Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje da vas pozdravim! ja evo danima virkam na ovaj vas dio foruma, cisto da vidim kako ste mi i sta se radi (najvise zbog Suzane, moram priznati ). A vidim u utorak Suzy ides na carski, svaka cast, bas sam se obradovala zbog tebe. A bebice ce se roditi na moj rodjendan! Pa draga sta ces od tolikih blizanaca, znas da je u svakom od nas po dvoje? U svakom slucaju, zelim ti sve najbolje, necu biti tu preko vikenda, a kad dodjem ocekujem lijepe vijesti! Pusica za sve vas hrabre buduce mame!
Hej cure moje, nisam vas zaboravila tako mi falite, ali vjerujte mi da nemam vremena ni upaliti kompjuter. I kad bih, onda je to ksno naveče, a tad hvatam vrijeme da odspavam. Cure su super, malo im je nosić zapušen pa se s tim borimo. Bili smo na prvoj kontroli ( u utorak 20.5.) i dr nam je rekla da cure super napreduju. Umica je već dostigla težinu od 3 kg, a malena joj se približila.
Pošto mi jedna eva buba na ramenu ( čekam da podrigne), moram ići.
Ljubim vas sve u vaše stomake, a mojoj Suzani sreću u utorak. Stara moja, drž' se! carskui je fakat carski, istina opioravak je malo teži, ali i to traje dva dana i prođe. Zauzvrat bivaš dvostruko nagrađena. Zato svu svoju energiju, majčinsku ljubav i snagu šaljem tebi u želji da sve protekne u najboljem redu i da aBd sretna zagrliš svoje anđele. Ljubim te
Issa , bas mi je drago da si se javila, da ste sve tri cure dobro. Bila sam u Bihacu pretprosli vikend, prvi put u zivotu, predivno je. Kako se zovu bebace? Kad cemo ih vidjeti?
Suzana, svu snagu i srecu ovog svijeta zelim od srca u utorak, a i poslije ako budes mogla javni se sms-om
Evo kratko da se javim, ovih dana jedva, ali dobro je hehe. Jutros radila nalaz EKG-a i kod tete internistice, sve u svemu, kompletirala sam papirologiju.
Hvala vam svima na predivnim rijecima, Issa ti si me posebno obradovala, stalno mislim na tebe kako curice napreduju, i evo muzu procitam tvoj post, simpa nam je sto nemas vremena nikako, pa sebe zamisljamo... Hvala ti i na ovih par savjeta a i na ovim posebno lijepim rijecima. :)
Maida, ubij me ako znam kad u ponedeljak moram doci na GAK, a ja cu oko 8 krenuti gore, pa eto...
Uglavnom, cujemo se mi jos. Ne bih jos da se s vama pozdravljam hehe.
Puuuuuuuno srece u utorak s tvojim blizancima, da sve prodje kako treba, a bas su pravi "blizanci" - potrefi se i u horoskopu! Ja sam ovih dana saznala da mi je , a kod mene ce biti "vaga", akobogda, ja sam "vodolija", a to su sve "vazdusni" znaci i nadam se da cemo se slagati! Eto, da ne filozofiram... Znam da si imala dilema oko prirodnog ili carskog, ali sigurno si do sad vec odlucila, ja sam veliki pobornik "prirodnog", ali u tvojoj situaciji, mislim da ne bih smjela rizikovati!
Draga Suzana, Evo uhvatila sam momenat da se javim samo da ti pozelim srecu, vjerujem da si uzbudjena i mogu mislit koji te osjecaji sve drmaju, jer dolazi dan kad ces upoznat mala bica koja su 9 mjeseci zivila u tebi.
Puno srece i ne brini. Pozdravljam i ostale trudnice, i cuvajte se.
evo da vam prenesem pozdrave od Suzane. Sada sam se cula sa njom, ona je jutros "legla" na GAK, kao sto znate sekcija je predvidjena za sutra. Puno vas je sve pozdravila. Zahvalila se na podrsci i lijepim zeljama, ona se juce jenostavno nije stigla javiti (sto je sasvim razumljivo). Meni ovako preko SMSa super zvuci, ni malo uplaseno, ma hrabrica je prava . Kaze imala je one neke standardne preglede, vadjenje krvi, mjerenje karlice, primila je neku inekciju za pluca beba i tako... Eto zenice to bi bilo to, ja cu se jos dopisivati u toku dana s njom, pa ako imate nesto poruciti - tu sam .
Prvo da vas sve lijepo pozdravim. Vidim, Bebano se prije mene javila. Ja sam takodjer se cula sa Suzanom. Hvala Bogu dobro je i u iscekivanju svog velikog dana. Sve vas je puno pozdravila, a sutra ce te naravno biti o svemu obavijestene. Ja cu se javiti cim mi moje bebe dozvole, ali tu je i Bebano koja ce vam napisati novosti.
ja (za sada) imam vise vremena od tebe , pa sam zato i ugrabila prva da se javim. Nije bitno, bitno je da smo mi prenijele Suzanine poruke i da je ona dobro. Sutra kome se prvom javi (nadam se da ce biti u stanju dok malo dodje sebi), neka prenese. Mene jako zanima kako ce sve to podnijeti, mada je ona hrabra, svaka joj cast. Pusa tebi i tvojoj djecici i svim ostalim i njihovim .
Kako ste mi jutros? Sa Suzanom sam se rano cula. Dobro je, jutros je zavrsila pretrage pred operaciju i sada ceka da je vode da skidaju cirklazu, pa onda na carski. Eto, danas ce Suzana, ako Bog da, na svijet donijeti dva zdrava djecaka.
SUZANA JE RODILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drage moje, sada sam je zvala. Jutros su joj skinuli cerklazu i odmah toga i porodili. Naravno, carski, ali sa epiduralnom anestezijom. Bila je budna i odmah vidjela svoje sinove . Teski su 2,800 kg i 2,900. Ona je dobro. Jos joj se nije vratipo osjecaj u noge, ali ce uskoro. Bebe su super!
Suzana cestitam od srca!! Elma bas si nam prenijela divne vijesti, a ja sve mislim sta li je sa njom, necu da je zovem da ne smetam, kada ti sa ovako lijepim vjestima. Divno, divno.
Jao super, sva sam se najezila. Molim vas koja se cuje s njom da je puno puno pozdravi i da joj cestita od srca. Ja sam sinoc bila na kontroli i snimala CTG i htjela sam je zovnut, ali hajde reko da je ne uznemiravam, mozda je uzbudjena i odustala sam. I cijeli dan razmisljam o njoj. Drago mi je i da je rodila epiduralnom, jer uspjela je i vidjet svoje bebe. Pozdrav svim trudnicama, a jedan veliki pozdrav i pusa za Suzanu i njene bebice.
sada sam se kratko cula sa Suzanom, ma ona je super . Prije svega sve vas puno pozdravlja i zahvaljuje na cestitkama. Ispricala mi je kako je sve proslo, uglavnom ona je jako zadovoljna, jer nakon ove spinalne ne povraca se i laksi je oporavak nego nakon totalne anestezije. Bebaci su hvala Bogu, kao sto i Elma rece, veliki tako da nije bilo potrebe ni za inkubatorom. Ona zvuci raspolozeno i sretno, sto je najbitnije. Eto to je svjezi izvjestaj o nasoj Suzi i njenim sinovima .