Hanady RR -> RE: Sehuri/Iftari (6.8.2012 13:07:13)
|
IZVORNA PORUKA: bellla Medicu--sinoc sam pravila trokutice ,ja sam usitnila pil.file i dodala luk i zacine,i polila sam sa vrhnjem,maslacem i malo mlijeka kad se ispeklo,poklopila da malo otpusti--PREFINO! hvala ti a ova piletina u foliji je isto super,radila prije 2-3 dana,stvarno ukus predobar,sve se onako u pari skuha,mmm e sad,veceras cu raditi hadzijski cevap,izgleda tako primamljivo,moram probati pitannje za Hanadicu---piletina u lisnatom,jel to samo kao pil.file sa zacinima ili se jos doda nesto,tipa krast.kiseli,sir ,tako nesto... moje seka je to spremala...al recept nam je isti... ona na lisnato stavi trapista prvo... a pileće filete izrežemo u trake propržimo na teflon tavi pa odoam začine po želji i zalijem vrhnjem za kuhanje il dvoj tro kađike bešamela... onda ga stavljamo na trapist...umotamo... premažeš jajetom, pospeš susuamom ...nareckaš rolnu na mjestima kole kriške želiš prije pečenja lakše je. kasnije rezati i pečenje 200 stepeni 20.tak minuta
|
|
|
|