Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 22:59:35
Hanady RR
Draguljče pogledaj i fotke koje je višnja postvaila na PR... to su divne djevojke iz igraonice fotkale... ja upravo poskidah neke... pre pre prelijepo...
vesela hvala na ideji...
mi jesmo makse osmislile sebi...al djeca su presrtena jer us i mame učestvovale...moje cure su komlet dan u znaku makmebla... jedva su čekale da se mama obuče..više nego svoje kostime da definiraju
Ja se nadam da ćemo napraviti tradiciju ovoga maskmebla... nema novaca na svijetu da plate današnje oduševljenje naše djece...fakat ova ideja da se i mi maskiramo s anjima i budemo djeca kao i oni je predivna
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 23:02:32
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: leona81
btw gdje ste nabavili kostime? prelijepa mi je haljinica male vjestice, @vjestica ona je ista tiiiiiiiii:) @hanady gdje si nabavila ovu haljinu za F?
moj kostim je iz moga, maminoga i miracle ormara
a našla sam na netu djevojku koja iznajmljuje kostimiće i iznajmila im haljine... dodaci su uglavnom naši odavno ih imamo...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 23:05:58
leona81
aha cool, samo mi stavi molim te stranicu od te djevojke, nama bi trebao kostim krajem godine za halloween:) a u nedostatku istog nasli smo te dodatke za vilu npr ako nam zatreba, a voljela bih da ima neki vjestica kostim
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 23:06:54
Hanady RR
pošaljem ti na Fb poruku :)
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 23:22:01
vjestica
IZVORNA PORUKA: leona81
btw gdje ste nabavili kostime? prelijepa mi je haljinica male vjestice, @vjestica ona je ista tiiiiiiiii:) @hanady gdje si nabavila ovu haljinu za F?
hvala, moram to mm reći kostim smo naručile preko e baya, mada ja nisam samim kostimom ekstra zadovoljna
a ovaj masekmbal je više značio meni, nego curi ona je još mala da konta šta je maskembal,a bila je i namlađa. ali i naslađa vještica ja njoj naručila kostim, a sebe se nisma ni sjetila do zadnjeg momenta zato sam bila vještica bez šešira
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 29.4.2012 18:04:09
Mirkica
IZVORNA PORUKA: draguljče
Aaaaaa, jetste super svi, djeca posebno, naravno. Vesela, tebi baš i odgovara ovaj kostim. Ti kao da nisi u kostimu, već da si baš u toj priči, indijanka prava. Hanadi, kao kraljica iz Snjeguljice...hahahhahhaha, šalim se. Super ti je kostim.
Draguljce vesela nam je bila kleopatra :))))) Dvine ste bile divno sveeeeeeeeee