Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo jutros konacno zavrsili sa revakcinacijom sad smo mirne,a Ajna je super bila samo malo plakala,a vagali su je ima 12,5 kg i 94 cm je duga
nadam se da nećete imati nikakvih reakcija
HB nema reakcije,juce joj odmah dala kasiku paracetamola i malo obloge i sve ok,a dr. je rekla da od ove vakcine postoji mogucnost reakcije samo taj dan,tako da se nadam je sve proslo ok
revakcinacija nam je trebala biti 14.9 ...vodila sam ga jucer, samo smo zakasnili pa su nam rekli da dodjemo danas...ja odlucila da ne idemo jer je petak...kontam...ne daj boze nuspojave...vikend...fazoni... pa cemo u pon...zanima me koliko se smije kasniti s revakcinacijom...znam da sam negdje citala da ako se ne vakcinise na vrijeme "propada" i ona prva
revakcinacija nam je trebala biti 14.9 ...vodila sam ga jucer, samo smo zakasnili pa su nam rekli da dodjemo danas...ja odlucila da ne idemo jer je petak...kontam...ne daj boze nuspojave...vikend...fazoni... pa cemo u pon...zanima me koliko se smije kasniti s revakcinacijom...znam da sam negdje citala da ako se ne vakcinise na vrijeme "propada" i ona prva
Koja revakcinacija
fakat koja, pa zar nije revakcinacija MMR sa pet godina, priej škole
Nama je ostala jos MRP....kako se Uma nije radi osipa smjela vakcinisati, ovu revakcinaciju (opv i hib) smo dobili prije mjesec i pol i ostala nam je ova...Trebali bi ici na nju krajem mjeseca.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 18.10.2010 16:08:01 >
joj danas mi je jedna starija med.sestra rekla da sam joj uljepsala dan da se nije od srca nasmijala ne pamti vec sam rekla kako sam panicar i sad Noa s tatom u ordinaciji ceka vakcinu a ja vani hodam molim se grickam nokte itd..pita me zena sto ne udjem i ja joj kazem da se bojim i da sam svata citala posebno o mmr zena se tako smijala meni i mojoj ispovjedi i govori za 15 godina koliko ona radi nikad ama bas nikad nije bilo nekih prestrasnih reakcija i jos mi rece ''skini se malo s Ringeraje'' bice me prepoznala sa slika pozz teti kad opet uleti na RR
dobro ti je rekla... moja dr. Vukovic tj Asjina dr.mi je rekla da za 29 g njenog rada niko nije imao te strasne probleme o kojim se pise... ne treba previse panicariti...
Nama je ostala jos MRP....kako se Uma nije radi osipa smjela vakcinisati, ovu revakcinaciju (opv i hib) smo dobili prije mjesec i pol i ostala nam je ova...Trebali bi ici na nju krajem mjeseca.
joj danas mi je jedna starija med.sestra rekla da sam joj uljepsala dan da se nije od srca nasmijala ne pamti vec sam rekla kako sam panicar i sad Noa s tatom u ordinaciji ceka vakcinu a ja vani hodam molim se grickam nokte itd..pita me zena sto ne udjem i ja joj kazem da se bojim i da sam svata citala posebno o mmr zena se tako smijala meni i mojoj ispovjedi i govori za 15 godina koliko ona radi nikad ama bas nikad nije bilo nekih prestrasnih reakcija i jos mi rece ''skini se malo s Ringeraje'' bice me prepoznala sa slika pozz teti kad opet uleti na RR
Noa super da ste zavrsili sa vakcinama ,nego bas si popularna,prepoznaju te i u DZ,nisi ti dzaba Julia
Joj hvata me panika za ovu bocu jucer zvala dom zdravlja i rekose da ga dovedem odmah ako je zdrav evocitam reakcije bas me frka hvata
joj i meni je muka, na knjizici nam napisali sredinom novmebra, kad napuni 13 mjeseci a sad nam pedijatrica govori da dodjemo odmah ako mozemo a mene straaaaaaaaaaaaah
isto! joj htjeli ujutru....ali vjerovatno cu se predomisliti,jos isla jutros ovjerila knjizicu,uh .....
noa-kod nas sve drzim ja ;))) a pogotovo sad kad je tata u zavojima ;))))...sto kazu dominantna zenka ;)))
snijeg- moj ti je savjet da sve procitas i primis k znanju, ali se ne zamaraj, jer sto se vise opteretis to c es vise simptoma i reakcija sama sebi umisliti.....nas je zakacilo sve moguce...i kriticna nam je bila...a da sam ja biola stalozenija i manje opsjednuta mozda bi bilo lakse...mislim da je sve one koji su se manje opteretili i vakcina bolje prosla..ma sve proe ..ne brigaj se ..evo i mi kasnimo na ovu s 18 mjeseci..kad ozdravi davalja idemo ;)))
< Poruku je uredio iv@ncica -- 27.10.2010 14:45:03 >
snijeg- moj ti je savjet da sve procitas i primis k znanju, ali se ne zamaraj, jer sto se vise opteretis to c es vise simptoma i reakcija sama sebi umisliti.....nas je zakacilo sve moguce...i kriticna nam je bila...a da sam ja biola stalozenija i manje opsjednuta mozda bi bilo lakse...mislim da je sve one koji su se manje opteretili i vakcina bolje prosla..ma sve proe ..ne brigaj se ..evo i mi kasnimo na ovu s 18 mjeseci..kad ozdravi davalja idemo ;)))
Tačno tako, nama je deveti dan od vakcine i nema reakcija (hvala Bogu). Ja strepim, osluškujem, nadam se da će biti ok. Moja Ivancice, neke stvari su jače od mene, najteža je borba kad se čovjek bori sam sa sobom Inače sam u životu poprilično realna i staložena osoba, a kad je ona u pitanju ja sebe ne prepoznajem - tek joj je petnaest mjeseci i iskreno se nadam da ću s vremenom pobjediti ovu "slabost", kojom nesvjesno i nju opterećujem, sputavam je i ograničavam
ista sam ti takva..sto da ti kazem..pa ako si citala vidjela si nase probleme s tom vakcinom...ko d a sam ih prizvala..zato relax..moramo ohladiti malo....evo ja dosla s posla..namirila rucak...uletila na RR i odoh sad po Andreja u vrtic....ma nikad necemo mi popustiti..isto sam soko koji bdije iznad njega..ali mama je mama