasvim nebitno u kojim kolicima se vozi. U cemu smo se mi vozali? Kakva kolica su kupovali roditelji u ratu i neposredno poslije rata, kada je bila borba za puko prezivljavanje? Ja ne vidim da su te generacije "zakrzljale" u bilo kom pogledu. Ali ono sto mi je najcudnije u cijeloj prici je konstatacija da je dobar roditelj onaj koji digne kredit da bi kupio kolica od 2000, a onaj koji kupi kolica u robotu je, po automatizmu, los roditelj. [sm=zmeden.gif] [/quote kao prvo nisam mislila na psihickii razvoj, nego fizicki. u prvih 6 mjeseci je jako bitno obratiti paznju na kicmu i kukove, ali ocito je ovdje svima nebitno to, nego dzep. sta ima rat sa kolicima sad? nas svijet jos uvijek zivi u ratu i u vremenu oko rata. to je bilo prije 20 godina ljudi. proslost. i to davna, ja tada sam bila kao svoje dijete sad. i imala sam dobra kolica. imam ih i sad kao uspomenu! ispade stvarno po vecini ovih zena "FIAT bolji od AUDIa". mozete vi napadati mene do jutra, ali svaka od vas da ima mogucnost bi kupila "sve najbolje" nebitno da li su kolica u pitanju ili nesto drugo. za moju princezu ide sve najbolje i stojim cvrsto iza toga. nebitna je cijena. bitno mi je da je extra kvalitet, potvrden od strucnjaka!!!
|
|
|
|