|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis)
23.8.2010 17:34:10   
sporty mamaa
Noa koja ti je doktorica bila??? nama dr.Sandrk uvijek objasno o cemu se radi i uvijek je dosad bila u pravuuser posted image
Samo njoj idemo...
E sad ivancice ti mene pravo zbuni: Kakav prirox, jesi li ti to privatno kupovala??? Moja malena je primila mo pa ru, a ne priorix, nisam cula da su kod nas u dz dosle nove vakcine... ti mene pravo zbuni??

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 451
23.8.2010 20:07:36   
Anoniman
slobodno se nasmijite dijagnozi i ja samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al eto bitno mi je da je grlo u redu a temperatura i simptomi su isti kao kad su joj nicale triceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uglavnom sam zbunjenauser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 452
23.8.2010 23:09:34   
Apotekarka
Mi smo u isto zvrijeme kad smo primili MMR imali i nicanje zuba pa kad to dvoje sastavis zato sad jedemo i previse,izgladnili od MMR 15 ak dana nas to sve drzalo

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 453
24.8.2010 0:04:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mi smo u isto zvrijeme kad smo primili MMR imali i nicanje zuba pa kad to dvoje sastavis zato sad jedemo i previse,izgladnili od MMR 15 ak dana nas to sve drzalo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas vi pregurali sveuser posted image ja sam sve ubjedjenija da su zubi u pitanju budi se i place a cuclu razguli...e sad 5-ice su u pitanju,temperature nema od danas ali rekla nam je doktorica da stavljamo cepic svako 6 sati

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 454
24.8.2010 20:11:20   
škorpija
sporty mama, priorix je  vrsta MPR vakcine, i mislim da u naim domovima zdravlja i daju smao tu vrstu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 455
24.8.2010 23:00:23   
iv@ncica
evo  rekla  ti je  skorpija..to  je  vrsta  te  vakcine..kao  bolja..prociscena, manje  reakcija...a  koliko  vidim  sve   je  to  isto...user posted image
kad  sam ja  nedavno  primila  anti tetanus-  ma  ruka  me  bolila  5  dana, nisam  je  mogla  skroz  dignuti..i  bila  nervozna  ko  pas..i  imala  malo  ture..a  zamisli  njih  pilici  mali user posted image

kako su  nam b ebace  danas....
noa-  tako  tipicno,  i  sve  mi  je  to  poznato....da  nisam  citala    i  bila  upucena,  crkla  bi  od  muke..ovako  sam  bar  malo  mirnija  bila  znajuci  da  moj  macak  nije  kriv,  vec  da  se  bori  sa  silom  ubrizganim  bajamauser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 24.8.2010 23:01:00 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 456
29.8.2010 22:41:45   
Anoniman
evo samo da javim mamama da mi nismo imali reakciju na vakcinu nego trodnevni virus...iako o tome postoji druga tema pa mogu tamo napisati kako je bilo..uglavnom za mame iz MO inf.na pedijatriji stazira moj prijatelj iz djetinstva koji je odlican pedijatar i hvalaaaaaaaaa mu do neba na pregledu,tocnoj dijagnozi i ljudskom odnosu prema zabrinutoj majci.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 457
29.8.2010 22:45:43   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: noa

evo samo da javim mamama da mi nismo imali reakciju na vakcinu nego trodnevni virus...iako o tome postoji druga tema pa mogu tamo napisati kako je bilo..uglavnom za mame iz MO inf.na pedijatriji stazira moj prijatelj iz djetinstva koji je odlican pedijatar i hvalaaaaaaaaa mu do neba na pregledu,tocnoj dijagnozi i ljudskom odnosu prema zabrinutoj majci.

Sva sreca da postoje i takvi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Malo ih je, ali vrijede...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 458
29.8.2010 22:49:17   
Anoniman
ovo samo pobija tezu stariji-iskusniji evo ja se uvjerih po ko zna koji put u suprotno i hB da je takouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 459
29.8.2010 23:24:59   
leona81
moze li se mmr ikako odbiti?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 460
29.8.2010 23:31:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

ne znam mislim da je netko pisao da mozeuser posted image user posted image user posted image user posted image mada su meni u DZ rekli da su me mislili zvati jer sam kasnila a vakcina je obaveznauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 461
29.8.2010 23:35:33   
acudesa
noa, pa nisam ni citala sa cim si se nosila, mila..
hvala Bogu da je proslo

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 462
29.8.2010 23:36:21   
Skvo RR

Moze..Kazes da ima alergiju na jaje.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 463
29.8.2010 23:42:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Moze..Kazes da ima alergiju na jaje.

ufffffff onda jos goreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam pokusala sve al kad mi prijateljica rece da ce njen sin sa 2 godine morati primiti sve vakcine ponovo jer mu je izasla alergija na jaje nisam htjela jos to da joj priustim al evo hB kod nas sve u redu bez reakcijeuser posted image osim sto nista ne jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 464
29.8.2010 23:44:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

noa, pa nisam ni citala sa cim si se nosila, mila..
hvala Bogu da je proslo

bila sam luda jedno 20 dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad sam okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uz valeraluser posted image hvala Skvo na preporuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 465
29.8.2010 23:44:18   
acudesa
da te utjesim noa...
moj mali od cetvrtka nevece..skoro samo tecnost pije...
al samo nek mi je bolje, ljubi ga majka...nadoknadit ce to on...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 466
29.8.2010 23:47:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

da te utjesim noa...
moj mali od cetvrtka nevece..skoro samo tecnost pije...
al samo nek mi je bolje, ljubi ga majka...nadoknadit ce to on...

kod nas to traje vec 20-ak dana i ne svidja mi se ova fazauser posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 467
29.8.2010 23:48:04   
acudesa
ne pricaj nista...sve strepim vise...bas sam iscpljena, bdijem nad njim stalno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 468
29.8.2010 23:48:33   
Skvo RR
Malo je OT, ali je vezano za vakcine..Mi smo u cetrvrtak bile na vakcini (one za 18 mjeseci) - za neupucene..Umi je radi "neidentifikovanig osipa zabranjeno davati vakcine do 2 godine, elem ja sam je odvela na ovu za 18 mjeseci kontam.revakcinacija je i eto...sta ja znam moze smrkati i slicno kada napuni dvije godine i nije mi se odgadjalo..dali su joj na "jedvite" jade...nije mi jasno sta se mjenja ako sam otisla mjesec i po ranije od druge godineuser posted image , ali nebitno..
Uglavnom, ostala nam je ova i MMR i doktorica nas je narucila sredinom oktobra, pitala sam je kakav je njen stav o ovoj vakcini, rekla mi je da koliko radi, poznatno joj je mali broj slucajeva djece sa "tezom reakcijom na vakcinu", ali da ona nije za davanje ove vakcine od juna do septembra.

A to se poklopilo sa mojim "nedavnim istrazivanjem" uputstva za MMR vakcinu gdje ista stvar pise".

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 469
29.8.2010 23:56:09   
Anoniman

Malo je OT, ali je vezano za vakcine..Mi smo u cetrvrtak bile na vakcini (one za 18 mjeseci) - za neupucene..Umi je radi "neidentifikovanig osipa zabranjeno davati vakcine do 2 godine, elem ja sam je odvela na ovu za 18 mjeseci kontam.revakcinacija je i eto...sta ja znam moze smrkati i slicno kada napuni dvije godine i nije mi se odgadjalo..dali su joj na "jedvite" jade...nije mi jasno sta se mjenja ako sam otisla mjesec i po ranije od druge godineuser posted image , ali nebitno..
Uglavnom, ostala nam je ova i MMR i doktorica nas je narucila sredinom oktobra, pitala sam je kakav je njen stav o ovoj vakcini, rekla mi je da koliko radi, poznatno joj je mali broj slucajeva djece sa "tezom reakcijom na vakcinu", ali da ona nije za davanje ove vakcine od juna do septembra.

A to se poklopilo sa mojim "nedavnim istrazivanjem" uputstva za MMR vakcinu gdje ista stvar pise".

Skvo moja rodica u Norveskoj je dobila knjizicu vakcinacije kad je rodila i sve al bas sve ima navedeno,svaka reakcija,svaki slucaj autizma,sve tuzbe roditelja itd...pitala me da mi posalje prevod ma reko jok zeno draga i ovako sam za ludniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 470
29.8.2010 23:59:28   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: noa

Skvo moja rodica u Norveskoj je dobila knjizicu vakcinacije kad je rodila i sve al bas sve ima navedeno,svaka reakcija,svaki slucaj autizma,sve tuzbe roditelja itd...pitala me da mi posalje prevod ma reko jok zeno draga i ovako sam za ludniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jok..bjezi...sta ce ti to....user posted image

To je vise iza vas.....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 471
30.8.2010 0:03:57   
Anoniman
Mene jedna stvar nervira zasto nam ne kazu,reakcije su te i te nisu opasne ili jesu user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 472
31.8.2010 8:41:15   
orchyd
proslo je 13 dana od nase vakcine, do sad nikakvih reakcija nije bilo hvala Bogu... kupala sam je u onim kupkama od gline i stavila joj oblogu od gline cim smo dosli kuci,pa ne znam je li to razlog ili je u pitanju sreca... a toliko sam bila zabrinuta boze sacuvaj...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 473
31.8.2010 13:23:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: orchyd

proslo je 13 dana od nase vakcine, do sad nikakvih reakcija nije bilo hvala Bogu... kupala sam je u onim kupkama od gline i stavila joj oblogu od gline cim smo dosli kuci,pa ne znam je li to razlog ili je u pitanju sreca... a toliko sam bila zabrinuta boze sacuvaj...

gdje se moze nabaviti ta glina napisi ako mozes zbog ostalih mama user posted image

(odgovor članu orchyd)
  Neposredna veza do poruke: 474
1.9.2010 10:16:34   
orchyd
u apoteci sam kupila

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

hodalica
bejbibi

Da li vaše dijete koristi hodalicu? molim iskustva

da (56%)

ne (44%)

Broj svih glasova: 278

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *