Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo u cetvrtak izisli iz bolnice i vozili se u AS i onda smo u petak sami Nas dvoje u Auto i otisli do apoteke,Pa u trgovinu i sve moje pilence samnom na zadnjem sjedistu... Iskreno djete se treba od prvog Dana navikavat na AS jer stvarno nemam srca da se Igram Sa zivotom svog djeteta. StO se tice mogucnosti i Novca za kupovinu ja bih gledala da sebi ukinem i na sebi ustedim Al da mi djete ima, jer nisam jednom cula "nemam para za AS" Al ima se para za Cigare i da im muzic izlazi Po cjelu noc... Ja znam da su mogucnosti i zelje DVA velika pojma Al kad vidim ovo svoje djete cuj iskreno zivot bi za njega dala
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Mi smo u potraznji as jer korpu je vec uknapitao... Gledala sam Brevi do 18kg i cini mi se da je dobra? Kakva su iskustva? Prelistala sam postove od prije i koliko vidim pozitivno se pise o njima?? A kontala sam prije da mi je bolje da uzmem onu do 36kg ali je nisam nigdje nasla, imaju ove do 18... na ostalim forumima gledam da ne fale ni malo ove do 36 pa sam bas zbunjena...
Mi smo u potraznji as jer korpu je vec uknapitao... Gledala sam Brevi do 18kg i cini mi se da je dobra? Kakva su iskustva? Prelistala sam postove od prije i koliko vidim pozitivno se pise o njima?? A kontala sam prije da mi je bolje da uzmem onu do 36kg ali je nisam nigdje nasla, imaju ove do 18... na ostalim forumima gledam da ne fale ni malo ove do 36 pa sam bas zbunjena...
E bas sam i ja htjela pitati za ove brevi sjedalice, i mi smo vidjeli neku za 227 KM koja mi dobro izgleda pa me zanimaju iskustva...
i ova sto smo mi gledali je negdje oko 200... djeluje mi bas fina... i jel se ona ucvsti samo pojasom? jer u nasem autu nema ono sto je bas za sjedalice... ?
Mi imamo Brevi autosjedalicu koja se ucvrsti pojasom ( nije isofix ako na to milsis). E sad posluzila je svrsi, F. se vozio u njoj od 10. mjeseca do 3,5 godine i bili smo zadovoljni. Ne znam kakva je bila na onim silnim testovima, ako je uopste i testirana, ali nakon naseg dugog koristenja jos uvijek je kao nova, a F. bi slatko zaspao u njoj cim bi ga stavili. Sad ju je naslijedila i kcerkica , ne buni se , cak naprotiv i ona uziva ,dok u onoj sto dodje uz kolica , maloj koja je Graco , cesto bi plakala i bunila se. Tako da pretpostavljam da je ova Brevi ako nista drugo djeci jako udobna.
faris06 hvala ti puno na odgovoru... ako bi mu koristila do 3,5 god. ja bih bila presretna, to je opet dugo... jel to ta do 18kg? I meni se cini da je jako udobna... Na ovoj sto sam gledala cini mi se pise da je od 4-18... Erol sad ima oko 8,5kg...
faris06, hvala na odgovoru! sad sam malo cackala po temi pa vidim da ovu sjedalicu imaju dadada i anidla, hajde i vas dvije se javite sa iskustvima please, ja sam naisla na komentare kako je neprakticna jer se brzo preraste, kao, nisko su postavljeni oni otvori za pojaseve preko ramena u odnosu na visinu sjedalice cijena joj je pravo povoljna a izgleda fino pa da mi je da me sad ubijedite kako je super pa da kupimo ovu i ustedimo par stotina...
Na mojoj mislim pise od 0 do 18 kg. Ima jastucic kao umetak za manje bebe i moze se podizati kad bebi spava , mislim da ima 5 nivoa. E jedina mana joj je sto su oni kaisici koji idu preko ramena malo nisko postavljeni, bar se meni cini. Ali to bebarama ne smeta. I nasa je tad kostala oko 200 km, a kupljena je u TC Merkur na Otoci, mislim da jos uvijek imaju isti model. Ima i onaj certifikat koji navodno trebaju sve imati o sigurnosti.
Na mojoj mislim pise od 0 do 18 kg. Ima jastucic kao umetak za manje bebe i moze se podizati kad bebi spava , mislim da ima 5 nivoa. E jedina mana joj je sto su oni kaisici koji idu preko ramena malo nisko postavljeni, bar se meni cini. Ali to bebarama ne smeta. I nasa je tad kostala oko 200 km, a kupljena je u TC Merkur na Otoci, mislim da jos uvijek imaju isti model. Ima i onaj certifikat koji navodno trebaju sve imati o sigurnosti.
Tipkale smo u isto vrijeme Ivana Tz. Jeste kao sto navedoh da su kaisici malo nisko postavljeni , ali stvarno to njima ne smeta. A sto se tice da se brzo preraste ne bih se slozila, moj sin je poprilicno krupan, a vozio se u njoj do 3,5 godine. I sad se zna nekad kao da zezne sestru ubaciti u nju, ima 4,5 godine , jeste da mu guza upadne teze , ali stane. Inace i ja sam se odlucila prvenstveno radi cijene , a prijateljica mi ju je nahvalila.
Iskreno da sam tada imala ludih para vjerovatno bih uzela romericu, ali iz ove perspektive od ovim "malo jeftinijih" mislim da je ovo najbolji izbor definitivno.
Ma i ja sam u dilemi, da mi je da nam sto duze traje a eto ti kazes da ste izgurali do 3,5 god... A moj je sitnis mamin pa cemo garant' igurat' jos i duze Hvala na informacijama!
mi cemo morati jer ovu korpu sto smo dobili je do 6 mj.i nije mi bas stabilna,neki lijevi proizvodjac, a moramo uzeti u obzir tvrde amortizere, niskoprofilno auto i tajinu voznju treba nam nova definitivno
e pa znate sta sam juce vidjela, kedi naprijed dva muskarca, odozada zena i dijete 4 godine mozda, a onaj dio sto bi trebao biti gepek stoje kolica bocno i dijete u njima sjedi a zena ih pridrzava rukom uh tesko mi je to bilo gledati, majke mi doslo mi da slikam mobitelom takvu ne odgovornost prema djeci
faris06, hvala na odgovoru! sad sam malo cackala po temi pa vidim da ovu sjedalicu imaju dadada i anidla, hajde i vas dvije se javite sa iskustvima please, ja sam naisla na komentare kako je neprakticna jer se brzo preraste, kao, nisko su postavljeni oni otvori za pojaseve preko ramena u odnosu na visinu sjedalice cijena joj je pravo povoljna a izgleda fino pa da mi je da me sad ubijedite kako je super pa da kupimo ovu i ustedimo par stotina...
Ivana...jel- ti kasno da te nagovaram ...ja tek sad vidjela
Ivana...jel- ti kasno da te nagovaram ...ja tek sad vidjela
Ivana znaci ipak Maxi Cosi aida. tebi je rano za sjedalicu grupe I..beba nebi smjela u tu AS dok samostalno ne bude ustajala bez pomoci ili 9 kg (mislim da je tako) Ipak bih se ja vodila ovim samostalnim ustajanjem jer tek tada su vratni misici dovoljno jaki za ne dao Bog sudara, i beba ti je sigurnija kada se vozi u AS koja je obrnuto postavljen od smjera voznje-sto bi trebao biti slucaj kod tebe u ovom sad uzrastu
Ivana znaci ipak Maxi Cosi aida. tebi je rano za sjedalicu grupe I..beba nebi smjela u tu AS dok samostalno ne bude ustajala bez pomoci ili 9 kg (mislim da je tako) Ipak bih se ja vodila ovim samostalnim ustajanjem jer tek tada su vratni misici dovoljno jaki za ne dao Bog sudara, i beba ti je sigurnija kada se vozi u AS koja je obrnuto postavljen od smjera voznje-sto bi trebao biti slucaj kod tebe u ovom sad uzrastu
Sve ja to znam, ali mi smo dobili as do 6 mjeseci ali on je u duzino prerasto, mora skupiti nogice malo kad sjeda... tako da sam bas zbunejna, nismo je jos ni uzeli a niti idemo gdje kolima vise dok ne uzmemo ...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.