san4 -> RE: Endometrioza (3.10.2012 21:07:49)
|
Simon i Babymama,hvala sto mislite na mene! Tu sa ja,pratim sve sto pisete! Ja sam uvijek imala bolne i obilne menstruacije,tako bolne da sam i povracala i imala problema sa stolicom,kad dobijem menstrualne bolove odmah mi se i povraca i moram u wc,da izvinete,a ako nisam popila tabletu protiv bolova odmah,dok su bolovi slabijeg inteziteta,to bi bilo ne izdrzivo. Nakon operacija manje bolne menstruacije imam,ali ipak bolne. Pila sam Visanne,vec sam vam spominjala,sad pijem kontracetivne pilule jer bi ,ako Bog da,trebala uci u postupak vantjelesne oplodnje. Mene je endometrioza unistila,otezano zacece,operacije,bolne i obilne menstruacije,uvijek moram paziti na krvnu sliku,ali ipak se borim.Ne zelim da mi obiljezi zivot u potpunosti. Puno se krecem,fizicki sam aktivna,zdravo se hranim,a mentalno,uvijek sam bila njeznija ,osjetljivija i od zivota sam htjela uvijek vise.Sebe uvijek crpim i trazim os sebe savsenstvo! Negdje sam procitala da bas takve osobe su sklone endometriozi![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|