|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis)
3.9.2010 10:11:26   
new mama
Mi smo jutros konacno zavrsili sa revakcinacijom sad smo mirne,a Ajna je super bila samo malo plakala,a vagali su je ima 12,5 kg i 94 cm je dugauser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu orchyd)
Neposredna veza do poruke: 476
3.9.2010 10:30:24   
škorpija

IZVORNA PORUKA: new mama

Mi smo jutros konacno zavrsili sa revakcinacijom sad smo mirne,a Ajna je super bila samo malo plakala,a vagali su je ima 12,5 kg i 94 cm je dugauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nadam se da nećete imati nikakvih reakcija

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 477
4.9.2010 8:53:07   
new mama
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: new mama

user posted image user posted image user posted image nadam se da nećete imati nikakvih reakcija

HB nema reakcije,juce joj odmah dala kasiku paracetamola i malo obloge i sve ok,a dr. je rekla da od ove vakcine postoji mogucnost reakcije samo taj dan,tako da se nadam je sve proslo okuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 478
17.9.2010 21:49:27   
Anoniman
user posted image

revakcinacija nam je trebala biti 14.9 ...vodila sam ga jucer, samo smo zakasnili pa su nam rekli da dodjemo danas...ja odlucila da ne idemo jer je petak...kontam...ne daj boze nuspojave...vikend...fazoni... pa cemo u pon...zanima me koliko se smije kasniti s revakcinacijom...znam da sam negdje citala da ako se ne vakcinise na vrijeme "propada" i ona prva

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 479
17.9.2010 23:15:12   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

revakcinacija nam je trebala biti 14.9 ...vodila sam ga jucer, samo smo zakasnili pa su nam rekli da dodjemo danas...ja odlucila da ne idemo jer je petak...kontam...ne daj boze nuspojave...vikend...fazoni... pa cemo u pon...zanima me koliko se smije kasniti s revakcinacijom...znam da sam negdje citala da ako se ne vakcinise na vrijeme "propada" i ona prva

Koja revakcinacijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 480
17.9.2010 23:25:18   
škorpija

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

Koja revakcinacijauser posted image

fakat koja, pa zar nije revakcinacija MMR sa pet godina, priej školeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 481
18.9.2010 9:51:41   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opv+hib

ja ubjedjena da je sad mrpuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 482
18.10.2010 16:01:35   
Anoniman
mi danas zavrsili sa bocama..do 2013 nista hB samo da ne bude temperatureuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 483
18.10.2010 16:07:35   
Skvo RR
Super sto ste zavrsili...user posted image

Nama je ostala jos MRP....kako se Uma nije radi osipa smjela  vakcinisati, ovu revakcinaciju (opv i hib) smo dobili prije mjesec i pol i ostala nam je ova...Trebali bi ici na nju krajem mjeseca.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 18.10.2010 16:08:01 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 484
18.10.2010 16:15:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Nama je ostala jos MRP....kako se Uma nije radi osipa smjela  vakcinisati, ovu revakcinaciju (opv i hib) smo dobili prije mjesec i pol i ostala nam je ova...Trebali bi ici na nju krajem mjeseca.

joj danas mi je jedna starija med.sestra rekla da sam joj uljepsala dan da se nije od srca nasmijala ne pamtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vec sam rekla kako sam panicar i sad Noa s tatom u ordinaciji ceka vakcinu a ja vani hodam molim se grickam nokte itd..pita me zena sto ne udjem i ja joj kazem da se bojim i da sam svata citala posebno o mmruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zena se tako smijala meni i mojoj ispovjediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i govori za 15 godina koliko ona radi nikad ama bas nikad nije bilo nekih prestrasnih reakcija i jos mi rece ''skini se malo s Ringeraje''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bice me prepoznala sa slikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozz teti kad opet uleti na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 485
18.10.2010 16:18:45   
Visnja RR
dobro ti je rekla...
moja dr. Vukovic tj Asjina dr.mi je rekla da za 29 g njenog rada niko nije imao te strasne probleme o kojim se pise... ne treba previse panicariti... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 486
18.10.2010 19:10:14   
new mama
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

joj danas mi je jedna starija med.sestra rekla da sam joj uljepsala dan da se nije od srca nasmijala ne pamtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vec sam rekla kako sam panicar i sad Noa s tatom u ordinaciji ceka vakcinu a ja vani hodam molim se grickam nokte itd..pita me zena sto ne udjem i ja joj kazem da se bojim i da sam svata citala posebno o mmruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zena se tako smijala meni i mojoj ispovjediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i govori za 15 godina koliko ona radi nikad ama bas nikad nije bilo nekih prestrasnih reakcija i jos mi rece ''skini se malo s Ringeraje''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bice me prepoznala sa slikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozz teti kad opet uleti na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa super da ste zavrsili sa vakcinamauser posted image ,nego bas si popularna,prepoznaju te i u DZ,nisi ti dzaba Juliauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 487
19.10.2010 8:50:06   
snijeg
Uhhh, mi smo juče primili MMR, sa nepunih 15 mjeseci - nismo više mogli odugovlačiti user posted image

Za sad je super, nema nikakvih reakcija, mada ih očekujemo tek za 10-tak dana....nadam se da će biti sve ok. Osjećam se bespomoćno i mrzim taj osjećaj user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 488
27.10.2010 11:52:05   
salmy
Joj hvata me panika za ovu bocuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jucer zvala dom zdravlja i rekose da ga dovedem odmah ako je zdravuser posted image user posted image user posted image
evocitam reakcije bas me frka hvatauser posted image

(odgovor članu laracroft)
Neposredna veza do poruke: 489
27.10.2010 11:56:27   
teacher75
IZVORNA PORUKA: salmy

Joj hvata me panika za ovu bocuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jucer zvala dom zdravlja i rekose da ga dovedem odmah ako je zdravuser posted image user posted image user posted image

joj i meni je muka, na knjizici nam napisali sredinom novmebra, kad napuni 13 mjeseci a sad nam pedijatrica govori da dodjemo odmah ako mozemouser posted image a mene straaaaaaaaaaaaahuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 490
27.10.2010 11:58:30   
salmy
IZVORNA PORUKA: teacher75

joj i meni je muka, na knjizici nam napisali sredinom novmebra, kad napuni 13 mjeseci a sad nam pedijatrica govori da dodjemo odmah ako mozemouser posted image a mene straaaaaaaaaaaaahuser posted image

isto! joj htjeli ujutru....ali  vjerovatno cu se predomisliti,jos isla jutros ovjerila knjizicu,uh .....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 491
27.10.2010 11:59:01   
Anoniman

salmy mi bez reakcije prosliuser posted image sve bilo ok hB

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 492
27.10.2010 12:01:07   
salmy
IZVORNA PORUKA: noa

salmy mi bez reakcije prosliuser posted image sve bilo ok hB

super vi se rijesiliuser posted image user posted image jel daju u ruku ili nogicu? bas me panika fata

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 493
27.10.2010 12:03:08   
teacher75
lana danima pomalo kaslje i kihne povremeno, a ja jedva docekala razlog da odugovlacimo...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 494
27.10.2010 12:05:10   
Anoniman
moju curu je tata drzao mama je bila vaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vakcina se prima u rukicuuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 495
27.10.2010 14:42:22   
iv@ncica
noa-kod  nas  sve  drzim  ja ;)))   a  pogotovo  sad  kad  je  tata  u  zavojima ;))))...sto kazu  dominantna  zenka ;)))

snijeg-  moj  ti  je  savjet  da  sve  procitas  i  primis  k  znanju,  ali  se  ne  zamaraj, jer  sto  se  vise  opteretis  to c es  vise  simptoma  i  reakcija  sama  sebi  umisliti.....nas  je  zakacilo  sve  moguce...i  kriticna  nam  je  bila...a  da sam ja biola  stalozenija  i  manje opsjednuta  mozda bi bilo  lakse...mislim  da  je  sve  one  koji  su  se  manje  opteretili i  vakcina  bolje  prosla..ma sve  proe  ..ne  brigaj  seuser posted image ..evo  i mi  kasnimo  na  ovu  s    18  mjeseci..kad  ozdravi  davalja  idemo ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 27.10.2010 14:45:03 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 496
27.10.2010 15:22:14   
snijeg
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noa-kod  nas  sve  drzim  ja ;)))   a  pogotovo  sad  kad  je  tata  u  zavojima ;))))...sto kazu  dominantna  zenka ;)))

snijeg-  moj  ti  je  savjet  da  sve  procitas  i  primis  k  znanju,  ali  se  ne  zamaraj, jer  sto  se  vise  opteretis  to c es  vise  simptoma  i  reakcija  sama  sebi  umisliti.....nas  je  zakacilo  sve  moguce...i  kriticna  nam  je  bila...a  da sam ja biola  stalozenija  i  manje opsjednuta  mozda bi bilo  lakse...mislim  da  je  sve  one  koji  su  se  manje  opteretili i  vakcina  bolje  prosla..ma sve  proe  ..ne  brigaj  seuser posted image ..evo  i mi  kasnimo  na  ovu  s    18  mjeseci..kad  ozdravi  davalja  idemo ;)))

Tačno tako, nama je deveti dan od vakcine i nema reakcija (hvala Bogu). Ja strepim, osluškujem, nadam se da će biti ok. Moja Ivancice, neke stvari su jače od mene, najteža je borba kad se čovjek bori sam sa sobom user posted image  
Inače sam u životu poprilično realna i staložena osoba, a kad je ona u pitanju ja sebe ne prepoznajem - tek joj je petnaest mjeseci i iskreno se nadam da ću s vremenom pobjediti ovu "slabost", kojom nesvjesno i nju opterećujem, sputavam je i ograničavam user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 497
27.10.2010 15:28:53   
iv@ncica
ista  sam  ti  takva..sto  da  ti  kazem..pa  ako si  citala  vidjela  si  nase  probleme  s  tom  vakcinom...ko  d a sam  ih  prizvala..zato  relax..moramo  ohladiti  malo....evo  ja  dosla  s posla..namirila  rucak...uletila  na  RR  i  odoh  sad  po  Andreja u  vrtic....ma  nikad  necemo  mi  popustiti..isto  sam  soko  koji  bdije    iznad  njega..ali  mama  je  mama user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 498
3.11.2010 10:41:28   
Anoniman
nakon brojnih odgadjanja (s moje strane)doslo je vrijeme da i mi primimo ovu vakcinu,svi ste to prosli i i cemo nadam se bez velikih reakcija.ujutro idemo,Bože pomoz,i pa sto je tu je...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 499
5.11.2010 9:53:30   
N_N
B je prije 16 dana primio ovu vakcinu. Do sada nije bilo reakcije hB! Samo da prođe još 5 dana da konačno odahnem.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ginekolog
layly

najbolji ginekolog u Mostaru:

Dr.Sarić (74%)

Dr.Ademović (4%)

Dr.Tanović (22%)

Broj svih glasova: 27

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *