|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
29.7.2010 11:25:08   
leona81
zvala sam kolica su 1300 sa popustom od 20 posto za gotovinu dodju dakle 1040...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Deseo)
Neposredna veza do poruke: 1201
2.8.2010 13:57:04   
ladyblue RR
Moj favorit su za sada Maclaren kolica. I to ona dizajnerska, juicy verzijauser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1202
10.8.2010 14:49:46   
Rimljankaa
Mada mi je jos rano za kupovinu ja vec razgledam stvarcice za svoju bebicu.

Neki dans ma vidjela u BBI Cam klica, trio model koja kostaju blizu 1000KM.

Da li neko ima iskustva s njima?

Ja sma ostala baspozitivno iznenadjena i zapela sma bas za ta i ni jedna druga kolica.. A bojim se da ne pogrjesim?!

Zanima me,da mi pomogne,neko iskusniji ko ima iskustva s tim kolicima.. Ona sjedaljka sto se montira na kolica,da je beba u lezecem polozaju,je li se ona koristi smao do 6mj?
Jer ja cu se ako Bog da poroditi u januaru,bice zima,tako da previse necemo ni izlaziti vani,a u kuci beba ce biti u krevetcu,pa ne znam da li mi je taj dio uopce toliko neophodan?
Jedino sto sam vidjela da on moze zamjenivati i ljuljacku?

Onda ona autosjedalica ide samo za godinu dana...hajde to mi je i uredu...

Najveca dilema mi je oko onog osnovnog djela kolica. Koliko dugo beba se vozi u njemu? Koliko se koristi. Jer se bojim da cemo ih koristiti 1god. i da cu onda pozeljeti manja kolica s kojim mi je puno lakse rukovati..

Ako bi se to sve tako desilo,ova kolica,iako su odlicna,ako ce ostati neiskoristena onda su i skupa...

Kakva su vasa iskusva? Savjet?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1203
10.8.2010 14:58:03   
salmy
Neznam sta da ti kazem,ako imas od nekoga posudi kolica( bezzze da dajes toliko para)mi smo dobili Camm portofino vala bezzze iskreno! Bebi jos malo i nece moci stati u njih! Vjeruj da je bacanje para kupovati nova  kolica!
Da sam mogla posuditi od koga rado bih,jer bebice to prerastu zacas! 
i gledaj da su mala za sklopiti,i funkcionalna  i da nisu teskauser posted image
Posavjetuj se jos sa nekim ,a imas u TL dobrih kolica nisu puno love!
Znam da sve mi zelimo najbolje za svoje user posted image ali tek nakon izvjesnog vremena skontas da si napravio fulu!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1204
10.8.2010 15:03:36   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: salmy

Neznam sta da ti kazem,ako imas od nekoga posudi kolica( bezzze da dajes toliko para)mi smo dobili Camm portofino vala bezzze iskreno! Bebi jos malo i nece moci stati u njih! Vjeruj da je bacanje para kupovati nova  kolica!
i gledaj da su mala za sklopiti,i funkcionalna  i da nisu teskauser posted image
Znam da sve mi zelimo najbolje za svoje user posted image ali tek nakon izvjesnog vremena skontas da si napravio fulu!

Sve je to meni jasno... Ali... nemam posuditi ni od koga kolica,a prvo je djete pa iskreno i ne bih... Mogu bar toliko priustiti. Gledala sma i u TL,imaju fina Graco kolica i nisu preskupa. jedna sma vidjela s njima dodje i autosjedalica,ali su ova Cam-ova dosta bolja. Lako se i sklapaju. Nisu lagana,ali nisu ni preteska. Velika jesu,i zatome strah da nakon godine dana mi ne dosadi i ne budem trazila da kupim nova,jednostavnija i laganija kolica..e onda je to bacanje para..

Kad bi ih iskoristila ne bi mi bilo zao.  Onda imaju dvije verzije. Jedna je za 100KM skuplja-to su ona sto se rucka moze da okrece u zavisnosti da li zelis gledati bebu ili ne dok je vozis,i druga je verzija ona kojoj se rucka ne pomice.

Ta kolica jesu prakticna,i sve dodje sto treba u pocetku,ali bojim seda beba brzo ne preraste...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1205
10.8.2010 15:07:01   
salmy
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: salmy

Sve je to meni jasno... Ali... nemam posuditi ni od koga kolica,a prvo je djete pa iskreno i ne bih... Mogu bar toliko priustiti. Gledala sma i u TL,imaju fina Graco kolica i nisu preskupa. jedna sma vidjela s njima dodje i autosjedalica,ali su ova Cam-ova dosta bolja. Lako se i sklapaju. Nisu lagana,ali nisu ni preteska. Velika jesu,i zatome strah da nakon godine dana mi ne dosadi i ne budem trazila da kupim nova,jednostavnija i laganija kolica..e onda je to bacanje para..

Kad bi ih iskoristila ne bi mi bilo zao.  Onda imaju dvije verzije. Jedna je za 100KM skuplja-to su ona sto se rucka moze da okrece u zavisnosti da li zelis gledati bebu ili ne dok je vozis,i druga je verzija ona kojoj se rucka ne pomice.

Ta kolica jesu prakticna,i sve dodje sto treba u pocetku,ali bojim seda beba brzo ne preraste...
Vjerujem ja da su ful,ali samo gledaj da su lagana i prakticna! sreca pa imam lift inace bi user posted image nosala u naramku! moja prijateljica nema lift i ostavlja ih u autu na parkingu,jadnica bas mi je zao slomi seuser posted image  a teska su i velika 

Neposredna veza do poruke: 1206
10.8.2010 15:26:32   
Rimljankaa
Pa sta mislis,vrijedi li ih kupovati? Ti ih vec imas i ? Vidim na drugoj stranici Visnja ih je isto kupila,i stavilaje slike...

Ne znam koja bi druga?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1207
10.8.2010 15:35:10   
salmy
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Pa sta mislis,vrijedi li ih kupovati? Ti ih vec imas i ? Vidim na drugoj stranici Visnja ih je isto kupila,i stavilaje slike...

Ne znam koja bi druga?
Ja nemam ta (skuplja)user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da su kostala oko 300 KM pogledaj jos imas vremena.Mozda naletis na snizenjeuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 1208
11.8.2010 20:56:11   
škorpija
rimljanjka kupi ta što se ručka okreće, to je pravo dobra stvar, ne smao da gledaš bebu, već da je zaštitiš od sunca, vjetra itd.
i planiraj da ćeš kasnije svakako vjerovatno odlučiti da kupiš kišobran kolica, ja sma imala dvoja kolica, ali sam na kraju ipak uzela mala kišobran teška smao 4 kg, jer fakat će ti dosaditi ta teška. pa prema tome odredi koliko ti se para ispalti dati.
nama su prva kolica bila bubu što im se okreće ručka i koštala su svega 200 KM, ali nisam ni htjela dati više jer ću akobogda imati još jedno dijete za 3-4 godien i želim, ako budme u mogućnosti da kupim neka nova koja će tada biti u trenduuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1209
12.8.2010 10:43:27   
lekica83
rimljanka imas li neko starije dijete da povedes sa sobom u setnju pa da vidis da li ce beba brzo prerasti kolica, ja mislim da vecina kolica traju do 3 ili 3 i po godine a pretpostavljam da djeca tada vise i nece da se vozaju nego im je zanimljivije hodati. JA sam kupila neo nato dakar sport kolica koja su bila skoro 500 km, znaci samo kolica i ona su dosta slicna nekim cam-ovim kolicima, ne znam da li su slicna tim tvojima. Teska su oko 9 kg i da ti iskreno kazem to je podosta kilaze jer plus beba i torba, pa jos ako nesto usput kupis, ruke mi otpadnu dok ih prenes desetak stepenica do ulaza a onda je lakse jer imam lift. E jos jedan savjet, ako imate auto dobro pazi da mogu stati u gepek, npr moja kolica ne mogu stati nego ih vozimo na prednjem sjedistu sto nije prakticno. Ako imas auto koji ti koristis super je ostaviti kolica u gepek, a kod nas sjedalica ionako je stalno u kolima i ja fino stavim bebu u nju dok izvadim kolica, samo sto ponekad mislim da mi ko nece obiti kola zbog svega i svaega u njima :) Znaci skontaj u odnosu gdje zivis kako ce ti biti ulaziti i izlaziti iz kuce s kolicima. Iskreno mi smo dobili autosjedalicu ali da nismo i ja bi kupila komplet 3u1. Ovako smo uzeli samo kolica ali malo skuplja..

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1210
16.8.2010 16:32:35   
lena7633
Ćao, prvi put sam na ovom forumu...potakla me tema koja kolica su dobra... tražila sam savršena kolica za svoju bebu i kao rezultat kupila sam dvoja... Imam Graco i Chicco Trio for me (samo sportski dio). Na tržištu je toliko modela da zaista neznaš što da odabereš, svaki dan su mi se činila neka druga bolja. Obzirom da sam zadovoljna sa Graco kolicima, ako je neko zainteresovsan za Chicco neka mi se javi na pp...
Pozdrav

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1211
   [Obrisana poruka]
20.8.2010 13:19:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lena7633)
  Neposredna veza do poruke: 1212
20.8.2010 14:42:10   
Deseo
U susjednim zemljama kostaju oko 400 EUR-a sa svoj opremom (kolica, nosiljka, AS, torba, zimske navlake...), ovdje kod nas ne znam, mislim da Chipolino kolica mozes naci u Amku na Mojmilu. Nemam iskustva sa ovim kolicima, ali izgledaju prelijepo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1213
21.8.2010 11:23:37   
anidla
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja sam uzela ova kolica i mogu slobodno reci da sam se bas momacki zajuser posted image .Prevelika su i preteska,zauzmu citav gepek u autu,kad krenem na more neznam kako cu ostale stvari ponijet.Bas su neprakticna.Da sam ih bar jeftino platila ne bi mi bilo zao,al sta bi sad,sta je tu je.Pisem samo da jos neko ne pogrijesi kao ja.A i zasluzila sam ovo,ja sam toliko bila zapela za ova kolica da druga nisam htjela ni pogledat,ova i samo ova,eh...ovdje vrijedi ona"Sam pao-sam se ubio"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

oces da se mijenjamo

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1214
21.8.2010 22:26:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Danas sam vidjela prelijepa kolica marke Chipolino, model Optima. Mislim da su po izgledu dobra kopija Maxi Cosi- Foray kolica. Elem, zanima me da li je neko koristio ova kolica, koliko koštaju, jer nigdje ne mogu naći cijenu na netu i uopće da li ste bili zadovoljni....???
Hvala!

ja imam Chipolino omnia kisobran kolica i prezadovoljna sam,probaj ih naci na stranici firme bojprom iz banja luke mislim da su oni uvoznici za bihuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1215
15.9.2010 13:11:09   
maja78 RR
Prenos posta
IZVORNA PORUKA: mama_aBd

Drage moje,

Nova sam na forumu, pripremam se za moju bebicu koja ce se roditi u zimu akoBogda. Polako pocinjem prikupljati stvarcice koje su mi potrebne. Ono sto me zanima je gdje mogu kupiti kvalitetna djecja kolica 3in1, a da nisu preskupa? Do nekih 700 KM? Kolica koja sam vidjela u gradu kostaju od 870 do 1300 KM i to mi je preskupo. Hvala puno.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1216
24.9.2010 10:21:20   
Mama2b
Da li neko ima Prenatal kolica i kakva su vasa iskustva sa njima?

Hvala!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1217
24.9.2010 11:23:13   
rose
i ja sam u folu kupovine kolica..dvoumim se izmedju dva modela i dvije cijene user posted image

cam - model 2u1 (osnovni model i AS koje se mogu naizmjenicno postavljati na konstrukciju uz zimsku navlaku i navlaku za kisu...kostaju nekih 700-800 KM

graco ultima - kolica io AS koja ide na kolica, uz zimsku navlaku i navlaku za kisu za nekih 400 KM

mislim da ce dilemu rijesiti tek neka treca varijanta user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 1218
24.9.2010 11:24:16   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rose

i ja sam u folu kupovine kolica..dvoumim se izmedju dva modela i dvije cijene user posted image

cam - model 2u1 (osnovni model i AS koje se mogu naizmjenicno postavljati na konstrukciju uz zimsku navlaku i navlaku za kisu...kostaju nekih 700-800 KM

graco ultima - kolica io AS koja ide na kolica, uz zimsku navlaku i navlaku za kisu za nekih 400 KM

mislim da ce dilemu rijesiti tek neka treca varijanta user posted image user posted image

ja glasma za cam...imama iskustvo sa 3 u 1...zaista perfektna kolica...i az roditelja i za dijeteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1219
24.9.2010 11:28:20   
rose
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: rose

ja glasma za cam...imama iskustvo sa 3 u 1...zaista perfektna kolica...i az roditelja i za dijeteuser posted image

sta si uradila s korpom, jel jos u zivotu da proslijedis, ne kupuje mi se a kao za iznosenje imam nesto sto je sveki kupila a ova cvrsta korpa moze i u kuci posluziti user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1220
29.9.2010 23:17:30   
sanelce
Mi smo kupili CAM model kolica 3 u 1 i super izgledaju, isprobali ih još nismo jer naša princeza stiže za 20 dana. A kolica mi izgledaju super, platili smo ih 900 KM.
http://shop.beba-centar.hr/hr/125/19/kolica-cam-comby-family-3u1.html
Kombinacija boja je roza i tamnoplava, super kombinacija.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1221
29.9.2010 23:35:45   
sanelce
[URL=http://img714.imageshack.us/i/

Evo da ih malo bolje vidite.

(odgovor članu sanelce)
Neposredna veza do poruke: 1222
29.9.2010 23:37:02   
sanelce
[URL=http://img96.imageshack.us/i/com

(odgovor članu sanelce)
Neposredna veza do poruke: 1223
29.9.2010 23:37:48   
sanelce
http://img96.imageshack.us/img96/1750/combifamily866.png

(odgovor članu sanelce)
Neposredna veza do poruke: 1224
29.9.2010 23:38:21   
sanelce
sorry cure na greškicama prije.

(odgovor članu sanelce)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *