|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
29.7.2008 15:53:44   
ElmaB
Zaista ne treba pretjerivati! Ja sam kolica za blizance platila 160 KM. Bitno je da je djetetu u njima udobno, a sada da li kostaju 200 ili 1000 KM najmanje je vazno!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 351
29.7.2008 17:46:22   
Amelaa RR
www.stokkeusa.com

Pogledajte da ova kolica imaju sve sve..nisu opste teska...sklope se na duzinu pola metra....u dva poteza..imaju sve....490 funti osnovni model....Ako Bog da...insAllah!

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 352
29.7.2008 21:28:09   
dinciii
eminicaa pa drugo je slika a drugo je kad ih vidis uzivo,mozda ti se tako cini na slici...ovde su da kolica zarazna kod nas ih jos i nema u bosni pa zato ljudi i neznaju nisam ni ja znala dok nisam zatrudnila :))) al vjerujem da ce doci i do naseg podrucja....kao sto rekoh moja ih drugarica ima i vjeruj mi da smo neki dan bile u kupovini 5 sati i da mala nije htjela izaci iz kolica,bugaboo je izmislio dizajner zajedno sa doktorom....i zato su na cijeni.
a azraa ja bas radi toga sto zivim na 2 spratu bez lifta hocu bugaboo jer sam ih zajedno sa bebom od 3 mjeseca digla od drugarice i nisam se ni zadihala jer su fakat lagana,ja gledam da kupim kolica koja su meni prakticna a bebi udobna a bugaboo se doista pokazao najbolje...pozdrav svima

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 353
30.7.2008 8:32:12   
ElmaB
Pa, nije da nisu skupa! 490 funti je oko 1200 KM! Ako mislis na funte sterlinga!

Pozdrav!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 354
30.7.2008 16:29:23   
Amelaa RR
Evo upravo sam sada vozila Bugaboo kolica...zena dosla iz Swerige....dosla kupovati neku tehniku i ja odmah pridem i pitam je gdje je kupila i koliko kostaju kako je zadovljna ma sve....Zena kaze da ne mogu biti bolja...lagana...mogu se voziti jednom rukom..imaju specijalni amortizeri ....ma sve extra...do 4 godine su...Cijena 2000KM...sa svima...al su brate plaha....

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 355
30.7.2008 17:05:43   
dinciii
pa to cijelo vrijeme i govorim da su extra....ko moze dati te pare isplati se uzeti.....kolica su fakat i za bebu i za tebe odlicnaaa....pozdrav

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

Neposredna veza do poruke: 356
30.7.2008 23:21:35   
aazra
IZVORNA PORUKA: amelaa RR

Zena kaze da ne mogu biti bolja...lagana...mogu se voziti jednom rukom..imaju specijalni amortizeri ....ma sve extra...do 4 godine su...Cijena 2000KM...sa svima...al su brate plaha....

Ovo u slucaju da ti beba bude htjela sjediti u kolicima do 4. godine....user posted image  bebe su pravi mali istrazivaci, a posebno kada prohodaju... Ja bih bila najsretnija da dijete vozikam dok ne krene u skolu, ali znam da to ne ide bas tako...U svakom slucaju sretno svim mamama s bebama i kolicima i bebama u kolicima!

Neposredna veza do poruke: 357
31.7.2008 10:37:08   
Skvo RR

Mislila sam kupiti kolica po principu 3u1.
E kako cu roditi ako Bog da u oktobru, nesto razmisljam koliko ce mi biti iskoristljiva korpa.
Ima li mama koje su rodile jeseno-zimske bebe i kakva su njihova iskustva sa korpom?

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 358
31.7.2008 10:57:33   
Amrino
Po meni je korpa apsolutno nepotrebna. Prvo sto ne nezgrapna i teska tj. neprakticna. Vecinu vremena ces bebu nosati na rukama na tim nekim relacijama od stana do auta i sl.
Trebaju ti sto laksa kolica i autosjedalica.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 359
10.8.2008 8:49:24   
mišur
Ja sam kad se maleni rodio kupila naizgled predivna kolica....Narandžasta, sa mogućnošću prebacivanja ručke, jer sam htjela da ja gledam u bebu. Bila su 230KM. I bila su mi dobra u početku, dok maleni nije otežao. A onda sam se patila sa njima, jer su sama težila 10kg, i sa Lukom koji ima 7kg....Uf....
A još imam 8 stapenica do lifta...I pukne mi film prošle sedmice i odlučim kupiti druga. Ova su na fazon kišobran kolica, ali mogu se spustiti u poluležeći položaj, tako da mi sad odgovaraju. A lagana ko perce, u odnosu na ova druga-teška samo 6 kg. I koštala su 270KM, marka Chipolino

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 360
10.8.2008 15:27:03   
Amela V.
Ja sam bas ovih dana u "potrazi za kolicima i auto sjedalicom. Izbezumljena sam, ne znam sta da izaberem. Ovdje nemaju onaj sistem 3u1, samo 2u1 (travel system zovu).... a nas probelm je i to sto imamo malo auto, a ne mislimo ga mijenjati dok smo ovdje. Tako da sam se orjentisala na Chicco....

www.chiccousa.com
dva modela koja nam se svidjaju su: Cortina i Trevi

Obadva su super, Trevi su puno laksa i manja kad se sklope.... nemam pojma sta da radim. Pomagajte

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 361
10.8.2008 22:59:10   
lida
Treviuser posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 362
11.8.2008 15:43:39   
nejrica99

Evo jos jednog clana Cam-a. Ja sam kupila u Wisi u Sarajevu, kolica su 3u1. Pravo sam se dvoumila oko toga da li da kupim samo kolica i autosjedalicu ili ovaj model sa kosaricom 3u1. Obzirom da mi je termin 1 oktobra, idem u zimu, rodica mi preporucuje obavezno i tu kosaricu, jer u njoj bebac izlazi iz bolnice, moze tokom dana boraviti u dnevnom boravku sa mnom, posebno sto na pocetku samo spava,kada negdje izlazimo isto tako jer je malo tako da mora biti u lezecem polozaju, uz to idemo u zimu pa kada izlazimo ili idemo u goste mozemo se lijepo ususkati ;))))) pa se ja na kraju ipak odlucih za 3u1 i to zelena jer mi je prvo dijete, pa neka bude neka neutralna boja, obzirom da su i kolica skupa pa se ne isplati igrati samo sa rozom ili plavom bojom. cijena im je 1.315 KM. meni su stvarno simpa, posebno ova sa ovim dezenom. A evo i slikice...pozdrav svim mamicama

http://www.neonato.co.uk/travel/3in1/mbx6/text.gif

(odgovor članu lida)
Neposredna veza do poruke: 363
11.8.2008 22:02:34   
Visnja RR
Ja sam kupila roza Cam-ova u wisi... ali meni ta kosarica nicemu nije sluzila... nadam se da ce tvoja bebana biti mirnija i da ce htjeti pajkiti u njoj...
moja Asja to nije htjela ni pod razno...
I ja sam sve tako kao ti mislila...da cu u njoj da je drzim u dnevnom boravku, jer se moze ljuljuskati zbog onih polugica na dnu ( kao besika) da cu s njom izlaziti u setnju jer Boze moj beba samo pajki...ali user posted image ... mojoj Asji nije padalo na pamet da samo pajki,a pogotovo ne na ledjima u kosarici...user posted image
Sad mi ta kosara sluzi za odlaganje odjece koju je Asja prerasla...
Al zato AS obozava...kolica su odlicna i torba sluzi svrsi...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nejrica99)
Neposredna veza do poruke: 364
11.8.2008 22:48:10   
ja
draga Amela Trevi ti je puno manji i laksi prvo za auto drugo za upravljanje kada ih vozis i kao trece mogu se i nositi.....jer ja sam samo takva trazila ja ih zovem kisobran kolicauser posted image user posted image user posted image

emman 17.5.2007

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 365
11.8.2008 23:39:32   
Amela V.
Isli smo danas opet u obilazak, odustali smo od Chicco, jer mi se nisu puno svidjela, u stvari materijal im nije bas nesto.
Odlucili smo se za Peg Perego Pilko P3 ( to je za sad, ako se opet sta ne promjeni)

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu ja)
Neposredna veza do poruke: 366
13.8.2008 16:12:32   
ae
Cao svima, mi cemo aBd povecati brojcano stanje porodice u novembru, znaci zimska beba, htjeli smo kupiti za pocetak samo AS maxi cosi cabriofix. Mislili smo koristiti je i u kuci kao lezaljku za bebu ali nam na slici ne izgleda kao da je beba u lezecem polozaju. Sta mislite jel dovoljna za prvih par mjeseci? mislimo bice zima a u Sarajevu je tad ne moguce bilo gdje hodati a kamoli sa malim zrnom. Pomozite........user posted image user posted image

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 367
13.8.2008 17:34:36   
Emina*
IZVORNA PORUKA: ae

AS maxi cosi cabriofix. Mislili smo koristiti je i u kuci kao lezaljku za bebu

Sama si i navela, AS znaci AutoSjedalica, a ne lezaljka, i sluzi za tu svrhu.....
Beba ne smije biti duze od 2 sata u AS,
tako da apsolutno ne podrzavam tvoju odluku da je koristite kao lezaljku......
Savjetovala bih ti da kupis lezaljku za bebu, jer nije skupa, a da funkcija AS ostane.....
Prijateljica mi ima AS Maxi Cosi, vjeruj mi da je savrsena user posted image , nema lezeceg polozaja..
(slabo koja AS to i ima).... 
Na ovoj istoj temi, otidji na stranicu br 2, imas tamo je pisamo o AS.......  
Zelim ti puno srece s bebom user posted image

Imas na ovom linku tema AS, pa mozes procitati i odluciti....

http://www.ringeraja.ba/forum/Autosjedalica/m_42109/tm.htm

< Poruku je uredio Eminica -- 13.8.2008 17:42:05 >

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu ae)
Neposredna veza do poruke: 368
19.8.2008 20:13:34   
Skvo RR
Drage moje,,,,,evo malo da se pohvalim....:).,,,danas smo kupilli nas autic ...user posted image user posted image user posted image

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=381260075#photo

user posted image user posted image user posted image

Chicco zejeno-crna.....:)

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio skvo -- 19.8.2008 20:15:36 >

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 369
20.8.2008 21:35:54   
nesanica
Mi imamo kolica na koja auto sjedalica moze stati i to je stvarno prava stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image .
X puta ce vam se desiti da vam dijete zaspe u AS kad negdje idete i nece biti nikakvih problema prebaciti AS na kolica. Mi smo na pocetku isto imali onu korpu i svaki put kad smo dijete prebacivali iz AS u korpu ono se razbudi. Zato smo  se bez puno razmisljanja odlucili  za kolica na koja moze AS stati.
Ja sam stvarno prezadovljna!!!!!!!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 370
23.8.2008 23:05:31   
PegPerego
Moja komsinica ima ova
http://www.babybungalow.com/phtesidastwi1.html i iako su malo skuplja, mislim da vrijede; jako su stabilna i cvrsta, moze dvoje djece odmah da se vozi, i imaju sve moguce prikljucke i dodatke.
Iz licnog iskustva preporucujem PegPerego - jako dobra, a probali smo i Chicova, ali nisu za stariju djecu, sasvim su dobra za bebe. Trenutno smo na kolicima br. 4 i to jogger stil za 3 tocka, savrsena za ruzne terene, plaze, itd.
Sad kad bih ponovo kupovala, definitivno bih se odlucila za Phil and Ted's!

(odgovor članu Suncica*)
Neposredna veza do poruke: 371
5.9.2008 17:34:10   
lu
IZVORNA PORUKA: skvo

Mislila sam kupiti kolica po principu 3u1.
E kako cu roditi ako Bog da u oktobru, nesto razmisljam koliko ce mi biti iskoristljiva korpa.
Ima li mama koje su rodile jeseno-zimske bebe i kakva su njihova iskustva sa korpom?

moj Leon se rodio u januaru i smo maksimalno iskoristili korpu, za mene je bila od velike vaznosti posebice sto mi je bio dobro zasticen kada vjetar zapuse. ja toplo preporucujem 3 u 1.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 372
5.9.2008 19:43:43   
Skvo RR
Hvala lu kupila sam 3u 1...chicco....user posted image

(odgovor članu lu)
Neposredna veza do poruke: 373
5.9.2008 19:52:47   
suncan_dan
mi smo prije 1 sedmicu kupili nova, nisu bili imali oni koje smo htjeli i kupili smo od PÉREGO, i meni su user posted image lahka, prakticna 360° se okrecu , i mogu se super sklopit.
ja da sam znala kad sam prije kupovala, kupila bi njih, al eto kad covijeku na necem oci stanu...

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 374
5.9.2008 21:35:53   
lu
IZVORNA PORUKA: skvo

Hvala lu kupila sam 3u 1...chicco....user posted image

cestitam i zelim ti da uzivas zajedno sa svojom srecicom user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *