|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
5.6.2008 18:01:25   
mamy Sabina
ja kolilo sam vidjela na njihovoj stranici(moguce da grijesim)bugari su takodje samo uvoznici,mada nigdje ne nadjoh drzavu proizvodjaca.meni su ona puki super

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 301
6.6.2008 10:19:12   
naca77
evo i ja sam juce Chipolino Baby Buggy SPORTIVA vidjela, rodica kupila, ljetna kolica 170 KM, nevjerovatno lagana i laka za upravljati, doslovce jednom rukom i laka za sklopiti. Svidjela su mi se, mada meni treba nesto drugacije jer nasa bebica user posted image dolazi u septembry pa bi mi trebala neka kao zimska verzija.Po meni, jedina im je mana sto se rucka ne okrece tako je vasa beba stalno okrenuta od vas, prema naprijed.
Kolica su kupljena u Banja Luci, postoji radnja sa njihovim proizvodima. Ali ja cu biti u prilici da odem do te radnje i da se vama javim, koga interesuje, sa vise informacija tek za deset dana jer sam sad u fazi spremanja jednog jako vaznog ispita za koji se nadam da cemo moj srecko mali i ja uspjeti poloziti prije no sto proper upoznamo user posted image !!
Pozdravljam vas, ostajete mi zdrave i vesele i vase bebe user posted image i cujemo se uskoro.

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 302
6.6.2008 10:28:10   
mamy Sabina
Naco srce si .Ti nama lijepo to vidi u Banja Luci jer i ja cesto idem tamo.Meni se svidjju modeli puki i alba.

(odgovor članu naca77)
Neposredna veza do poruke: 303
9.6.2008 12:45:07   
Anoniman
evo da se i mi pohvalimo nasim ferrarijem, ko sto aida zna reci user posted image user posted image
tako sam sretna, a i moja princezica ce biti aBd user posted image user posted image user posted image

imamo jedan dio:
user posted image

pa drugi dio:
user posted image

i na kraju sve u kompletu:
user posted image

ima jos nekih dodataka, kao ono za pokrivanje nogica, pa neka spuzva, zamotana ko u musemu, vjerujem da je to da se stavi u kolica da guzara mala ne propiski... pa najlon da se pokriju citava kolica u slucaju kise (mada mi to nece trebati user posted image )... sve u svemu ja sam jaaaako zadovoljna i izgledom, i bojom i cijenom user posted image

< Poruku je uredio dina RR -- 9.6.2008 12:46:00 >

(odgovor članu mamy Sabina)
  Neposredna veza do poruke: 304
9.6.2008 13:02:22   
bezelye
Bravo Dinoooo user posted image user posted image user posted image  stigla kolica za bebaru. Bas mi je drago. Pravi Ferrari user posted image
Rekla sam ti da mi je prije par dana bila rodica u Istanbulu sa muzem i sincicem. I kod njih je ovaj model, samo plavi. Super je!!! MM je treniro voznju sa njihovim sincicem user posted image

E mislila sam i ja da mi taj najlon za kisu nece bas trebati, ali sam vidjela ovdje da ga jako puno koriste kad je vjetar, da ne ide bebi prasina u oci i usta. Tako da i ti imas dobru zastitu od tog vaseg pijeska user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 305
9.6.2008 13:07:21   
Anoniman
pa vidis o tome nisam kontala user posted image user posted image
a u pravu si ovdje je pjesak kritican...
hvaja na prijedlogu user posted image user posted image

(odgovor članu bezelye)
  Neposredna veza do poruke: 306
9.6.2008 14:46:24   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dino kolica su ko med....
sigurna sam da ce princeza biti prezadovoljnauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 307
9.6.2008 15:39:12   
lejlašh
Mene sada interesuju kišobran kolica, ako se neko bolje razumije da mi kaže šta trebam gledati kod njihovog izbora? Ja ne želim baš da budu preskupa, pa ako je neko vidio povoljna, a dobra, please neka javi.
Ili ako neko prodaje neka malo bolja polovna može mi se javiti na PP.

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 308
9.6.2008 15:42:16   
mamy Sabina
Dinchy kolica su divna.Cestitamo maloj princezi na bolidu

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 309
9.6.2008 15:44:51   
malecka60
Lejla imas pp. user posted image

Javi ako se odlucis.

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 310
9.6.2008 15:46:31   
malecka60
Dino kolica su prelijepa. user posted image
Nadam se da ce se maloj princezici svidjeti, a tebi da ce biti funkcionalna dugo vremena. user posted image

(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 311
9.6.2008 15:56:52   
mamy Sabina
user posted image  meni se ovaj bolid svidjaaaaaaaaaa!

(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 312
9.6.2008 16:15:40   
anitaMO
Dino Laura ima ista kolica i istu boju ,savrsena su .mi smo ih dobili .u iani kupljena 800 km.ja sam totalno sve iskoristila

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 313
9.6.2008 16:24:12   
lamka
dinela kolica su mrak i sigurno ce se svidjeti maloj princezi

Lamija duša duše moje
21.08.2006

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 314
9.6.2008 22:37:14   
rozi
Dino, kolica su odlicna, mislim da ce princezica pravo uzivati u njima, a za sretnu mamu da ne pricam.  Cak je i boja po mom ukusu, super user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lamka)
Neposredna veza do poruke: 315
10.6.2008 9:26:29   
Emina*
Kolica su savrsena Dino user posted image  user posted image  user posted image
Ali ti to vec znas, inace ih ne bi kupila user posted image   user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 316
11.6.2008 12:57:31   
sanelicaaa
user posted image user posted image I nama su neki dan stigla kolica (bila rezervisana i sada su napokon tu)! Nas Denijal ce takodjer da se vozi u istom bolidu kao i Dinina curica (samo sto je u nas tamnoplavi-bez model). AnitaMO,i ja sam u iani u Mostaru kupila svoja kolica, ali sam ih platila 899 KM...do cega li je sada ta razlika u 100 KM??!! Nije mi logicno da su sada skuplja nego ranije??!! Haj budi pametan user posted image user posted image

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 317
11.6.2008 13:00:24   
sanelicaaa
Ali su kolica predobra...user posted image user posted image user posted image Zaljubljena sam u njih!!!

(odgovor članu sanelicaaa)
Neposredna veza do poruke: 318
11.6.2008 13:04:00   
Anoniman
hvala svima koje su rekle da su kolica dobra... sad su mi jos draza user posted image

IZVORNA PORUKA: sanelicaaa

Ali su kolica predobra...user posted image user posted image user posted image Zaljubljena sam u njih!!!

potpisujem!! ja ih evo drzim jos uvijek u dnevnoj sobi, provozam malo po kuci user posted image i posmatram ih user posted image
podsjeca me na to kad sam bila mala, pa vozala bebe u malim kolicima hehehhe

(odgovor članu sanelicaaa)
  Neposredna veza do poruke: 319
11.6.2008 13:11:12   
sanelicaaa
user posted image user posted image Kaze meni mm: "Razvalit ces ti ta kolica dok se maleni rodi!" user posted image user posted image A on gori od mene! Odmah otisao do auta sa njima da isproba kako to sve ide user posted image user posted image Click-clack situacije je skontao u sekundi user posted image user posted image
Nego,nadam se da ce nase bebice uzivati jednako kao i mi!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 320
26.7.2008 1:55:26   
suncan_dan
IZVORNA PORUKA: Suncica RR

Ipak mislim da nikakva autosedalica ne moze zastititi dete kao njezina majka.
A sto se tice kazni, ovde jos nisu uveli takav zakon, a kada smo dolazili u Bosnu niko bas nije ni obracao paznju na nas.
Lepo mi sedi u krilu, ja joj pricam sta se desava napolju, pevam, animiram i ona je mirna..
Jako je tvrdoglava i gore mi je da se dere svezana, ovako barem mirno sedi i ne preti opasnost od povrede.

mislim da nista poslije Boga nemoze u auto zastit kao autosjedaliste, neznam dali si ikad gledala na tv, sta se desava bez i sa....Mi imamo kolica posebno a posebno Autosjedaliste od maxicosi kojo je proslo najbole u testu ovde je to 1 skala je od 1-6 1 super 6 propalo u testu.

(odgovor članu Suncica*)
Neposredna veza do poruke: 321
26.7.2008 2:13:57   
suncan_dan
Momentalno imamo ovaka http://img413.imageshack.us/my.php?image=kiwaqc4.jpg

al snjima nisam nikako zadovoljna zbog tockica.....
sada hocemo ovaka da kupimo i ona su od maxi cosi http://img329.imageshack.us/my.php?image=kiwaneuht7.jpg
mogu super da se sklope http://img213.imageshack.us/my.php?image=kiwazusammenge1.jpg

A ovakav autosjediste imamo isto od maxi cosi i prezadovoljna sam i curetak ga pravo voli, uziva unjemu http://img367.imageshack.us/my.php?image=maxizf4.jpg

(odgovor članu Cvrle)
Neposredna veza do poruke: 322
26.7.2008 2:16:31   
suncan_dan
mamy 2 izgledaju super, pogotovo sa tom vrecicom user posted image

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 323
26.7.2008 9:07:39   
Amelaa RR
Ja ako Bog da kad budem tebala kupovat imamo nijet uzeti ova...zapravo ona mi sve svidaju najvise...

http://www.youtube.com/watch?v=Mi5UiEUS-ZU

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 324
26.7.2008 9:22:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: amelaa RR

Ja ako Bog da kad budem tebala kupovat imamo nijet uzeti ova...zapravo ona mi sve svidaju najvise...

http://www.youtube.com/watch?v=Mi5UiEUS-ZU

Stvarno su dobra...i ja sam se raspitivala za njih, do sada sam ih nasla u Ljubljani i u KiKI u Zagrebu....user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *