|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
23.11.2010 10:55:05   
aida.

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Nisam zaista znala da ih ima u Sarajevu. Vidjela sam samo jedna zuta, ali stariji model. Ja sam ih kupila u Holandiji i cekam da dodju. Mi smo ih platili 1.150,00 EUR i po meni su dosta skupa, ali sam se odmah zaljubila u njih. Dodje i autosjedalica u kompletu. Ja jedva cekam da mi stignu. Iskreno meni je najljepsa bila ljubicasta boja i jos se dvoumim da promjenim boju, ali s obzirom da su skupa uzela sam bez pa da mogu i za drugu bebacu abd Mada poznavajuci sebe izace nesto novo pa ce i druga bebaca dobiti nova abd hahaha

meni zaboljela glava od ove cifre user posted image user posted image user posted image user posted image

i mene vala... ne mogu da vjerujem da neko, bez obzira koliko imao, toliko izdvoji za kolica... uhh ja ne bih vala nema sanse... al eto.. svako ima svoje...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1251
23.11.2010 11:10:03   
Cickolini
A Iman pa ja imam to sve u kompletu i kosaricu i kisobran i car seat. Kod nas u BiH ima svega puno pa sigurno i kolica. Ja sam ih iskreno kupila zato sto mi se najvise dopadaju i zato sto ih, bar ovdje, najvise hvale. Njihov car seat se jedini moze spustiti u lezeci polozaj koji je jedini ispravam za tek rodjenu bebicu. Nisam sad gledala kolica samo po izgledu nego naravno i po kvalitetu i funkcionalnosti zbog cega sam ih i kupila. Sve je stvar ukusa, ali ja sam i citala po forumima i svi kazu da su vrijedna svake pare. Vidjet cemo uskoro, ja se nadam da ce biti tako user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu A Iman)
Neposredna veza do poruke: 1252
23.11.2010 12:39:55   
dinciii
IZVORNA PORUKA: Cickolini

A Iman pa ja imam to sve u kompletu i kosaricu i kisobran i car seat. Kod nas u BiH ima svega puno pa sigurno i kolica. Ja sam ih iskreno kupila zato sto mi se najvise dopadaju i zato sto ih, bar ovdje, najvise hvale. Njihov car seat se jedini moze spustiti u lezeci polozaj koji je jedini ispravam za tek rodjenu bebicu. Nisam sad gledala kolica samo po izgledu nego naravno i po kvalitetu i funkcionalnosti zbog cega sam ih i kupila. Sve je stvar ukusa, ali ja sam i citala po forumima i svi kazu da su vrijedna svake pare. Vidjet cemo uskoro, ja se nadam da ce biti tako user posted image

Ja sam isto gledala stokke al su mi na kraju ljepsa bila Bugaboo.I ja sam prezadovoljna,Hani ce sad 2 godine i jos uvijek se vozi u njima,nismo kupovali ni kisobran niti slicno jer nije bilo potrebno.I ja ih samo mogu preporuciti.A sto se tice cijene pa dobro... ja za drugo ako bog da pa mozda i za trece mogu iskoristit ista kolica samo prevlake uzmem u drugoj boji i kolica ko nova,ipak imaju prednosti sto su skupa.

Sretno sa Stokke user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1253
23.11.2010 17:51:05   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Niina

Ja se iskreno nadam da se se isplatiti te pare...jer mislim da je to cisto bacanje para...sve te zavrzlame..platis najvise ime i neki moderan dizajn...vise radi nekog svog gusta nego stvarne udobnosti djeteta... to govorim jer sam i ja kupila chiccova kolica pa se pokajala u mnogim stavkama.

slazem se u potpunosti. imaju jedna kolica za koja mislim da su savrsena i da su sasvim dovoljna i za ljeto i za zimu i kao kisobran i za malu bebacu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1254
3.12.2010 13:56:00   
kity10
Cao svima! Nova sam na forumu. Trenutno sam u 27 sedmici trudnoce i vjerovatno cu uskoro u potagu za kolicima.
Interesuje me da li neko od vas ima kolica chicco trio living ili peg perego plico swich i da li ste zadovoljni njima.
Vidjela sam ta chiccova kolica i jako su mi se svidjela iako izbor boja nije neki. Imaju sve sto zelim. Sklapaju se kao kisobran, rucke se mogu prilagoditi visini( jer smo dosta visoki i mm i ja), ima dvije rucke koje se mogu pretvoriti u jednu a i mogu se okretati da djete sjedi okrenuto i prema naprijed i prema vama. Jedino su malo glomazna...Pa me zanima vase misljenje....
A daju popust 20% a uz njih dodje i baza za sjedalicu....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1255
5.12.2010 22:07:28   
gagach
drage iskusne mamice evo i mene sa pitanjem...
jako jako jaaaaako mi se svidjaju nova graco kolica symbio...izgledaju mi lagana i uzela bih taj travel system...ona su nova na trzistu pa me zanima da li je neka od vas imala iskustva sa njimauser posted image  ????
evo link da vidite koja su to  http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/8119/graco-symbio-3-in-1-stroller---moon/
hvalaaaa

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu kity10)
Neposredna veza do poruke: 1256
5.12.2010 22:18:53   
aida.
user posted image
Evo nasih novih kisobran kolica, potpuno ista ovakva, ova je i boja i sve... Mi preeeeeezadovoljni!!! user posted image user posted image user posted image 110KM

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1257
5.12.2010 22:56:20   
leona81
koliko su teska? koja su ovo kolica, mi trazimo neka za proljece lagana

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1258
5.12.2010 23:08:38   
aida.
Chipolino "Erica" kisobran kolica teska samo 7,5kg... ja ih jednom rukom sklopim i rasklopim dok malca drzim, stvarno su prakticna..
Ja ih kupila u Bingu Gracanica...

< Poruku je uredio aida. -- 5.12.2010 23:11:55 >

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1259
5.12.2010 23:09:24   
aida.
http://www.takolako.rs/user/decija-kolica-chipolino/decija-letnja-kolica-erika-model-09/44_1066_16141_1_0_0/item.jsp

Uostalom evo link gdje nadjoh sliku googlajuci.. user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1260
5.12.2010 23:44:34   
leona81
imamo mi vec od 7.5 kg chiccova al nam trebaju jos laksa jer sa bebom od 12 i ova su mi preteska

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1261
7.12.2010 20:42:38   
škorpija
ako ćeš kišobran uzmi babywelt , ima u onoj radnji u BBI u prizemlju, teška su oko 3,5-4 kg, a vrlo su kvalitetna

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1262
12.12.2010 18:26:16   
cipelica
molim vas ako mi možete reci iskustva i mišljenja o QUINNY ZAPP sa maxi cosi nosiljkom. hitno je. hvala unaprijed

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1263
4.1.2011 17:50:05   
Mya_81 RR
Prenos postova

IZVORNA PORUKA: Stella13

Iako treca trudnoca, obzirom da nije planirana, zatekla me bez icega, sto se tice opreme i ostalih stvarcica. Osim toga, vremenski razmak od posljednje trudnoce, ucinio je svoje!
Zato molim za neki savjet i sugestiju: koja kolica (kakva) i da li na nasem forumu (ja nisam pronasla) ima tema sa prodajom rabljene opreme?
Pregledala sam, sto li na Internetu, sto li po radnjama, sirok asortiman ponude razno-raznih proizvodjaca, i cijena... Obzirom da je marketing jedno, a prakticno iskustvo nesto drugo, zato vam se obracam!

Unaprijed hvala i pozzz

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1264
4.1.2011 18:06:25   
NejraS
http://www.bimaco.net/bimaco.net/cms/slike/6B85GBIE.jpg

jel iko ima ovakva kolica i kakva su iskustva sa njima?????

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1265
7.1.2011 0:00:01   
gogano
Cao
gdje se uopšte mogu kupiti takva kolica?

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1266
7.1.2011 0:24:40   
NejraS
BIMACO prodavnica neka u sirokom brijegu vidjela sam na njihovoj web stranici pa reko zna li iko valjaju li da znam da ne idem dzabe u siroki :)

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 1267
8.1.2011 22:29:32   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: gagach

drage iskusne mamice evo i mene sa pitanjem...
jako jako jaaaaako mi se svidjaju nova graco kolica symbio...izgledaju mi lagana i uzela bih taj travel system...ona su nova na trzistu pa me zanima da li je neka od vas imala iskustva sa njimauser posted image  ????
evo link da vidite koja su to  http://www.preciouslittleone.com/product-information/20/8119/graco-symbio-3-in-1-stroller---moon/
hvalaaaa

Gagach, ova kolica izgledaju kul, samo onako preletih karakteristike...kaze od šestog mjeseca pogodna...znaci kad ti beba bude sjedila...a sta prije toga..jel imaju neku autosjedalicu kompatibilnu..sorry..mozda pise ali nisam citala do kraja?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1268
9.1.2011 11:36:05   
Medi_87
Hajd vi meni recite od kojeg tacno mjeseca su kolica potrebna za bebu, mislim da mi ne trebaju bar prva 4 mjeseca pa mi bezveze kupovati ranije to, a moram ih kasnije kupiti kad budemo Vilica, Sunce, Gagach, Lara i ja krenule u setnju s bebarama sve sa kolicima joj hoce to biti sou, sajam kolica na otvorenomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1269
9.1.2011 11:39:17   
Medi_87
user posted image
Još samo falimo mi iznad i bebe u kolicimauser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1270
9.1.2011 11:48:27   
Mya_81 RR
greska

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 9.1.2011 11:52:34 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1271
9.1.2011 11:50:33   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: NejraS

BIMACO prodavnica neka u sirokom brijegu vidjela sam na njihovoj web stranici pa reko zna li iko valjaju li da znam da ne idem dzabe u siroki :)

To je Kidi Oz prodavnica...ima je u Zenici...ne znam otkud si ti...ali možda ti je najjednostavnije nazvati neki kontakt telefon koji je sigurno naveden na web stranici pa da pitaš gdje sve prodaju u Bosni, tj. da vidiš gdje ti je najbliže...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1272
9.1.2011 12:03:13   
Rimljankaa
Medi,zasto ne kolica prva cetiri mjeseca???

Ti ces se aBd porditi krajem februara ili u martu. U pocetku ces biti kuci,a sigurno ces pozeljeti sto prije izaci,a tad je vec i proljece i lijepo vrijeme,da ces komotno moci izvoditi svoju bebicu. Kolica se stave u lezeci polozaj,pa beba lezi u njima do 6 mj. kasnije ih naravno podignes u sjedeci.

Tebi bi zato mozda i odgovarao trio model. Ali svakako,moj ti je savjet,da ne zuris previse.Mozes ih kupiti pred porod,ili cak kad se porodis.

Mi jos nismo kupili kolica. A od kad sam ugledal + na testu-trazimo i razgledamo ih. I stalno mi semjenjaju misljenja i prioriteti. Sad smao znam da necu uzimati trio model,jer mi ona korpa nema nikakve svrhe. Bebica se se aBd roditi uskoro,hladno je,zima,tako da cu izbjegavati bilo gdje da je izvodim. Kasnije mi vec ta korpa i netreba.
Mozda kupimo duo model,jer nama je AS bas potrebna,stalno smo u pokretu,ili cemo kupiti sama kolica i posebno AS.

Odlucila sma svakako kupovinu kolica odgoditi poslije pordjaja. Pa cu kupiti ona koja tad budem mislila da su mi najbolja inajprakticnija.

U pocetku sam gledala velika kolica,jer su mi sigurnija,mocnija,ljepsa,udobnija isl. Sad samdrugog misljenja,gledacu da kupim neka manja,iz razloga da kad sam sama bez muza se ne mucim. Da mogu u svaku radnju uci bez previse muke,ubaciti sama kolica u auto,ili taxi isl.
Kako zivimo u centru,ulice su uske,auta masu,bas mi nikako netrebaju jos velika kolica.  Nego cu gledati da su mi prakticna,lagana i lako sklopljiva.

I jos da vam kazem,u djecijoj radnji kod katedrale,nabavili su nekakve AS,koje mogu od tek rodjenog djeteta ,pa tamo negdje do 14-15 kg. Ne znam tacno. Uglavnom to su AS koje su podesive iz lezeceg u sjedeci polozaj.
Ne znam da li valjaju! I cijena im nije skupa,a teta kaze da imaju atest.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1273
9.1.2011 12:11:12   
Medi_87
Ja milsila ti ces sad reci a gdje sam ja u setnjiuser posted image user posted image user posted image
Ma vjeruj mi u nedoumici sma uglavnom skontala sma da ih necu kupiti prije porod, vec kasnije nekad e sad ne znam od kojeg mjeseca da stavljam bebu u kolica, a mislila sam kupiti odvojeno autosjedalicu i kolica,a iskreno ne mislim previse ni hodati nakon poroda odmah tamo do junauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1274
9.1.2011 12:13:20   
bebacha
mi kolica koristimo od navrseni mjesec dana i navozali se do 4-tod mjesca.slobodno ti kupi kolica i uzivaj sa bebom u proljecu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *