Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
preeeeeeeedivna su! Znaci uzela si i kosaru? ja se nesto neckam za kosaru jer kazu da je ona za zimu dobra a beba je preraste sa jedno 6/7 mjeseci pa kontam da meni nece trebati...jer je termin u aprilu...sta ti mislis?
Bacila sam oko samo na brzinu i vidim sta si pisala. Kosara ce ti biti potrebna u pocetku, to je sigurno, bez obzira kad ce se beba roditi. Moja malena se rodila u augustu i koristili smo kosaru non-stop. Nazalost brzo mi je prerasla, tako da sam je vec sa 4 mj. stavila u sportski dio kolica. I sve druge bebe koje znam su kosaru prerasle u otprilike toj dobi. Dijete od 6-7 mj. ne moze stati u kosaru, a i da moze ne bi htjelo. To su djeca koja vec sjede. Ali za tih prvih par mjeseci kosara je spas. Mi smo isli svakodnevno u setnje od 14-tog dana, beba bi mirno spavala i bilo joj je udobno. Kad ne bi htjela kod kuce spavati, isto bi je stavili u kosaru i s nama u dnevnu sobu, pa je malo vozikali dok ne zaspe. Ja znam djecu koja nisu htjela spavati u kreveticu, nego u kosari
S dr. str. AS je za mene promasaj. Dok god smo koristili kosaru i u autu smo je vozili u njoj. Ja sam imala kosaru koja se moze vezati. AS sam izbjegavala jer mi je beba neprirodno sjedila, glavica joj visila. Sad kad vise ne moze u kosaru stati vozimo je u AS, ali jos malo i prerasti ce mi je! No dobro, zbog sigurnosti isto je moras kupiti, pa makar je koristila samo par puta kao ja.
Kod kolica bi ti savjetovala da uzmes sa spojenom ruckom, lakse je s njima upravljati. Mozes u jednoj ruci nositi bebu, a dr. gurati kolica. Kod kolica koja imaju 2 rucke to je malo teze. Isto tako savjetovala bi ti da pogledas kako se skida navlaka radi pranja. Kola preporucam veca jer se kolica manje treskaju pri voznji.
pa ova kolica koja sam ja izabrala i imaju spojenu rucku a odlucila sam se da cu ipak uzeti i kosaru...pa puklo gdje puklo...princ ce birati u cemu se voli voziti hvala
gagach ne znam jesi li dobro proučila ova graco simbio kolica, ona su za bebe starije od 6 mjeseci, znači ako samo njih kupiš, ne znam jedino da li dođe uz njih AS u koju mogu i male bebe. znači pazi da se ne zezneš, jer to su kolica za bebe koje već sjede i nećeš ih moći koristiti prvih pola godien, a ne vejrujem da ti to odgovara
gagach ne znam jesi li dobro proučila ova graco simbio kolica, ona su za bebe starije od 6 mjeseci, znači ako samo njih kupiš, ne znam jedino da li dođe uz njih AS u koju mogu i male bebe. znači pazi da se ne zezneš, jer to su kolica za bebe koje već sjede i nećeš ih moći koristiti prvih pola godien, a ne vejrujem da ti to odgovara
pa napisala sam da dodje komplet travel sistem...kosara koja je od 0 do 6 mjeseci, auto sjedalica koja je od 0-7 mjeseci i normalna kolica koja su od 6mjeseci do ne znam ni ja koliko godina.... znaci nisu za bebe starije od 6 mjeseci ... jer su travel sistem 3 u 1
ja sam u zadnje vrijeme postala fan internet kupovine, npr. od svih kolica i auto sjedalica meni je chicco naj, nper jedan komplet kolica i autosjedalica kod nas u radnji kosta min 1500 km dok na internetu preko ebaya to isto se moze naruciti mnogo jeftinije cak i troskovi dostave od 22 eura su jako malo koliko se dobije na razlici u cijeni, npr ovo meni odgovara, a vjerujem sa u sa oglasimo ovo polovno mogu pordati po istoj cijeni koja je ovde navedena za novo
Hej Medi...ma vozaces bebana nego sta ces..pa valja nam se sastati..kako si rekla...a april - maj bice prelijepo vrijeme aBd da sa nasim malim drekavcima zauzmemo Ferhadiju
Rimljanko, ja sam bila toliko čvrsto zapela da istrajem da ne kupim 3 u 1 zbog toga sto mi ta kao korpa nije potrebna osim za iznosenje bebe...ko biva to se moze posuditi...a ja i mm nismo nasli nista da posudimo od nekog...vama svima zavidim ako imate od koga posuditi, mi ni benkice nismo imali, jer su oko nas more beba se rodile u kratkom periodu, a mi cemo biti posljednji sa svojom bebom tako da moramo jovo na novo...
I onda kad sam odlucila u AS iznijeti bebu, a time da zelim da mi AS bude kompatibilna sa kolicima..iako mi kolica ne trebaju na samom pocetku odlucili smo kupiti oboje...no ..moj izbor su bila cini mi se Pliko swich Peg Perego bla bla..ali ovako dodju oko 1000 ako se uzme sve troje...ako nes onda moras na komad hahaha i onda te izadje preko 900..nidje veze... Odemo u chicco...cisto da vidimo jel ima ista da nije 3 u 1, jer skoro je samo tako bilo...i na kraju ne sluteci nasa kupovina kolica zavrsi u chiccu ali smo uzeli sva tri dijela...koja su bila 1000 KM sa popustom od 20% na gotoovinsko..i izadjose nas ta tri dijela plus prelijepa torba za 800 KM.
e hajd nam sada fino slike zakaci pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee:) cmok
Evo moram staviti sliku sa neta...jer kad smo mi nasa sklapala...slikali smo ih u uzasnom haosu pa me stid da postavim te slike
nisu ove boje..vec crveno-siva...
P.S. Ne rece mi ti za ova kolica sto si pukla na njih...sta ces do šestog mjeseca,..imaju li kakvu autosjedalicu da se namontira? Nemoj se zeznut pa kupit nabrzaka..provjeri dobro!
Ova su predivna bas su dobra kolica,ja imam peg perego i mogu ih samo pohvaliti jer su i dan danas nakon 14 mjeseci kao nova,ali ne sumnjam ni u chicco
Je li se kod nas Per P. kolica imaju kupiti jedino u Merkuru na Otoci?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Moje iskustvo sa kolicima: imam chicco 3 u 1 i preporucila bih ih svakome. Bebu sam iz bolnice iznijela u AS-u jer mi je bilo prakticnije za nosati. Krevetic za bebu nisam koristila do 4. mjeseca nego mi je beba spavala u korpi monitarnim na kolicima. Bilo mi je jako prakticno i za uspavati i za uzeti bebu iz kolica kada se treba nahraniti (zbog visine). Znaci korpu sam iskoristila puna 3 mjeseca (beba vise nije mogla stati i presli smo na krevetic). Trenutno za voznju kolicima koristim AS monitiran na kolicima, a jos malo aBd pa ce preci na sjedeci dio kolica. AS naravno koristimo u autu kada se vozimo, bez toga ne idemo (vazi do 13 kg). O ovom trecem dijelu kolica, sjedeci dio (obicna kolica), ne trebam nista puno reci, kao i svaka druga kolica :). PS. ova kolica sam dobila od svoje sestre, tako da znam da ih je i ona odlicno i u potpunosti iskoristila. Jako su kvalitetna tako da izgledaju kao nova... cuvam ih i ja za drugih aBd bebara, moje ili njene (ko prije ;) a i boja je neutralna, tako da moze i za brace i za curice).
meni se pravo svidjaju ta kolica, djeluju mi prakticno, za mnogostruku primjenu a nisu teska cini mi se. sad sam muzu pokazivala dosadjivala mu hahah izgleda da se i on nalozio na njih heheheh
meni se pravo svidjaju ta kolica, djeluju mi prakticno, za mnogostruku primjenu a nisu teska cini mi se. sad sam muzu pokazivala dosadjivala mu hahah izgleda da se i on nalozio na njih heheheh
stvarno nisu teska ja sam onu tetu u prodavnici maltretirala da mi sklopi i rasklopi i dizala sve pojedinacno vozala po prodavnici...stvarno su vrhunska:) ovih je ostalo jos malo i imaju neki popust pa ako se odlucite pozuriteeee ah da ostala su crvena, crna i narandzasta mislim....nisam sigurna... vjerovatno si gledala vec stranicu al evo za svaki slucaj http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+P3+Modular
< Poruku je uredio gagach -- 17.1.2011 16:42:32 >
Mi smo jako zadovoljni sa Peg Perego Pliko 3. Kupili smo kolica, sjedalicu i torbu. Mislim da smo ih tad platili oko 800 KM. Isle smo u setnju svaki dan i maksimalno smo ih iskoristile a cekaju i drugo dijete jer su i dalje u jako dobrom stanju. Trazila sam sliku, ali nema tih zelenih sa sivim krugovima (izasli smo iz mode :)). Jos da dodam da sam uzela i njihov kisobran koji je ekstra, savija se na dva mjesta i odlicno se moze nastimati bez straha od pucanja (dva iz turbo limaca su nam odmah pukla).
Mi smo jako zadovoljni sa Peg Perego Pliko 3. Kupili smo kolica, sjedalicu i torbu. Mislim da smo ih tad platili oko 800 KM. Isle smo u setnju svaki dan i maksimalno smo ih iskoristile a cekaju i drugo dijete jer su i dalje u jako dobrom stanju. Trazila sam sliku, ali nema tih zelenih sa sivim krugovima (izasli smo iz mode :)). Jos da dodam da sam uzela i njihov kisobran koji je ekstra, savija se na dva mjesta i odlicno se moze nastimati bez straha od pucanja (dva iz turbo limaca su nam odmah pukla).
Nemoj tako, mi smo i sad moderni Kod nas su identicna tvojim, samo PP Uno. Ma meni su PP zakon po svemu