|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
30.9.2010 6:58:59   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i ja sam u folu kupovine kolica..dvoumim se izmedju dva modela i dvije cijene user posted image

cam - model 2u1 (osnovni model i AS koje se mogu naizmjenicno postavljati na konstrukciju uz zimsku navlaku i navlaku za kisu...kostaju nekih 700-800 KM

graco ultima - kolica io AS koja ide na kolica, uz zimsku navlaku i navlaku za kisu za nekih 400 KM

mislim da ce dilemu rijesiti tek neka treca varijanta user posted image user posted image

ja glasma za cam...imama iskustvo sa 3 u 1...zaista perfektna kolica...i az roditelja i za dijeteuser posted image

sta si uradila s korpom, jel jos u zivotu da proslijedis, ne kupuje mi se a kao za iznosenje imam nesto sto je sveki kupila a ova cvrsta korpa moze i u kuci posluziti user posted image

može se dogovoriti....
moja zaova ima bebu od 5 mjeseci i koristi korpu još uvijek...samo ne znam boja i to...
kod nje su rozo-sivauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1226
30.9.2010 7:00:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sanelce

http://img96.imageshack.us/img96/1750/combifamily866.png

upravo ova kombinacija bojauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sanelce)
Neposredna veza do poruke: 1227
30.9.2010 9:47:47   
rose

i ja sam u folu kupovine kolica..dvoumim se izmedju dva modela i dvije cijene user posted image

cam - model 2u1 (osnovni model i AS koje se mogu naizmjenicno postavljati na konstrukciju uz zimsku navlaku i navlaku za kisu...kostaju nekih 700-800 KM

graco ultima - kolica io AS koja ide na kolica, uz zimsku navlaku i navlaku za kisu za nekih 400 KM

mislim da ce dilemu rijesiti tek neka treca varijanta user posted image user posted image

ja glasma za cam...imama iskustvo sa 3 u 1...zaista perfektna kolica...i az roditelja i za dijeteuser posted image

sta si uradila s korpom, jel jos u zivotu da proslijedis, ne kupuje mi se a kao za iznosenje imam nesto sto je sveki kupila a ova cvrsta korpa moze i u kuci posluziti user posted image

može se dogovoriti....
moja zaova ima bebu od 5 mjeseci i koristi korpu još uvijek...samo ne znam boja i to...
kod nje su rozo-sivauser posted image

pa moja bebica dolazi na ovaj svijet aBd u novembru a boja bi bila odgovarajuca jer je kod mene djevojcica ...ako joj tada ne bude vise trebala, i ako bi proslijedila...javi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1228
8.10.2010 11:06:15   
bebacha
nisam znala gdje pitat pa cu ovdje.jel se moze kupiti posebno zimska navlaka za graco mirage

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1229
9.10.2010 19:16:09   
peky
mi smo kupili kolica marke "hauck" u njemackoj, na snizenju heheh za 150eura....kolica su stvarno super i svakom bi ih preporucila...iako ocekujem user posted image nismo htjeli uzeti nista roze il ljubicas_to vec kombinaciju crvene i crne, jer ako slijedeca user posted image bude user posted image dobro ce mi doci ;)......user posted image user posted image user posted image

evo i slika
http://www.hauck.de/kinderwagen/erstlingswagen-kombiwagen/saturn-4-s/saturn-4-s-inkl-2-in-1-softtragetasche-412152.html

< Poruku je uredio peky -- 9.10.2010 19:17:53 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1230
9.10.2010 19:28:30   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Mada mi je jos rano za kupovinu ja vec razgledam stvarcice za svoju bebicu.

Neki dans ma vidjela u BBI Cam klica, trio model koja kostaju blizu 1000KM.

Da li neko ima iskustva s njima?

Ja sma ostala baspozitivno iznenadjena i zapela sma bas za ta i ni jedna druga kolica.. A bojim se da ne pogrjesim?!

Zanima me,da mi pomogne,neko iskusniji ko ima iskustva s tim kolicima.. Ona sjedaljka sto se montira na kolica,da je beba u lezecem polozaju,je li se ona koristi smao do 6mj?
Jer ja cu se ako Bog da poroditi u januaru,bice zima,tako da previse necemo ni izlaziti vani,a u kuci beba ce biti u krevetcu,pa ne znam da li mi je taj dio uopce toliko neophodan?
Jedino sto sam vidjela da on moze zamjenivati i ljuljacku?

Onda ona autosjedalica ide samo za godinu dana...hajde to mi je i uredu...

Najveca dilema mi je oko onog osnovnog djela kolica. Koliko dugo beba se vozi u njemu? Koliko se koristi. Jer se bojim da cemo ih koristiti 1god. i da cu onda pozeljeti manja kolica s kojim mi je puno lakse rukovati..

Ako bi se to sve tako desilo,ova kolica,iako su odlicna,ako ce ostati neiskoristena onda su i skupa...

Kakva su vasa iskusva? Savjet?

Mi smo uzeli ova cam kolica http://shop.beba-centar.hr/hr/125/19/kolica-cam-comby-family-3u1.html samo u zelenoj boji. Nosiljka i AS su se isplatili, a koliko ko kolica i ne bas. Teska su cini mi se 11 kg, glomazna kad se sklope, jedva ih poprecno uguram u gepek. Koristili smo ih do prvog rodjendana i to je to. user posted image
Ali su jako laka za upravljati, fina im je i amortizacija sto i ja koja guram osjetim kad naletim na neko kamenje i slicno. Lijepa su za oko, AS je super i u kuci i u autu. user posted image Nosiljka se moze namontiriati prema roditelju na kolica, sto je super u pocetku dok je beba mala. Torba je super. user posted image Navlaka za zimu je odlicna. I to je to.
Sad skupljaju prasinu, a puslica se vozi u kolicima od 50km. user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1231
9.10.2010 19:28:36   
SailorMoon
Mi smo narucili kolica od marke "Teutonia", svetlo plave boje. Moze se i MAxi Cosi sraviti, kasnije kao Buggy a napocetku bas za bebe u lezecem polozaju.
Evo Link
http://www.teutonia.de/de/produkte/cosmo.html

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 1232
   [Obrisana poruka]
22.10.2010 13:28:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 1233
22.10.2010 14:00:59   
Hannica
Ja imam slicna Graco-va,ne preporucujem ti ih,tockovi su preveliki,zauzimaju puno prostora u autu,teska su,ne prakticna skroz.
Mozda grijesim,ali tako mi izgledaju.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1234
22.10.2010 14:43:05   
Rimljankaa
Koja kolica Gracko imas?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1235
22.10.2010 17:11:05   
škorpija
iman pogledala sam sva ova chipolino kolica i ova POOKY mi izgledaju najpraktičnija, imaju sve što ti treba za novorođenče, a i kišorban su, lako s esklapaju, ne zauzimaju puno prostora i kasnije ti neće trebati još jedna kolica

rimljanka iz istih razloga koje sam gore navela preporučujem ti GRACO MOSAIC kolica

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1236
22.10.2010 18:36:18   
isabella

user posted image isplatila se............

< Poruku je uredio isabella -- 22.10.2010 18:38:18 >

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1237
24.10.2010 9:16:51   
Hannica

Koja kolica Gracko imas?

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 1238
24.10.2010 10:20:12   
Rimljankaa
Hvala za savjet skorpija!!!!  sadsamo "kupim" informacije,a kolica cu ako Bog da na proljece kupovati. sad mi netrebaju,pa cu tad kupiti ona koja budem smatrala da su najbolja.

Hannica, ova na 3 tocka nisam nikako planirala kupiti. Mada preljepo izgledaju,ali vec iz iskustva nekih znam da nisu nimalo prakticna za rukovati. Tvoja predivno izgledaju,da su na 4 tocka bila bi jos bolja...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1239
24.10.2010 10:33:28   
Hannica
nije njihov problem sto su na 3 tocka,to im je cak prednost jer je lakse upravljat njima.
Mana im je to sto su tockovi preveliki,kada ih stavljamo u auto moramo 2 tocka skinuti.Sreca pa je to jednostavan proces.user posted image
Moj muz jedva ceka da Hana preraste kolica,dosadilo mu rastavljat-satavljat.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1240
25.10.2010 11:29:04   
Mama2b
Meni su super nova Graco Simbio kolica iz kataloga za 2010.
Ne znam gdje se mogu u Sarajevu kupiti i koja je cijena?

A ovdje je super objasnjeno:
http://www.youtube.com/watch?v=y7DVhcHABOg&feature=related

Pozz

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1241
21.11.2010 19:02:02   
kolacic
ciao, znali ko gdje se mogu kupiti camova kolica osim u bbi u baby centru??

ako ko zna, nek mi javi, jer imam namjeru da ih kupim... hvala

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 1242
21.11.2010 21:38:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Koja kolica Gracko imas?

user posted image

Hanice, preeedobro izgledasuser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 1243
23.11.2010 9:42:00   
Cickolini
Mi smo uzeli Stokke kolica i trebaju da nam stignu pocetkom januara. Jos ih nema na nasem trzistu, ali mene su odusevila.

Evo link sa slikom jer nikako ne mogu da ubacim sliku.

http://www.stokke.com/en-jp/stroller/xplory-gallery/open-ventilation-seat-and-carry-cot.aspx

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1244
23.11.2010 9:53:44   
A Iman
i meni se svidjaju stokke ali ih je punoooo u sarajevu.
mogu se naruciti u djecijoj prodavnici u prizemlju bbi centra.
najvise ih ima u ovoj boji koju si ti stavila.
koliko ste platili??, i gdje ste ih kupili?

Idemo dalje....

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1245
23.11.2010 10:11:06   
Cickolini
Nisam zaista znala da ih ima u Sarajevu. Vidjela sam samo jedna zuta, ali stariji model. Ja sam ih kupila u Holandiji i cekam da dodju. Mi smo ih platili 1.150,00 EUR i po meni su dosta skupa, ali sam se odmah zaljubila u njih. Dodje i autosjedalica u kompletu. Ja jedva cekam da mi stignu. Iskreno meni je najljepsa bila ljubicasta boja i jos se dvoumim da promjenim boju, ali s obzirom da su skupa uzela sam bez pa da mogu i za drugu bebacu abd Mada poznavajuci sebe izace nesto novo pa ce i druga bebaca dobiti nova abd hahaha

(odgovor članu A Iman)
Neposredna veza do poruke: 1246
23.11.2010 10:18:18   
anidla
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Nisam zaista znala da ih ima u Sarajevu. Vidjela sam samo jedna zuta, ali stariji model. Ja sam ih kupila u Holandiji i cekam da dodju. Mi smo ih platili 1.150,00 EUR i po meni su dosta skupa, ali sam se odmah zaljubila u njih. Dodje i autosjedalica u kompletu. Ja jedva cekam da mi stignu. Iskreno meni je najljepsa bila ljubicasta boja i jos se dvoumim da promjenim boju, ali s obzirom da su skupa uzela sam bez pa da mogu i za drugu bebacu abd Mada poznavajuci sebe izace nesto novo pa ce i druga bebaca dobiti nova abd hahaha

meni zaboljela glava od ove cifre user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 1247
23.11.2010 10:24:15   
Cickolini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i mene je na pocetku, ali sto sam ih duze gledala u prodvnicama sve sam se mirila i mirila sa cifrom. Muzic mi je rekao hadj razmislit cemo ali pogledaj i ostala. Ali meni vise ni jedna nisu bila tako lijepa. Kaze moj muzic ako ces ih uvijek gledati kao da su jedina na svijetu i ako moram hodati po prodavnicama samo da bi se ti divila Stokke kolicima hajmo ih odmah kupiti pa mozda uspijemo bebi jos nesto kupiti dok se ne rodi jer u suprotnom ces samo o njima razmisljati. I tako smo mi dobili Stokke hehe
Kaze moj muzic bebica ce da se voza u ferariju u svojoj klasi hehe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1248
23.11.2010 10:52:43   
A Iman
za te pare mogla si imati i u sarajevu sve u kompletu (najnoviji model, da ne bude zabune)
kosarica, suncobran, glavni dio (nisam sad sigurna ide li i car seat?)

vjeruj mi vidjela sam svih boja, i najnovije modele u Sa

od svih kolica ove sezone su najpolularnija u Seheru.
to im je jedina mana (po meni)
mislila sam biti orginalna. user posted image

najvise je ovih bez (a jesu i lijepa, posebno)
bas jedne neraspakovane bez (po narudzbi stoje u bbi centru)

mi smo mislili uzeti ljubicasta, ali uzivo nisu ni blizu lijepa kao na internetu i katalogu.
predrecava. bas neka ruzna boja.
isla sam gledati cak u norvesku, zemlju u kojoj se prozivode stokke kolica.
iako najskuplja zemlja u evropi i svijetu, kolica su tamo u kompletu oko 18oo KM
ili nekih 300. do 400. KM jeftinija nego u sarajevu.

Idemo dalje....

Neposredna veza do poruke: 1249
23.11.2010 10:54:28   
Niina
Ja se iskreno nadam da se se isplatiti te pare...jer mislim da je to cisto bacanje para...sve te zavrzlame..platis najvise ime i neki moderan dizajn...vise radi nekog svog gusta nego stvarne udobnosti djeteta... to govorim jer sam i ja kupila chiccova kolica pa se pokajala u mnogim stavkama.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *