Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas sam malo cunjala po Tuzli i naisla na radnju sa CAM-ovim kolicima na Slatini. Kolica su me odusevila, a zena koja radi je super, ljubazna i stvarno se razumije u svoj posao. Sama kolica su odprilike oko 450 km, ona bolja, a ima i jeftinijih, sto znaci da nije nesto ekstra skuplje od Graco (npr model vivo je 412 km). Sad sam u dilemi, da li da uzmem ona kao kod Visnje, znaci 3 u 1 ili kolica i autosjedalicu posebno. S obzirom da bi se trebala poroditi pocetkom jula ona kosara mi nece trebati sto se tice hladnoce, ali me interesuje da li se novorodjence smije staviti direktno u kolica 0-36 mjeseci , bez kosare ili autosjedalice u njima. Ako smije onda bi uzela zasebno kolica, a imaju autosjedalicu 0-18 kg, koja do 10 kg ide obrnuto od smjera voznje, a poslije se okrene i traje do 18 kg.
sve pohvale za CAM predstavnistvo u Tuzli, ja sam dosla sa popisom i izasli su mi u susret tu sam uzela i kolica i krevetac i kadicu, u biti sve sto mi je bilo potrebno. rozi, procitala sam da si se na koncu odlucila za Peg Perego i sigurna sam da ce ispuniti sva tvoja ocekivanja. talijani znaju svoj posao
Lu, ja sam se bila odlucila za Cam ''Pretty evolution'' kolica, ali nisu stigla i ona fina gospodja mi nije smjela vise nista obecati. Zato sam krenula u potragu za nekim slicnog kvaliteta i nasla ova Peg perego i nisam se pokajala. Dobro kazes , italijani znaju svoj posao, sve je to isto , samo je pitanje razlicitih opcija kod neklih modela, kome sta odgovara .
Lu, ja sam se bila odlucila za Cam ''Pretty evolution'' kolica, ali nisu stigla i ona fina gospodja mi nije smjela vise nista obecati. Zato sam krenula u potragu za nekim slicnog kvaliteta i nasla ova Peg perego i nisam se pokajala. Dobro kazes , italijani znaju svoj posao, sve je to isto , samo je pitanje razlicitih opcija kod neklih modela, kome sta odgovara .
sto se tice kvalitete i funkcionalnosti, donijela si pravu odluku a oni su se dokazali. model koji si izabrala je odlican i zelim ti da uzivate maksimalno
Na netu sam vidjela graco mosaic kolica.Nemogu otvoriti stranicu turbo limaca pa vas milim ako ih je koja vidjela komentar i cijenu.Koliko mi se cini u komletu su sa as.puuuuuuuno hvala curke moje unaprijed!
Na netu sam vidjela graco mosaic kolica.Nemogu otvoriti stranicu turbo limaca pa vas milim ako ih je koja vidjela komentar i cijenu.Koliko mi se cini u komletu su sa as.puuuuuuuno hvala curke moje unaprijed!
Mamy2, evo iz TL kataloga za 2008 godinu: ''Urbana , kompaktna, mogu se lako sastavljati i vaditi iz auta. Teska su samo 6,7 kg. Kolica se aktiviraju/deaktiviraju nogom, s gornje strane . Imaju postavu sa dvije strane, veliki pokrov sa prozorciciem, veliku kosaru za potrepstine. Imaju 5 polozaja za ledja , ukljucujuci i ravni polozaj . Namjenjena su djeci od 0 do 15 kg (odprilike 3 godine). Prekrivac za kolica i navlaka za kisu dolaze uz kolica. Mogu se kombinirati sa Graco 0+ sjedalicom'' Cijena kolica : 349,90 km , a autosjedalice 199 km
Eto, nadam se da sam pomogla, a mozda ih nadjes i jeftinije u nekoj drugoj radnji . Pozdrav
Da li neka od vas zna gdje mogu nabaviti kolica za blizance, ali ona jedna pored drugih u tri polozaja? Graco ih vise ne proizvodi, vec samo ona jedna ispred drugih, sto meni ne odgovara. Gledala sam u Turbo Limacu i nemaju ih, a Chicco se moze naruciti i kostaju oko 2.000 KM. To mi je preskupo.
Ne znam koliko si u frci za ta kolica. Pokusaj u "Vigros"-u. Oni su ti uvoznici za Cam i Neonato. Pogledaj adrese i telefone na njihovoj web stranici www.vigros.net Znaci mozes pogledati u Wisi u Sarajevu. Ili najjednostavnije nazovi direktno u Visoko i pitaj ima li u nekoj od njihovih prodavnica. Ako nema za koliko ti mogu nabaviti. Moja prijateljica nije mogla dugo cekati pa je kupila u TL u Sarajevu. Oni su u tom trenutku imali na stanju. Sad je samo pitanje koliko se tebi zuri i ko ti moze prije nabaviti.
Hvala ti puno, nazvat cu ih! Nije mi velika frka, ali bih voljela da ih sto prije imam, jer sada ih vozam u dvoje odvojenih, pa mi je malo nezgodno, jer starijoj kcerki je dosadno.
Pozdrav!
P.S. Evo, sada sam ih zvala i nemaju ih, niti se mogu naruciti. Nemaju ih vise uopste u programu!
draga elma b ja znam da sam ta kolica vidala u fisu pa ako ti nije problem, da sacekas do sljedeceg vikenda ja cu ici pa ti mogu pogledati dali jos uvijek imaju taj model pa ti javim sljedeci ponedeljak ili ako imas nekoga da provjeri prije toga
Elma,ja sam vidjela upravo takva kolica( Graco,paralelna, u tri polozaja) u "BOCA" Vitez (to ti je mozda nekih kilometar prije FIS-a). Kostala su oko 470KM. Ja sam to gledala za nasu forumasicu Baby,prije nekih mjesec dana.
pozdrav trudnice i mame, nova sam na f, 26 sedmica. Interesuje me da li iko od vas ima iskustva sa kolicima marke chipolino? mislim da je bugarska marka, http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=en&year=2007&category=161&type=1 evo ga link, ona zaista dobro izgledaju a i cijena im je ok, milsim oko 300 eura.
Nečine mi se loša kolica i ima veliki izbor,ovo što sam vidila na ovoj stranici cijene su u levima,a jedan lev je kao marka najskuplja nisu ni 600leva a 3u1,mislim da je to jeftino,ali nisam ih vidjela uživo.
ma jeste, u tome i je problem, cini se kao da imaju sve sto je potrebo i to po razumnoj cijeni, ali hajde znaj!! Ima ih u srbiji, a da idem maksuz na slijepo malo je blesavo. Nista, valja baciti krug po okolnim prodavnicama opet pa odluciti sta uraditi. Hvala Nikka.
Ja sam vidjala jedan par po gradu i u Merkatoru sa bebicom u chippolino kolicima (al sad ne znam koja su bila). Tako su mi super izgladala da sam svaki puta gledala u njih. Kontala sam da je to neka italijanska marka, tako mi je zvucala. Medjutim , nisam ih bas nigdje ovdje vidjela, tako da se nisam nesto ni informisala. Nisam vam puno pomogla,a l eto da znate da fino izgledaju uzivo.