|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: autosjedalice - proizvodjaci
10.11.2010 23:39:56   
Anoniman
Nasa je ovakva i prezadovoljni smo, boja Tango Red

http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler/priorifix

< Poruku je uredio sahara -- 10.11.2010 23:40:48 >

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 926
10.11.2010 23:40:44   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Niina

jel chicco fuego isto sto i chicco key 1??? ako je ista ta stolica, MC je mnogo bolja.

jeste, to je ta. kako znas, jel imas neki koristan link? vidim da je skuplja od MC cosi priori xp

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 927
10.11.2010 23:56:05   
Niina
Ma moja, procitala sam sve sto ima na internetu o tim as. pitala sam i prijateljicu koja ivi u njemackoj sta misli, i kod njih su ti romer i MC najbolje.
Pa sam cula da chiccove generalno nisu dobre se pokazale na testovima mada ova fuego i nije tako lose se pokazala.

http://www.djeca.org/katalog/96_key1-isofix.html

a imala sam i neku njemacku stranicu ali nemam pojma gdje mi je to....ako nadjem poslat cu ti link.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 928
11.11.2010 0:04:07   
teacher75

Ma moja, procitala sam sve sto ima na internetu o tim as. pitala sam i prijateljicu koja ivi u njemackoj sta misli, i kod njih su ti romer i MC najbolje.
Pa sam cula da chiccove generalno nisu dobre se pokazale na testovima mada ova fuego i nije tako lose se pokazala.

http://www.djeca.org/katalog/96_key1-isofix.html

a imala sam i neku njemacku stranicu ali nemam pojma gdje mi je to....ako nadjem poslat cu ti link.

sad tek vidjeh ovdje da ova maxi cosi priori nema isofix a mi hocemo sa isofixom. mislila sam da imauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 929
11.11.2010 0:08:58   
Niina
maxi cosi priori xp ima izofix, a mi cemo najvjerovatnije uzeti bez izofixa jer nam u jednom autu, koje vise vozamo, nema izofix...

Neposredna veza do poruke: 930
11.11.2010 0:10:00   
teacher75

maxi cosi priori xp ima izofix, a mi cemo najvjerovatnije uzeti bez izofixa jer nam u jednom autu, koje vise vozamo, nema izofix...

pa ovdje pise da nema isofix:
http://www.djeca.org/katalog/slovo/m.html

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 931
11.11.2010 0:55:12   
Niina
oo jest, dobro si izofix ima MC priori fix...definitivno mi je vrijeme da legnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 932
11.11.2010 0:58:39   
teacher75

oo jest, dobro si izofix ima MC priori fix...definitivno mi je vrijeme da legnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma priori fix je preskupa- dodje oko 250 eura, a chicco je oko 180 eura, a kod nas je ova chiccova 580km!!!vidjecemo jos...

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.11.2010 0:59:29 >

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 933
11.11.2010 1:00:15   
Niina
je li to sve preko e baya????

Neposredna veza do poruke: 934
11.11.2010 1:00:20   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo uzeli Britax romer duo plus, isofix as za 300 KM a kod nas se moze naruciti za 650 KM???...toliko o Sarajevu...

vi ste ovo super nasli, na ebay-u nema uopce tih AS

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.11.2010 1:12:14 >

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 935
11.11.2010 1:01:03   
teacher75

je li to sve preko e baya????

ja sam gledala na ebay-u, otprilike su takve cijene...

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 936
11.11.2010 1:04:16   
Niina
jel to sa shippingom ili bez???

Neposredna veza do poruke: 937
11.11.2010 1:06:37   
teacher75

jel to sa shippingom ili bez???

nema shipping za bih, to sam onako gledala, ako narucim vani da mi neko uzme

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 938
11.11.2010 1:10:29   
Niina
to si gledala ebay.de?

Neposredna veza do poruke: 939
11.11.2010 1:11:04   
teacher75

to si gledala ebay.de?

na ebay.de i ebay.at

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 940
11.11.2010 1:19:59   
Niina
jooj navukla si me...evo i ja gledam ih sad...i samo mi oci lete na MC tobi jer ona je meni vrh, bolja i od romera.

Neposredna veza do poruke: 941
11.11.2010 1:34:45   
teacher75
romer sam nasla na ebay.at i ebay.com i kosta od 200-250 eura sa postarinom

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 942
11.11.2010 7:43:23   
leona81

mi smo uzeli Britax romer duo plus, isofix as za 300 KM a kod nas se moze naruciti za 650 KM???...toliko o Sarajevu...

a gje si to uzela, govori zeno..user posted image user posted image

kiddiecare engleska stranica...imaju sve moguce

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 943
11.11.2010 9:00:28   
teacher75

a gje si to uzela, govori zeno..user posted image user posted image

kiddiecare engleska stranica...imaju sve moguce

al moze se naruciti samo u velikoj britanijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 944
11.11.2010 10:30:36   
Niina
kuku leona pa ne merem odatle nikako dobaviti, imam neke poznanike ali ih nisam sa njima kontaktirala gooodinama....pa bi poglupo bilo ev sad da ih zovemuser posted image user posted image user posted image user posted image znate nismo se  culi dugo ali eto vi meni trebate da posaljete asuser posted image user posted image user posted image user posted image

A iz njemacke bi se to dalo organizovati....nego nesto sam pricala s rajom...pa me svrstase medju blentave...kao ne pravi se budala i ne kupuj neke as basnoslovne cijene, mozes solidnu kupiti i za 300km a ne 500, 600...pa sad nesto i ja kontam...

Neposredna veza do poruke: 945
25.11.2010 10:39:28   
glorija
Čitala sam malo vaše postove, niko nije spominjao bubu sjedalice (ili nisam bila pažljiva). Ima li neko iskustva s njima?
Čula sam da je to neka hrvatska marka i dosta im je cijena pristupačna ali ne znam kako su se pokazale.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 946
25.11.2010 10:54:08   
martajay
nasa prva autosjedalica je bila bubu i pokazala se sasvim ok. bas smo se navozali u njoj.

7.4.2009.

(odgovor članu glorija)
Neposredna veza do poruke: 947
1.12.2010 13:40:29   
glorija
A zna li neko gdje kod nas ima maxi cosi 9-18 KG? mu TL u Mostaru nema niti će dobijati, žena mi je rekla da nema ni u Hrvatskoj jer da ima poslali bi.
Ja sam u totalnoj dilemi oko tih AS pogotovo što u Mostaru nema izbora, najviše brevi i nania.

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 948
1.12.2010 19:50:23   
de_de
Koliko kosta kod nas ova Maxi Cosi Priori.
Ej jel neko zna gdje se ih ima kupiti u Zagrebu.
Mi smo u Tuzli gledali, ma nema nista, jedino u Bingu imaju nekakve no name i Brevi. Je li neko uzimao ove Brevi i kakve su.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu glorija)
Neposredna veza do poruke: 949
1.12.2010 19:57:01   
teacher75
mi smo nakon dugog razmisljanja i surfanja odlucili da preko ebay-a narucimo RÖMER KING PLUS "ELISA".valjda ce necemo pokajati...

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *