Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hajd vi meni recite od kojeg tacno mjeseca su kolica potrebna za bebu, mislim da mi ne trebaju bar prva 4 mjeseca pa mi bezveze kupovati ranije to, a moram ih kasnije kupiti kad budemo Vilica, Sunce, Gagach, Lara i ja krenule u setnju s bebarama sve sa kolicima joj hoce to biti sou, sajam kolica na otvorenom
pa neces 4 mjeseca drzati bebu kuci...cim prvo sunce grane... vani...moj se rodio u martu...u aprilu smo vec uveliko setali...imas fore jos radnji da obidjes...kod kolica prije svega gledaj da su lagana i mala...lagano ti je sve ispod 7 kg...ne gledaj preko...pazi da tockovi nisu veliki...gledaj kolika su kada se sklope...a ima i pravo dobrih kolica polovno da se kupi...ja da sam bila ove pameti...posudila bih ili kupila polovna do 6 mjeseci...a onda kupila fino neka lagana...ovako sam skrsila za kolica ukupno 900 km
Ma imam ja jend amanja kolica za vozati po avliji, posto je ogromna naravno da cu cim malo sunce ugrije dijete da osjeti have, sto bi rekli, ali ona mi bas nisu za setnju po gradu malena su
idi cesto na pik.ba ...tamo bude budala, ko ja, koji prodaju kolica u savrsenom stanju, koja su kostala 600 km, za 200 km Tip koji ih je kupio zagledao je pola sata nebil nasao manu ...kaze nemoguce...reko, moguce
Hej Medi...ma vozaces bebana nego sta ces..pa valja nam se sastati..kako si rekla...a april - maj bice prelijepo vrijeme aBd da sa nasim malim drekavcima zauzmemo Ferhadiju
Rimljanko, ja sam bila toliko čvrsto zapela da istrajem da ne kupim 3 u 1 zbog toga sto mi ta kao korpa nije potrebna osim za iznosenje bebe...ko biva to se moze posuditi...a ja i mm nismo nasli nista da posudimo od nekog...vama svima zavidim ako imate od koga posuditi, mi ni benkice nismo imali, jer su oko nas more beba se rodile u kratkom periodu, a mi cemo biti posljednji sa svojom bebom tako da moramo jovo na novo...
I onda kad sam odlucila u AS iznijeti bebu, a time da zelim da mi AS bude kompatibilna sa kolicima..iako mi kolica ne trebaju na samom pocetku odlucili smo kupiti oboje...no ..moj izbor su bila cini mi se Pliko swich Peg Perego bla bla..ali ovako dodju oko 1000 ako se uzme sve troje...ako nes onda moras na komad hahaha i onda te izadje preko 900..nidje veze... Odemo u chicco...cisto da vidimo jel ima ista da nije 3 u 1, jer skoro je samo tako bilo...i na kraju ne sluteci nasa kupovina kolica zavrsi u chiccu ali smo uzeli sva tri dijela...koja su bila 1000 KM sa popustom od 20% na gotoovinsko..i izadjose nas ta tri dijela plus prelijepa torba za 800 KM.
Hej Medi...ma vozaces bebana nego sta ces..pa valja nam se sastati..kako si rekla...a april - maj bice prelijepo vrijeme aBd da sa nasim malim drekavcima zauzmemo Ferhadiju
Rimljanko, ja sam bila toliko čvrsto zapela da istrajem da ne kupim 3 u 1 zbog toga sto mi ta kao korpa nije potrebna osim za iznosenje bebe...ko biva to se moze posuditi...a ja i mm nismo nasli nista da posudimo od nekog...vama svima zavidim ako imate od koga posuditi, mi ni benkice nismo imali, jer su oko nas more beba se rodile u kratkom periodu, a mi cemo biti posljednji sa svojom bebom tako da moramo jovo na novo...
I onda kad sam odlucila u AS iznijeti bebu, a time da zelim da mi AS bude kompatibilna sa kolicima..iako mi kolica ne trebaju na samom pocetku odlucili smo kupiti oboje...no ..moj izbor su bila cini mi se Pliko swich Peg Perego bla bla..ali ovako dodju oko 1000 ako se uzme sve troje...ako nes onda moras na komad hahaha i onda te izadje preko 900..nidje veze... Odemo u chicco...cisto da vidimo jel ima ista da nije 3 u 1, jer skoro je samo tako bilo...i na kraju ne sluteci nasa kupovina kolica zavrsi u chiccu ali smo uzeli sva tri dijela...koja su bila 1000 KM sa popustom od 20% na gotoovinsko..i izadjose nas ta tri dijela plus prelijepa torba za 800 KM.
e hajd nam sada fino slike zakaci pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee:) cmok
e hajd nam sada fino slike zakaci pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee:) cmok
Evo moram staviti sliku sa neta...jer kad smo mi nasa sklapala...slikali smo ih u uzasnom haosu pa me stid da postavim te slike
nisu ove boje..vec crveno-siva...
P.S. Ne rece mi ti za ova kolica sto si pukla na njih...sta ces do šestog mjeseca,..imaju li kakvu autosjedalicu da se namontira? Nemoj se zeznut pa kupit nabrzaka..provjeri dobro!
< Poruku je uredio vila.vilica -- 9.1.2011 21:51:13 >
preeeeeeeedivna su! Znaci uzela si i kosaru? ja se nesto neckam za kosaru jer kazu da je ona za zimu dobra a beba je preraste sa jedno 6/7 mjeseci pa kontam da meni nece trebati...jer je termin u aprilu...sta ti mislis?
< Poruku je uredio gagach -- 9.1.2011 21:53:42 >
ja ti mislim ono sto sam gore napisala...nisam htjela ali kolica koja sam ja htjela (bilo ih je par) bila su 3 u 1, ako necu tako moram na komade i onda me dodje preskupo nego da sve uzmem..i ja ti tako uzmem pa kud puklo da puklo...a ja i nemam od koga posuditi to za izlazak iz bolnice
E sad..misljenja su ti podijeljena...neko kaze bespotrebno je i neiskoristivo, a neko kaze da je bas koristio tih 6 mjeseci dok beba ne preraste...npr..moze ti beba u tome prespavat ako nema u gostima krevetac , onda isto tako kazu, namontiraju na kolica u stanu pa vozaju, ninaju, beba pajki..helem...valjalo ili ne ja sad imam...
Ali, ako nemas na onim tvojim kolicima nista za bebu do 6 mjeseci, onda nesto moras smisliti, makar autosjedalicu da je kompatibilna za njih...posto ti beba nece moc sjediti odmah, a ljeto ti prodje cekajuci da napunih 6 a dje smo mi tu da vozamo po čaršiji
ne ne ima autosjedalica i kolica..sve isto kao kod tebe osim kosare....uglavnom bebe iznose iz bolnice u autosjedalici onoj...mada sam ja kontala kupiti nosiljku u onoj prodavnici iza katedrale...tako da ne kupujem kosaru...sva sam se zapetljala sada cu ti pokazati ovo moje samo da nadjem
ne ne ima autosjedalica i kolica..sve isto kao kod tebe osim kosare....uglavnom bebe iznose iz bolnice u autosjedalici onoj...mada sam ja kontala kupiti nosiljku u onoj prodavnici iza katedrale...tako da ne kupujem kosaru...sva sam se zapetljala sada cu ti pokazati ovo moje samo da nadjem
pa mozes uzet nosiljku posebno...naravno ukliko nemas od koga posuditi...i ja bih tako uradila da nije ispao ovaj popust od 20% pa smo dobili sve troje + torbu za manje para nego sto bih u peg peregu dobila za sama kolica i AS!
pa mozes uzet nosiljku posebno...naravno ukliko nemas od koga posuditi...i ja bih tako uradila da nije ispao ovaj popust od 20% pa smo dobili sve troje + torbu za manje para nego sto bih u peg peregu dobila za sama kolica i AS!
a nemam ni ja od koga posuditi...sto ti kazes ni gegice ni bodica...al nema veze...mi cemo sve sebi kuuuupiti pa cemo posudjivati drugims
a nemam ni ja od koga posuditi...sto ti kazes ni gegice ni bodica...al nema veze...mi cemo sve sebi kuuuupiti pa cemo posudjivati drugims
JEST JEST I rećemo im da nam ne habaju stvari jer ćemo aBd imati drugu bebu
evo iskustvo jedne malo starije mame ja sam rodila 16.03 i korpa je jedino sto sam iskoristila beba je imala grcice pa smo se vozikali po kuci i tako se uspavljivali,dnevno spavanje je isto bilo u kolicima,setnje cijelo ljeto i naravno opet spavanje u kolicima da mama i tata malo duze ostanu na kavi udobne su i po meni naj iskoristeniji dio kolica.
evo iskustvo jedne malo starije mame ja sam rodila 16.03 i korpa je jedino sto sam iskoristila beba je imala grcice pa smo se vozikali po kuci i tako se uspavljivali,dnevno spavanje je isto bilo u kolicima,setnje cijelo ljeto i naravno opet spavanje u kolicima da mama i tata malo duze ostanu na kavi udobne su i po meni naj iskoristeniji dio kolica.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eto vidis svako razlicito:)))))
ma ja..to je to..neko nije nikako haman koristio, a evo neko jeste i to maksimalno!
A sve cemo vidjeti kad nam bebane dođu, hoće li to biti mali tersovi ili neće...sve je lutrija
Gagach i kod mojih kolica je tezina 7,5 kg ali to je onaj osnovni dio za sjedenje
Koliko mogu vidjeti ova tvoja se sklapaju ko "knjiga" a ne ko kisober..e i tu su ti misljenja podijeljena..neko preferira ova druga vise, radi prostora ali haj ga znaj
P.s. meni se cini da su malo preskupa sta jos dobijes uz njih....imal ono za kisu, torba???
bas tako ja ne bih da vam djelim tamo neke savjete jer ih ni ja bas nisam htjela slusati narucila sam kolica iz Slovenije teska 16 kg trebam li dalje pricati jedva su nam stala u gepek al ja bi crkla da ih nisam kupila,vjerujte nakon 6 mjeseci sam trazila kisobran kolica koja su lagana da bih mogla sama s bebom u setnju..
Gagach i kod mojih kolica je tezina 7,5 kg ali to je onaj osnovni dio za sjedenje
Koliko mogu vidjeti ova tvoja se sklapaju ko "knjiga" a ne ko kisober..e i tu su ti misljenja podijeljena..neko preferira ova druga vise, radi prostora ali haj ga znaj
P.s. meni se cini da su malo preskupa sta jos dobijes uz njih....imal ono za kisu, torba???
dobijem jos krompiiiiir al dzaba zaljubljena sam u njih i svakako ih ja necu platiti ali su jeftinija puno u zagrebu tako da cemo najvjerovatnije tamo otici po njih jer ovi nasi narucuju od njih pa dok se zaracunaju eto belaja