animagical -> RE: Koja kolica su dobra? (6.8.2012 13:22:55)
|
IZVORNA PORUKA: AminaZana IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: AminaZana IZVORNA PORUKA: animagical pa ne bih bas rekla da jeftina kolica djecu zuljaju, ne znam gdje si vidjela nazuljano dijete u jeftinim kolicima[sm=smiley36.gif] ma ja kada vidim ona kolica iz robota ili fisa, hoce nesto da mi bude. shvatam ja da neko nema para da kupi kvalitetna kolica, ali ako ne mogu pruziti svom djetetu neki normalan rast i razvoj... ja bih i kredit digla, ali bih omogucila da moja djeca imaju sve sto im je potrebno. srecom nemam potrebe za tim, ali bih to uradila, ili bi kupovala polovne stvari, ali kvalitetne. ma ti samo imas predrasude...djeca u skupim kolicima nisu vrlo vjerovatno nista sretnija od onih u jeftinim...djeca znaju koliko ih volimo i pazimo,a ne koliko smo im platili kolica... djeca bi ionako bila puno sretnija da ih vise nosamo,a manje vozamo[sm=smiley1.gif] ma ti si najpametnija i znas najbolje. ja vrlo dobro znam sta djeca vole, bar sam tu skolu zavrsila. a ti svoje nosaj sto se mene tice. nema moj komentar veze sa cijenom, nego sa kvalitetom. svako svom djetetu pruza onoliko, koliko je u skladu sa svojim mogucnostima. tako, da je cijena necega relevantna. a nemoj mi molim te pricati sada da su jeftina kolica kvalitetnija od skupljih. nismo djeca da se saltamo. samo mi reci, koja je to skola gdje uce sta djeca vole,a koja kolica zuljaju?[sm=smiley1.gif] stvarno te nisam uopste uvrijedila,ali mi smijesno raspravljati s nekim ko tvrdi da djeca ne mogu normalno rasti i razvijati se,ako nemaju skupa/kvalitetna/bilo kakva kolica... nije da meni smeta da iko, pa i ja kupi skupa kolica[sm=zmeden.gif] niti sam to igdje napisala.... kupi ko kakva moze, kao i auto npr, ali to sa srecom, rastom i razvojem veze nema... ne znam sto vrijedjas, bas je to nekulturno[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|