ninuska -> RE: Prvi simptomi poroda (19.11.2012 13:33:25)
|
IZVORNA PORUKA: novikolacic Zdravo cure,nadam se da se i ja mogu prikljuciti ovim razgovorima. U 37 sam sedmici i bila na terapiji ginipralom do 36 zbog opasnosti prijevremenog poroda. Imam hrpu pitanja, jer vise ne znam sta se desava sa mnom, ali eto za pocetak, nocas su me probudili bolovi kao u toku najjace menstruacije, sva sam se preznohila, i da izvinete ostatak noci sam isla u wc - sracka me slomi :-) jeli neka od vas imala slicnih iskustava? Inace mi je trudnoca bila hb super,ali bojim se da se pretvaram u ludjakinju koja se samo osluskuje i imam osjecaj da su sve druge trudnice skroz cool a ja samo panicim...eto bas sam vas ugnjavila... i sama sam pila ginipral i porodila se 10 daan prije termina. Mene su probudili bolovi, vise kao ziganje, koji su me tjerali na wc, velika nuzda, a kasnije kao blagi menstrualni bolovi, ali u jednakim razmacima. Jesi mjerila u kojim razmacima se javljaju??? A, milsim da je to to. Sretno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|