Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo jako zadovoljni sa Peg Perego Pliko 3. Kupili smo kolica, sjedalicu i torbu. Mislim da smo ih tad platili oko 800 KM. Isle smo u setnju svaki dan i maksimalno smo ih iskoristile a cekaju i drugo dijete jer su i dalje u jako dobrom stanju. Trazila sam sliku, ali nema tih zelenih sa sivim krugovima (izasli smo iz mode :)). Jos da dodam da sam uzela i njihov kisobran koji je ekstra, savija se na dva mjesta i odlicno se moze nastimati bez straha od pucanja (dva iz turbo limaca su nam odmah pukla).
Nemoj tako, mi smo i sad moderni Kod nas su identicna tvojim, samo PP Uno. Ma meni su PP zakon po svemu
kako sam happy kad cujem da ste zadovoljne sa PP znaci da nisam pogrijesila!
odoh sutra najkasnije u srijedu da kupimmmmm :))) moj bebach je musko pa cemo vidjeti da li ce biti odgovarajucih boja za njega.... p.s. danas sam kupila krevetic, komodicu za presvlacenje, posteljinicu, sve je tako premedeno L))))
Mi smo jako zadovoljni sa Peg Perego Pliko 3. Kupili smo kolica, sjedalicu i torbu. Mislim da smo ih tad platili oko 800 KM. Isle smo u setnju svaki dan i maksimalno smo ih iskoristile a cekaju i drugo dijete jer su i dalje u jako dobrom stanju. Trazila sam sliku, ali nema tih zelenih sa sivim krugovima (izasli smo iz mode :)). Jos da dodam da sam uzela i njihov kisobran koji je ekstra, savija se na dva mjesta i odlicno se moze nastimati bez straha od pucanja (dva iz turbo limaca su nam odmah pukla).
Nemoj tako, mi smo i sad moderni Kod nas su identicna tvojim, samo PP Uno. Ma meni su PP zakon po svemu
kako sam happy kad cujem da ste zadovoljne sa PP znaci da nisam pogrijesila!
eto sto su ljudi razliciti ...ja sam imala pp uno i prodala ih...kolica su haos po kvaliteti...stvarno sve izdrze...ali su brate teska i ogomna kada se sklope...tako da sam ih ja prodala...sluzila su nam 1 god. a onda sam mu kupila bubu
odoh sutra najkasnije u srijedu da kupimmmmm :))) moj bebach je musko pa cemo vidjeti da li ce biti odgovarajucih boja za njega.... p.s. danas sam kupila krevetic, komodicu za presvlacenje, posteljinicu, sve je tako premedeno L))))
super! ja cu u srijedu po svoja...trebala bi tada stici
Zanima me gdje se u Tuzli mogu kupiti Chipolino kolica model Ultra? I inače mislim da je jako slab izbor, pa bih molila moje drage mame i mame to be da me upute gdje je moguće naći veći izbor kolica?? Jer ja nisam u mogućnosti da puno hodam i tražim
Jedino gdje sam ja vidjela u Tuzli je Turbo limač u Merkatoru i Dramar gore prema Slavinovićima ali sigurno će se javiti još mama koje to znaju jer sam ja gledala nekad u novembru mjesecu i bilo je...
Jedino gdje sam ja vidjela u Tuzli je Turbo limač u Merkatoru i Dramar gore prema Slavinovićima ali sigurno će se javiti još mama koje to znaju jer sam ja gledala nekad u novembru mjesecu i bilo je...
hvala draga, znam za njih al je izbor katastrofa, dramar još i nekako al TL . Bingo na šićkom ima Graco i još neka, ali nigdje nisam vidjela Chipolino i li Per Perego
Ako si zainteresovana mogu ja vidjeti sa sestrom jer ona radi za TL,a ja kada sam gledala nekad u novembru nisu bila ni skupa koliko sam od TL navikla,Dramar je malo više oskrbljen,ma kako koji mjesec. A imaš i na FB profil TL pa ih lično možeš pitati ima li i koliko su.
Pozz drage... Kad već pričate o izboru, odnosno NEIZBORU stvari za bebe u Tz,i ja bih se priključila jer je stvarno jako slab. Neda ti pitaš za marku chipolino,mislim da nje nema u TL,to je neka marka iz Srbije,jedino možda u Dramaru,a gledala sam i njihovu stranicu,i meni se sviđaju kolica i krevetića,pa ako gdje nađeš, javi nam
hvala draga, znam za njih al je izbor katastrofa, dramar još i nekako al TL . Bingo na šićkom ima Graco i još neka, ali nigdje nisam vidjela Chipolino i li Per Perego
Chippolino je sigurno bio u Bingu na Šićkom, provjeri u Bingu u Lukavcu, mislim da sam vidjela neki dan!
U Doboju ima Dječija Robna Kuća. Odmah nakon ulaza u Doboj na čošku preko puta Konzuma. Tu imaju sigurno Chippolino kolica i krevetiće, tj. bar su imali. A ukoliko nemaju možda u Doboju imaju u BMD tržnom centru!
Imamo Peg Perego Si kolica,apsolutno savrsena su.Relativno lagana(nekih 6,5 kg),stabilna,lako upravljiva,udobna. Imaju 3 polozaja ,zimsku i kisnu navlaku.Kostala su 390 km al za placanje gotovinom daju popust od 10% tako da su nas dosla nekih 350 km.Nisam kupovala veca kolica,pod veca mislim na ona sa kosarom.Zvimo na 5. sparatu,trazila sam sto laksa kolica a da imaju sve pobrojane karakteristike.Da su lagana ,da imaju skoro pa nulti polozaj. Ova su bila najblize tome sto sam trazila. http://it.pegperego.com/primainfanzia-catalogo/2011/Si To su ta kolica.
Imamo Peg Perego Si kolica,apsolutno savrsena su.Relativno lagana(nekih 6,5 kg),stabilna,lako upravljiva,udobna. Imaju 3 polozaja ,zimsku i kisnu navlaku.Kostala su 390 km al za placanje gotovinom daju popust od 10% tako da su nas dosla nekih 350 km.Nisam kupovala veca kolica,pod veca mislim na ona sa kosarom.Zvimo na 5. sparatu,trazila sam sto laksa kolica a da imaju sve pobrojane karakteristike.Da su lagana ,da imaju skoro pa nulti polozaj. Ova su bila najblize tome sto sam trazila. http://it.pegperego.com/primainfanzia-catalogo/2011/Si To su ta kolica.
u sarajevu su ti ova kolica 390 eura...ja sam imala peg perego uno...mislim da su bila medju najjeftinijim jer je starija kolekcija, a kostala su 600 km