Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Iz kupovine sjedalice sam se vratila zbunjena i nisam kupila sjedalicu. Molila bih nekoga ko razpolaže znanjem o sjedalicama da me prosvjetli: 1. Zašto brevi sjedalice nemaju naljepnicu ( onu narandžastu E...nešto ne znam sad napamet) a skupe su? Prodavačica je skidala i navlaku i okretala je na sve moguće načine. 2. Kakve su to kineske sjedalice sad trendi po cijeni od 100-150KM a nemaju niti naljepnicu niti naziv proizvođača? (nemam je najmeru kupiti eto samo me zanima što ih svi kupuju) 3. Obišla sam sve radnje u Zenici, Vitezu... i nisam našla sjedalicu gdje u Sarajevu mogu kupiti neku da ima atest i da je grupe 2 ili 2 i 3( od 18-36kg) a da nije preko 300KM? Eto me maksuz u Sarajevo po sjedalicu a jos kad bi se taj dan potrefilo neko druzenje bilo bi super
Iz kupovine sjedalice sam se vratila zbunjena i nisam kupila sjedalicu. Molila bih nekoga ko razpolaže znanjem o sjedalicama da me prosvjetli: 1. Zašto brevi sjedalice nemaju naljepnicu ( onu narandžastu E...nešto ne znam sad napamet) a skupe su? Prodavačica je skidala i navlaku i okretala je na sve moguće načine. 2. Kakve su to kineske sjedalice sad trendi po cijeni od 100-150KM a nemaju niti naljepnicu niti naziv proizvođača? (nemam je najmeru kupiti eto samo me zanima što ih svi kupuju) 3. Obišla sam sve radnje u Zenici, Vitezu... i nisam našla sjedalicu gdje u Sarajevu mogu kupiti neku da ima atest i da je grupe 2 ili 2 i 3( od 18-36kg) a da nije preko 300KM? Eto me maksuz u Sarajevo po sjedalicu a jos kad bi se taj dan potrefilo neko druzenje bilo bi super
Najbolje da pitas Lejlu
A sto se brevi tice...mi imamo brevi i ima oznaku da je testirana po standardima bla, bla...samo nije naNdzarasta neg bijela...cini mi se mislim naljepnica
potrebna i meni pomoc u vezi AS. do sada smo koristili chicco (3 in 1) za bebe do 9kg. posto lana sada ima oko 9 kg i vec joj je mala, vrijeme je da predjemo na vecu AS. cula sam da ima neka sto se moze podesavati sve do kraja (dokle djetetu treba uuopce treba AS), pa bi najradije da uzmemo neku takvu. ne razumijem se uopce u AS ni u proizvodjace. koju biste mi vi preporucili i koja je cijena? please, help
Najbolje da pitas Lejlu
A sto se brevi tice...mi imamo brevi i ima oznaku da je testirana po standardima bla, bla...samo nije naNdzarasta neg bijela...cini mi se mislim naljepnica
I Saidova je brevi i takodje ima tu narandzastu oznaku
potrebna i meni pomoc u vezi AS. do sada smo koristili chicco (3 in 1) za bebe do 9kg. posto lana sada ima oko 9 kg i vec joj je mala, vrijeme je da predjemo na vecu AS. cula sam da ima neka sto se moze podesavati sve do kraja (dokle djetetu treba uuopce treba AS), pa bi najradije da uzmemo neku takvu. ne razumijem se uopce u AS ni u proizvodjace. koju biste mi vi preporucili i koja je cijena? please, help
Razmisli prije nego kupis kombinovanu. One su uglavnom od 9-36kg (grupa 1-2-3) i to je plus jer vise ne moras kupovati AS, ali vecini je mana sto nemaju zavaljeni polozaj. Mi smo jednu takvu dobili na poklon i posto smatram da bi ipak bilo bolje da se dijete moze zavaliti kod duzeg puta (bar dok je jos manje) mislili smo kupiti AS grupe 1 (9-18kg), a ovu kombinovanu kad preraste 18kg. Jos nismo naisli na odgovarajucu. To je moje iskustvo, a mozda neko zna da li ima neka kombinovana sa polozajem za spavanje.
i ja sam citala da npr baby safe ne pravi takve AS jer smatraju da ne moze pruziti sigurnost jednaku bebi od 9 mj i djetetu od 10 god...i to mi je zaista logicno...mi cemo naruciti najvjerovatnije maxi cosi sps
i ja sam citala da npr baby safe ne pravi takve AS jer smatraju da ne moze pruziti sigurnost jednaku bebi od 9 mj i djetetu od 10 god...i to mi je zaista logicno...mi cemo naruciti najvjerovatnije maxi cosi sps
a kakva je ta i posto je? zaista se ne razumijem u AS
a jel ta moze od 9 kg pa nadalje, sve do kraja ili...?
Visnja, zainteresirala si me za tu AS. Do sad smo koristili MC Cabrio i prezadovoljna sam i rado bih opet uzela istu marku. Jesi li ih narucivala preko TL ili privatno? Gledala sam MC Tobi, ali ne daje mi se 400 i kusur maraka.
Ajla ima neku bubu as od 0-18 a Alen onu korpu medutim ja vidimda on nece moci do 13kg biti u toj korpi.kad ga smijem prebacim u ovu od 0-18,ona ima i neki malo zavaljeni polozaj.jel moram cekat do 12 mjesci.ajli bi onda kupili od 18-36
Mi smo kupili Maxi Cosi Priori u Beogradu, izbor je oogroman a cijene su cini mi se i povoljnije nego u Tz, platili smo je oko 330 KM, a bili smo zagrijani i za ovu Chiccovu kombinovanu, ono nesto od 9 - 36 kg, kosta oko 220 KM ali zbog ovog zavaljenog polozaja smo ipak uzeli maxi...
Visnja, zainteresirala si me za tu AS. Do sad smo koristili MC Cabrio i prezadovoljna sam i rado bih opet uzela istu marku. Jesi li ih narucivala preko TL ili privatno? Gledala sam MC Tobi, ali ne daje mi se 400 i kusur maraka.
ma mene su ovdje u TL zeznuli jer su mi prodali njihvu maxi cosi sps koju sam rezervisali...pa kako sam njihov stalna musterija a i digla frku da su neprofesionalni onda su oni nazvali Zagreb i na srecu imali su jednu jedinu AS za Rafija... Oni su mi rekli da ih gotovo i nema za naruciti jer radije prodaju ovu Priori jer je skuplja 100 km...
sps je inace u ovoj drugoj grupi...dakle ne do krja nego do 18 kg... ali kako djecica dugo imaju tu kilazu do 18 kg vjerovatno ce potrajati najmanje 2 g
neko reci za BG i ZG... jako sam tuzna kad vidim kako nasi susjedi imaju velike centre samo za bebe i djecu...robne kuce ko iz bajke samo za klince...a kod nas
neko reci za BG i ZG... jako sam tuzna kad vidim kako nasi susjedi imaju velike centre samo za bebe i djecu...robne kuce ko iz bajke samo za klince...a kod nas
Znam da je OT, ali moram da prokomentarisem... Apsolutno se slazem, ja sam odusevljena tim stvarima u Beogradu, gdje god krenes imas gdje presvuci bebu, u ovoj prodavnici gdje smo kupili AS imaju cak posebnu prostoriju za majke i bebe, gdje se moze beba nahraniti, presvuci (njihove pelene, maramice, krema za posluziti se), odmoriti gdje im cak povremeno radi i patronazna u ulozi savjetnika, ma divota! A kod nas - neki dan je bilo price ne znam vise na kojoj temi kako zene napadnu kad presvlace bebu u wc-u ili ne daju uci u kafic s kolicima i slicne stvari
Sad sam jos vise u dilemi i jos vise razočarana jer sam mislila da cu u Sarajevu naci prodavnicu sa bar 10 modela u prodaji i da cu moci birati a sad vidim da se mora naruciti i u TL-u
Sarajke šta mi predlazete? Koje prodavnice preporucujete?
imas u baby centru dosta sjedalica, puno vise nego u TL...takodjer mozes sve naruciti sa slovenacke stranice...nazalost sto se nas tice mi smo se odlucili za narucivanje iz inostranstva jer smo u sarajevu nasli 4 sjedalice koje bi nam odgovarale a cijene su od 300 i nesto do 500 i nesto...maxi cosi sps s kojom su svi zadovoljni vani je 200 KM a ako je slucajno nestane uzet cemo romericu koja je malkice skuplja...u svakom slucaju dobijemo bolju sjedalicu
mamina radost....moj mali djecak 03.10.2009. prvi zubic sa 9.5 mjeseci prohodao sa 11 mjeseci
vidjela sam neke AS u BBI u katalozima u beba centru, izgedaju pravo dobro, njemacki proizvodjac i mogu se naruciti za oko 450km (9-36kg) imaju i naprijed nakakvu zastitu za dijete. ne mogu se sjetiti koji je proizvodjac u pitanju, ima cetifikate i kazu da je kvalitetno. zna li neko slucajno ime proizvodjaca?
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
vidjela sam neke AS u BBI u katalozima u beba centru, izgedaju pravo dobro, njemacki proizvodjac i mogu se naruciti za oko 450km (9-36kg) imaju i naprijed nakakvu zastitu za dijete. ne mogu se sjetiti koji je proizvodjac u pitanju, ima cetifikate i kazu da je kvalitetno. zna li neko slucajno ime proizvodjaca?
Imaš Romero i Recaro. Ali one su ti za djecu od 3 godine i više. Kod mene je Recaro, i mi smo prezadovoljni, jedino što me smeta jeste što nema polusjedeći položaj, jer kada idemo na dalji put moramo kalkulisati sa položajem, kada mala želi da odspava.
Mi smo kupili Maxi Cosi Priori u Beogradu, izbor je oogroman a cijene su cini mi se i povoljnije nego u Tz, platili smo je oko 330 KM, a bili smo zagrijani i za ovu Chiccovu kombinovanu, ono nesto od 9 - 36 kg, kosta oko 220 KM ali zbog ovog zavaljenog polozaja smo ipak uzeli maxi...
Ivana gdje tacno u Beogradu ste kupili ovu sjedalicu i nama hitno treba sjedalica, korpu smi vec prerasli.
ja sam kontala uzeti Chicco Neptun od 9-36 kg, bas mi se svidja u merkatoru su po 350 KM a ja sam nasla covjeka koji prodaje nove sa certifikatom po 290KM i najvjerovatnije da cu je kupiti...
Ako nije problem, mogu li dobiti pojašnjenje šta znači "čovjek prodaje nove, sa certifikatom". Radi se o nekoj marki sjedalica koje neko prodaje mimo prodavnice, ili su neke noname sjedalice, nije mi jasno.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.