|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
17.1.2011 18:27:17   
gagach

IZVORNA PORUKA: Romali

IZVORNA PORUKA: Kivac

Mi smo jako zadovoljni sa Peg Perego Pliko 3. Kupili smo kolica, sjedalicu i torbu. Mislim da smo ih tad platili oko 800 KM. Isle smo u setnju svaki dan i maksimalno smo ih iskoristile a cekaju i drugo dijete jer su i dalje u jako dobrom stanju. Trazila sam sliku, ali nema tih zelenih sa sivim krugovima (izasli smo iz mode :)).
Jos da dodam da sam uzela i njihov kisobran koji je ekstra, savija se na dva mjesta i odlicno se moze nastimati bez straha od pucanja (dva iz turbo limaca su nam odmah pukla).

Nemoj tako, mi smo i sad moderni user posted image
Kod nas su identicna tvojim, samo PP Uno. Ma meni su PP zakon po svemuuser posted image

kako sam happy kad cujem da ste zadovoljne sa PPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaci da nisam pogrijesila!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1326
17.1.2011 18:35:49   
NejraS
odoh sutra najkasnije u srijedu da kupimmmmm :))) moj bebach je musko pa cemo vidjeti da li ce biti odgovarajucih boja za njega....
p.s. danas sam kupila krevetic, komodicu za presvlacenje, posteljinicu, sve je tako premedeno L))))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1327
17.1.2011 18:36:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: Romali

IZVORNA PORUKA: Kivac

Mi smo jako zadovoljni sa Peg Perego Pliko 3. Kupili smo kolica, sjedalicu i torbu. Mislim da smo ih tad platili oko 800 KM. Isle smo u setnju svaki dan i maksimalno smo ih iskoristile a cekaju i drugo dijete jer su i dalje u jako dobrom stanju. Trazila sam sliku, ali nema tih zelenih sa sivim krugovima (izasli smo iz mode :)).
Jos da dodam da sam uzela i njihov kisobran koji je ekstra, savija se na dva mjesta i odlicno se moze nastimati bez straha od pucanja (dva iz turbo limaca su nam odmah pukla).

Nemoj tako, mi smo i sad moderni user posted image
Kod nas su identicna tvojim, samo PP Uno. Ma meni su PP zakon po svemuuser posted image

kako sam happy kad cujem da ste zadovoljne sa PPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znaci da nisam pogrijesila!
eto sto su ljudi razlicitiuser posted image ...ja sam imala pp uno i prodala ih...kolica su haos po kvaliteti...stvarno sve izdrze...ali su brate teska i ogomna kada se sklope...tako da sam ih ja prodala...sluzila su nam 1 god. a onda sam mu kupila bubu

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 1328
17.1.2011 18:58:14   
gagach

IZVORNA PORUKA: NejraS

odoh sutra najkasnije u srijedu da kupimmmmm :))) moj bebach je musko pa cemo vidjeti da li ce biti odgovarajucih boja za njega....
p.s. danas sam kupila krevetic, komodicu za presvlacenje, posteljinicu, sve je tako premedeno L))))

super! ja cu u srijedu po svoja...trebala bi tada sticiuser posted image

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1329
17.1.2011 19:14:23   
NejraS
izvini sto pitam po milioniti put, a je li u merkuru na otoci imaaju ova kolica? :)

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1330
17.1.2011 19:29:05   
gagach

IZVORNA PORUKA: NejraS

izvini sto pitam po milioniti put, a je li u merkuru na otoci imaaju ova kolica? :)

hahaha pa imaju bonicka rekla sam ti vec goreuser posted image

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1331
17.1.2011 20:21:08   
NejraS
aha, ma izvini sva sam nekako zbunjena, frka trka mi je prava pa mi tako promaknu neke informacije :)

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1332
25.1.2011 21:12:08   
Lara83
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

user posted image

i mi smo dobili ovakva, samo tamno plava user posted image
odlicna su!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1333
26.1.2011 12:09:51   
gagach

IZVORNA PORUKA: Lara83

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

user posted image

i mi smo dobili ovakva, samo tamno plava user posted image
odlicna su!

mala motorizovana rajauser posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1334
8.2.2011 18:04:32   
neda 30
Imala bih jedno pitanje vezano za kolicauser posted image

Zanima me gdje se u Tuzli mogu kupiti Chipolino kolica model Ultra? I  inače mislim da je jako slab izbor, pa bih molila moje drage mame i mame to be da me upute gdje je moguće naći veći izbor kolica?? Jer ja nisam u mogućnosti da puno hodam i tražimuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1335
8.2.2011 18:34:46   
Simran
Jedino gdje sam ja vidjela u Tuzli je Turbo limač u Merkatoru i Dramar gore prema Slavinovićima ali sigurno će se javiti još mama  koje to znaju jer sam ja gledala nekad u novembru mjesecu i bilo je...

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1336
8.2.2011 19:14:32   
neda 30
IZVORNA PORUKA: Simran

Jedino gdje sam ja vidjela u Tuzli je Turbo limač u Merkatoru i Dramar gore prema Slavinovićima ali sigurno će se javiti još mama  koje to znaju jer sam ja gledala nekad u novembru mjesecu i bilo je...

hvala draga, znam za njihuser posted image al je izbor katastrofa, dramar još i nekako al TLuser posted image .   Bingo na šićkom ima Graco i još neka, ali nigdje nisam vidjela Chipolino i li  Per Peregouser posted image

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 1337
8.2.2011 19:30:21   
Simran
Ako si zainteresovana mogu ja vidjeti sa sestrom jer ona radi za TL,a ja kada sam gledala nekad u novembru nisu bila ni skupa koliko sam od TL navikla,Dramar je malo više oskrbljen,ma kako koji mjesec. A imaš i na FB profil TL pa ih lično možeš pitati ima li i koliko su.  

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1338
8.2.2011 19:55:18   
neda 30
ako ti nije teško pitaj za ova Chipolino kolica, model  Ultrauser posted image hvala dragauser posted image

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 1339
8.2.2011 23:16:55   
Ben*
Pozz drage...
Kad već pričate o izboru, odnosno NEIZBORU stvari za bebe u Tz,i ja bih se priključila jer je stvarno jako slab.
Neda ti pitaš za marku chipolino,mislim da nje nema u TL,to je neka marka iz Srbije,jedino možda u Dramaru,a gledala sam i njihovu stranicu,i meni se sviđaju kolica i krevetića,pa ako gdje nađeš, javi namuser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1340
9.2.2011 10:35:40   
škorpija
čini mi se da chipolino radnja ima u doboju, ne znam je li daleko tuzlankama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ben*)
Neposredna veza do poruke: 1341
9.2.2011 10:39:01   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: neda 30

IZVORNA PORUKA: Simran

hvala draga, znam za njihuser posted image al je izbor katastrofa, dramar još i nekako al TLuser posted image .   Bingo na šićkom ima Graco i još neka, ali nigdje nisam vidjela Chipolino i li  Per Peregouser posted image

Chippolino je sigurno bio u Bingu na Šićkom, provjeri u Bingu u Lukavcu, mislim da sam vidjela neki dan!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1342
9.2.2011 11:04:08   
neda 30
U Dramaru nemaju Chipolino, a provjerit ćemo u Binguuser posted image , hvala Vam. Javim se!
Škorpija možeš li ti provjeriti jel ima u Doboju njihova prodavnica? Bilo bi superuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1343
9.2.2011 11:05:45   
Lulu_08
U Doboju ima Dječija Robna Kuća. Odmah nakon ulaza u Doboj na čošku preko puta Konzuma. Tu imaju sigurno Chippolino kolica i krevetiće, tj. bar su imali. A ukoliko nemaju možda u Doboju imaju u BMD tržnom centru!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1344
9.2.2011 11:28:35   
rose
a zna li ko gdje ih ima u sarajevu...svidjaju mi se ona kisobran...pa bih uzela za proljece user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1345
9.2.2011 12:13:34   
Emica_sa
Ja nisam nigdje vidila u sarajevuuser posted image ,mislim da nema nigdje

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1346
9.2.2011 13:04:27   
calahoe
Imamo Peg Perego Si kolica,apsolutno savrsena su.Relativno lagana(nekih 6,5 kg),stabilna,lako upravljiva,udobna.
Imaju 3 polozaja ,zimsku i kisnu navlaku.Kostala su 390 km al za placanje gotovinom daju popust od 10% tako da su nas dosla nekih 350 km.Nisam kupovala veca kolica,pod veca mislim na ona sa kosarom.Zvimo na 5. sparatu,trazila sam sto laksa kolica a da imaju sve pobrojane karakteristike.Da su lagana ,da imaju skoro pa nulti polozaj.
Ova su bila najblize tome sto sam trazila.
http://it.pegperego.com/primainfanzia-catalogo/2011/Si
To su ta kolica.

e da,postoje kolica koja su mi jos vise odgovarala po karakteristikama al cijena je boli glavauser posted image
ova:
http://media-commerce.com.hr/4_season.html

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1347
9.2.2011 13:18:19   
bebacha
Chipolino ima i u Tuzli,u omegi.u doboju u rodbnoj kuci Svrco i i ima jos jedna djecioja robfda kuca al sam zaboravila kako se zove

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 1348
9.2.2011 13:31:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: calahoe

Imamo Peg Perego Si kolica,apsolutno savrsena su.Relativno lagana(nekih 6,5 kg),stabilna,lako upravljiva,udobna.
Imaju 3 polozaja ,zimsku i kisnu navlaku.Kostala su 390 km al za placanje gotovinom daju popust od 10% tako da su nas dosla nekih 350 km.Nisam kupovala veca kolica,pod veca mislim na ona sa kosarom.Zvimo na 5. sparatu,trazila sam sto laksa kolica a da imaju sve pobrojane karakteristike.Da su lagana ,da imaju skoro pa nulti polozaj.
Ova su bila najblize tome sto sam trazila.
http://it.pegperego.com/primainfanzia-catalogo/2011/Si
To su ta kolica.

e da,postoje kolica koja su mi jos vise odgovarala po karakteristikama al cijena je boli glavauser posted image
ova:
http://media-commerce.com.hr/4_season.html
u sarajevu su ti ova kolica 390 eura...ja sam imala peg perego uno...mislim da su bila medju najjeftinijim jer je starija kolekcija, a kostala su 600 km

(odgovor članu calahoe)
  Neposredna veza do poruke: 1349
9.2.2011 13:34:57   
koka i po
meni su svaka dobra...samo neka voze user posted image ...
i u ovim stvarima ne patim od marke....
ja sam skromna zena user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *