enči80 -> RE: Sehuri/Iftari (30.7.2012 18:59:08)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Ja topu nikad probala nisam, a rado bih...ali ne vjerujem da bi moji htjeli, pa ne pravim. Enči, vidim da si sinoć pitala. Fazon kod ovih beze kora što idu u ove japanske, ledene, španske vjetrove[sm=smiley36.gif] jest da dobro umutiš bjelance, pa dobro smutiš sa šećerom, na kraju dodaješ kašiku sirćeta i to kratko spojiš i pečeš na temperaturi navedenoj u receptu, na pak papiru ali NE OTVARAŠ rernu. Dakle, zaboravi na njega tih sat vremena. Naravno, rerna mora biti dobra, a ako jest, ništa mu biti neće tih sat vremena. Jednom kad otvoriš rernu, nema zatvaranja i vraćanja kora, to je to. Ljubi ljepotice slatke [sm=smiley31.gif] Ja pojma nemam šta ćemo danas za iftar, sveki će već nešto namisliti, pa ću dopisati kasnije. Medić slatki, iskrene čestitke, da bebara bude živa i zdrava. Hvala [sm=smiley31.gif]..pusa i za tvoju curu[sm=smiley1.gif] Amam ja znam da se prelije jogurtom i bijelim lukom a sad da li 1 i 2 lisnata sačekaj ove profesionalke da ti odgovore...ljubi m i zeta[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|