Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja sam u folu kupovine kolica..dvoumim se izmedju dva modela i dvije cijene
cam - model 2u1 (osnovni model i AS koje se mogu naizmjenicno postavljati na konstrukciju uz zimsku navlaku i navlaku za kisu...kostaju nekih 700-800 KM
graco ultima - kolica io AS koja ide na kolica, uz zimsku navlaku i navlaku za kisu za nekih 400 KM
mislim da ce dilemu rijesiti tek neka treca varijanta
ja glasma za cam...imama iskustvo sa 3 u 1...zaista perfektna kolica...i az roditelja i za dijete
sta si uradila s korpom, jel jos u zivotu da proslijedis, ne kupuje mi se a kao za iznosenje imam nesto sto je sveki kupila a ova cvrsta korpa moze i u kuci posluziti
može se dogovoriti.... moja zaova ima bebu od 5 mjeseci i koristi korpu još uvijek...samo ne znam boja i to... kod nje su rozo-siva
cam - model 2u1 (osnovni model i AS koje se mogu naizmjenicno postavljati na konstrukciju uz zimsku navlaku i navlaku za kisu...kostaju nekih 700-800 KM
graco ultima - kolica io AS koja ide na kolica, uz zimsku navlaku i navlaku za kisu za nekih 400 KM
mislim da ce dilemu rijesiti tek neka treca varijanta
ja glasma za cam...imama iskustvo sa 3 u 1...zaista perfektna kolica...i az roditelja i za dijete
sta si uradila s korpom, jel jos u zivotu da proslijedis, ne kupuje mi se a kao za iznosenje imam nesto sto je sveki kupila a ova cvrsta korpa moze i u kuci posluziti
može se dogovoriti.... moja zaova ima bebu od 5 mjeseci i koristi korpu još uvijek...samo ne znam boja i to... kod nje su rozo-siva
pa moja bebica dolazi na ovaj svijet aBd u novembru a boja bi bila odgovarajuca jer je kod mene djevojcica ...ako joj tada ne bude vise trebala, i ako bi proslijedila...javi
mi smo kupili kolica marke "hauck" u njemackoj, na snizenju heheh za 150eura....kolica su stvarno super i svakom bi ih preporucila...iako ocekujem nismo htjeli uzeti nista roze il ljubicas_to vec kombinaciju crvene i crne, jer ako slijedeca bude dobro ce mi doci ;)......
Mada mi je jos rano za kupovinu ja vec razgledam stvarcice za svoju bebicu.
Neki dans ma vidjela u BBI Cam klica, trio model koja kostaju blizu 1000KM.
Da li neko ima iskustva s njima?
Ja sma ostala baspozitivno iznenadjena i zapela sma bas za ta i ni jedna druga kolica.. A bojim se da ne pogrjesim?!
Zanima me,da mi pomogne,neko iskusniji ko ima iskustva s tim kolicima.. Ona sjedaljka sto se montira na kolica,da je beba u lezecem polozaju,je li se ona koristi smao do 6mj? Jer ja cu se ako Bog da poroditi u januaru,bice zima,tako da previse necemo ni izlaziti vani,a u kuci beba ce biti u krevetcu,pa ne znam da li mi je taj dio uopce toliko neophodan? Jedino sto sam vidjela da on moze zamjenivati i ljuljacku?
Onda ona autosjedalica ide samo za godinu dana...hajde to mi je i uredu...
Najveca dilema mi je oko onog osnovnog djela kolica. Koliko dugo beba se vozi u njemu? Koliko se koristi. Jer se bojim da cemo ih koristiti 1god. i da cu onda pozeljeti manja kolica s kojim mi je puno lakse rukovati..
Ako bi se to sve tako desilo,ova kolica,iako su odlicna,ako ce ostati neiskoristena onda su i skupa...
Kakva su vasa iskusva? Savjet?
Mi smo uzeli ova cam kolica http://shop.beba-centar.hr/hr/125/19/kolica-cam-comby-family-3u1.html samo u zelenoj boji. Nosiljka i AS su se isplatili, a koliko ko kolica i ne bas. Teska su cini mi se 11 kg, glomazna kad se sklope, jedva ih poprecno uguram u gepek. Koristili smo ih do prvog rodjendana i to je to. Ali su jako laka za upravljati, fina im je i amortizacija sto i ja koja guram osjetim kad naletim na neko kamenje i slicno. Lijepa su za oko, AS je super i u kuci i u autu. Nosiljka se moze namontiriati prema roditelju na kolica, sto je super u pocetku dok je beba mala. Torba je super. Navlaka za zimu je odlicna. I to je to. Sad skupljaju prasinu, a puslica se vozi u kolicima od 50km.
Mi smo narucili kolica od marke "Teutonia", svetlo plave boje. Moze se i MAxi Cosi sraviti, kasnije kao Buggy a napocetku bas za bebe u lezecem polozaju. Evo Link http://www.teutonia.de/de/produkte/cosmo.html
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
iman pogledala sam sva ova chipolino kolica i ova POOKY mi izgledaju najpraktičnija, imaju sve što ti treba za novorođenče, a i kišorban su, lako s esklapaju, ne zauzimaju puno prostora i kasnije ti neće trebati još jedna kolica
rimljanka iz istih razloga koje sam gore navela preporučujem ti GRACO MOSAIC kolica
Hvala za savjet skorpija!!!! sadsamo "kupim" informacije,a kolica cu ako Bog da na proljece kupovati. sad mi netrebaju,pa cu tad kupiti ona koja budem smatrala da su najbolja.
Hannica, ova na 3 tocka nisam nikako planirala kupiti. Mada preljepo izgledaju,ali vec iz iskustva nekih znam da nisu nimalo prakticna za rukovati. Tvoja predivno izgledaju,da su na 4 tocka bila bi jos bolja...
nije njihov problem sto su na 3 tocka,to im je cak prednost jer je lakse upravljat njima. Mana im je to sto su tockovi preveliki,kada ih stavljamo u auto moramo 2 tocka skinuti.Sreca pa je to jednostavan proces. Moj muz jedva ceka da Hana preraste kolica,dosadilo mu rastavljat-satavljat.
i meni se svidjaju stokke ali ih je punoooo u sarajevu. mogu se naruciti u djecijoj prodavnici u prizemlju bbi centra. najvise ih ima u ovoj boji koju si ti stavila. koliko ste platili??, i gdje ste ih kupili?
Nisam zaista znala da ih ima u Sarajevu. Vidjela sam samo jedna zuta, ali stariji model. Ja sam ih kupila u Holandiji i cekam da dodju. Mi smo ih platili 1.150,00 EUR i po meni su dosta skupa, ali sam se odmah zaljubila u njih. Dodje i autosjedalica u kompletu. Ja jedva cekam da mi stignu. Iskreno meni je najljepsa bila ljubicasta boja i jos se dvoumim da promjenim boju, ali s obzirom da su skupa uzela sam bez pa da mogu i za drugu bebacu abd Mada poznavajuci sebe izace nesto novo pa ce i druga bebaca dobiti nova abd hahaha
Nisam zaista znala da ih ima u Sarajevu. Vidjela sam samo jedna zuta, ali stariji model. Ja sam ih kupila u Holandiji i cekam da dodju. Mi smo ih platili 1.150,00 EUR i po meni su dosta skupa, ali sam se odmah zaljubila u njih. Dodje i autosjedalica u kompletu. Ja jedva cekam da mi stignu. Iskreno meni je najljepsa bila ljubicasta boja i jos se dvoumim da promjenim boju, ali s obzirom da su skupa uzela sam bez pa da mogu i za drugu bebacu abd Mada poznavajuci sebe izace nesto novo pa ce i druga bebaca dobiti nova abd hahaha
meni zaboljela glava od ove cifre
i mene je na pocetku, ali sto sam ih duze gledala u prodvnicama sve sam se mirila i mirila sa cifrom. Muzic mi je rekao hadj razmislit cemo ali pogledaj i ostala. Ali meni vise ni jedna nisu bila tako lijepa. Kaze moj muzic ako ces ih uvijek gledati kao da su jedina na svijetu i ako moram hodati po prodavnicama samo da bi se ti divila Stokke kolicima hajmo ih odmah kupiti pa mozda uspijemo bebi jos nesto kupiti dok se ne rodi jer u suprotnom ces samo o njima razmisljati. I tako smo mi dobili Stokke hehe Kaze moj muzic bebica ce da se voza u ferariju u svojoj klasi hehe
od svih kolica ove sezone su najpolularnija u Seheru. to im je jedina mana (po meni) mislila sam biti orginalna.
najvise je ovih bez (a jesu i lijepa, posebno) bas jedne neraspakovane bez (po narudzbi stoje u bbi centru)
mi smo mislili uzeti ljubicasta, ali uzivo nisu ni blizu lijepa kao na internetu i katalogu. predrecava. bas neka ruzna boja. isla sam gledati cak u norvesku, zemlju u kojoj se prozivode stokke kolica. iako najskuplja zemlja u evropi i svijetu, kolica su tamo u kompletu oko 18oo KM ili nekih 300. do 400. KM jeftinija nego u sarajevu.
Ja se iskreno nadam da se se isplatiti te pare...jer mislim da je to cisto bacanje para...sve te zavrzlame..platis najvise ime i neki moderan dizajn...vise radi nekog svog gusta nego stvarne udobnosti djeteta... to govorim jer sam i ja kupila chiccova kolica pa se pokajala u mnogim stavkama.