ksena -> RE: Koja kolica su dobra? (24.7.2012 10:32:53)
|
IZVORNA PORUKA: jele85dr pozdrav svima [sm=smiley1.gif] ima li neko iskustva sa chipolino kolicima? kakva su se pokazala? prodavacice u radnjama me uvjeravaju kako su jaaaako dobra, iako je cijena dosta niza od drugih.. a i meni je zapalo za oko nekoliko modela [sm=smiley36.gif] Ja imam chipolino gemma i za sada sam jako zadovoljna sa njima. Kolica su 3 u 1, dobili smo AS, korpu i dio za sjedenje, kada je beba veca. U kompletu dodje i navlaka za kisu i torba za bebine stvari. Korpa ispod kolica je stvarno velika, u nju moze stati svaaasta. Prelagana su za upravljanje, uzitak ih je gurati. Jedina zamjerka je to sto se dio u kome beba sjedi ne moze okrenuti sebi/ od sebe prebacivanjem rucke, vec moras okrenuti cijeli dio u kome beba sjedi. Znaci, mozes ga okrenuti, ali moras izvaditi cijeli dio. Sve u svemu, nemoj zazirati od njih samo zato sto su jeftinija, jer su kolica stvarno kvalitetna, i mislim da imaju odlican odnos ulozeno/dobijeno. Ram je metalni, prednji tockovi se pokrecu u svim pravcima, rucka se podesava po visini, materijal je kvalitetan ( kod nas je prelijepa tirkizna boja). Stvarno sam zadovoljna sa njima. Placena su 450 KM. Nadam se da sam bar malo pomogla[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|