Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
puma ljubi nam naneta puno. Lady,zao mi je malene brzo ozdravljenje zelimo:-) Ena,jel bolje Miki dusa mala... milki i od mene pupu.
zaha ,kako je cura nasa evo ljubi je slinavi anel ivancice,hvala na odg.zanci moze se cekat ta sa 18mjes.superr nisam svjedno jos u planu ici,dok haraju ove viroze po boln.sad da idem samo na pregled zdravog ga nositi gdje ima puno,zarazne djece bolesne necu ....bojim se....
Jucer je pio sirup na svaih 5 sati jer je stalno bio vruc (o kolikoj tacno se temperaturi radi ne znam jer ima panican strah od termometra ) jutros se probudio zdrav, cio i veseo i bez ture
masallah super bas mi je drago da je o.k
Uh, superiška
Nadam se da su i ostali i dalje bez reakcija...
Ovo je l' da ona vakcina što se prima s godinu?
e draga ena, mi evo jutros se oko 5 probudili s turom i cijeli dan je na paracetamolu... sto kazes bem ti i posao kad ne mogu biti pored svog laneta malog da ga mazim... al hajd tjesi me da mu je babo kraj njeg pa ko malo mi je lakse... evo sad ga posmatram ima turu, popio je paracetamol, ali on je veseo... sto me ohrabruje da je to samo reakcija i nista vise... a pretpostavljam da se malo i zubici tu petljaju jer stalno nesto gura u usta prste i uzme cuclu pa je ujeda, kida, trese... a i izvodi nekakve glasove koje ne bih znala objasniti, ali sigurna sam da i vasa djeca to rade kad im rastu zubici... uglavnom, nadam se da ce brzo nestati ova dosadna temperatura i da ce se biti kao prije... Mya ljubavi, da u pitanju je vakcina sto se prima od godinu dana...
e draga ena, mi evo jutros se oko 5 probudili s turom i cijeli dan je na paracetamolu... sto kazes bem ti i posao kad ne mogu biti pored svog laneta malog da ga mazim... al hajd tjesi me da mu je babo kraj njeg pa ko malo mi je lakse... evo sad ga posmatram ima turu, popio je paracetamol, ali on je veseo... sto me ohrabruje da je to samo reakcija i nista vise... a pretpostavljam da se malo i zubici tu petljaju jer stalno nesto gura u usta prste i uzme cuclu pa je ujeda, kida, trese... a i izvodi nekakve glasove koje ne bih znala objasniti, ali sigurna sam da i vasa djeca to rade kad im rastu zubici... uglavnom, nadam se da ce brzo nestati ova dosadna temperatura i da ce se biti kao prije... Mya ljubavi, da u pitanju je vakcina sto se prima od godinu dana...
nadam se da ce bebice proci bez velikih reakcija nama se u ovom kriznom periodu desio trodnevni virus temp isla do 39 al nije nas obarala sve smo na nogama pregrmili
nije... nema nikakvih drugih reakcija, samo temperatura... al eto povezujemo s vakcinom kako su nam i rekli, od 7 do 15 dana da bi moglo biti temperature...
mi imamo 13 mjeseci al vakcinu odgadjamo do daljnjeg... taman kad smo obavili i rodjendan i sve,reko idemo odma dok jos neradim da obavimo i to ali smo dobili eserihiju i ganjamo se sa njom... trenutno primamo injekcije... doktorica mi je rekla da ima fore do 2 godine i da nema potrebe da zurimo...pa eto primit ce je nekad... ostaloj djecici neka je sretno!
bubuliiiiii od kad tebe ne vidjeh na RR... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hvala Bogu Nane je danas proveo dan bez ture... ali izgleda da mu je neki zubic pravo zaholcao da izbije pa je bas nervozan... cijeli dan samo trlja desni i ne vadi ruke iz usta... ne znam, ipak sam misljenja da je bolje primiti vakcinu na vrijeme... ok ako je bebica nahladjena i ti fazoni, ali ako nema nikakvih prepreka preporucila bih svima da skinu vakcinu s dnevnog reda... mi pretjerano brinemo i bez potrebe... zato samo hrabro
dobro kad ti promjeni i nik? eto koliko nisam bila veze nemam :) i ja sam za to da se sto prije rijesimo vakcine ali nemogu joj sad sve sastaviti... guza joj ko sito od boca... nadam se da cemo sto prije rijesiti ovo pa na vakcinu... ljubi djecicu
jel mi valja novi friz... hehehehe... nego da drugarica brzo ozdravi i da guza malo "odahne" od boca, pa lagano na redovne...
Nane je jutros nesnosljiv... hvala Bogu nema temperaturu, ali je nervozan... po stolici ja bih rekla da je u pitanju zubic, a ne reakcija na cinu... doduse, jucer su mu malo oticali i kapci iznad ociju, a rekli su nam i to da je moguce kao reakcija... pa sad nadam se da ce ubrzo ovo sve proci i da ce mi Nane opet biti onaj veseljak...
hvala Bogu Nane je danas proveo dan bez ture... ali izgleda da mu je neki zubic pravo zaholcao da izbije pa je bas nervozan... cijeli dan samo trlja desni i ne vadi ruke iz usta... ne znam, ipak sam misljenja da je bolje primiti vakcinu na vrijeme... ok ako je bebica nahladjena i ti fazoni, ali ako nema nikakvih prepreka preporucila bih svima da skinu vakcinu s dnevnog reda... mi pretjerano brinemo i bez potrebe... zato samo hrabro user posted image
Puma dajes li ti sta Nanetu za olaksavanje nicanja zubica,ja mrvici kad hoce zubic da nice masiram desni sa calgelom,ona se fino smiri kad joj namazem,bukvalno iz vriske predje u smirenost sa tim gelom...
To je sve od zubica nemoj brinuti za vakcinu,jer mi se stvarno sto kazes pretjerano brinemo...mi kad smo je primili ja stalno samo gledala imal kakva reakcija nedaj Boze...ma trauma ziva...
Primili smo opasnu guju jos nije plakao,za divno cudo! trajalo vrlo kratko.Dr kaze standardne reakcije od 7 - 15 dana! Ali da se ne traumiram nisu cestre reakcije.A mene istraumirat Pao mi je kamen sa srca! ps. nisu ga vagale pokvarena im vaga
Primili smo opasnu guju jos nije plakao,za divno cudo! trajalo vrlo kratko.Dr kaze standardne reakcije od 7 - 15 dana! Ali da se ne traumiram nisu cestre reakcije.A mene istraumirat Pao mi je kamen sa srca! ps. nisu ga vagale pokvarena im vaga
Hrabri djecak...vidis mama da nisam placko.... Punoooooooo zagrljaja mi necemo jos na bocu, dok ozdravimo pa nekad poslije hihihihii...
Hrabri djecak...vidis mama da nisam placko.... Punoooooooo zagrljaja mi necemo jos na bocu, dok ozdravimo pa nekad poslije hihihihii...
ali se sinoc isplako za 10..bez ikakvog razloga vristi oko 12 i sve se izvija! katastrofa jos ne vidjoh taj mangupluk ma zubici ga slomise Ljubimo Lanicu i zelimo joj brz oporavak
Majda je danas primila ovu vakcinu i sad ima blagu temperaturu, 37,7. Popila je Paracetamol... Ovi nasi doktori, nama uopste nisu rekli da svi moraju biti zdravi u kuci, hB niko nije ni prehladen, ali sta da jeste, uhhh . Opet se moram vratiti redovnom iscitavanju svih tema ali nejmaaaaa se vremenaaaaa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.