Anoniman -> RE: Sehuri/Iftari (23.7.2012 19:46:09)
|
IZVORNA PORUKA: hally IZVORNA PORUKA: mila81 Samo da vas poselamim i pozdravim iz svog rodnog grada, u kojem su al onako neskromno najljepsi iftari i sehuri .... Svim dragim hanumama Ramazan Mubarek Olsun, da ga u rahatluku i imanu ispostimo, i da nas Allah dz.s. nagradi za nas post, insAllah... Ramazan mi je bas poceo lijepo uz svoje najmilije, pa iako ovoliko post traje sve je nekako lahko i slatko.... Kuha se svakako, kao po obicaju puno raznovrsne hrane, al kad je u drustvu sve nekako bude yanimljivije.... Vecerasna meniju, puuuuuunooooo kleke, hurme i vode.... Supa, pilav, cufte, mjesana salata, desert kadaif od sinoc i sutlija malo prije napravljena...i naravno kahva. Za sehur krompirusa, kiselo mlijeko domace, kahva, a za desert raynog voca, al se dusa nesto najprije odluci za lubenicu ..... Sve vas ljubim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] nek si se ti nama javila iz rodnog kraja :) drago mi je da si tamo , mogu misliti kako je lijepo tamo postiti , iftariti , kod svoje kuce :))) uzivaj .... amin na tvoje dove. da nam Uzviseni svima primi post i dobra djela i dove ;) p.s. posalji mi malo tog kadaifa [sm=bravo.gif] we alejkumu selam draga, da nam Allah ukabuli nego , ponesi nam te kleke [sm=love.gif]
|
|
|
|