Suzana
|
Zene moje!!! Evo i mene, kratko, ali svo vrijeme mislim i na vas. Prije svega velko HVALA svima na cestitkama, od srca vam se zahvaljujem i svima vam zelim sve najbolje. Brzinski sam preletila, vidim da Elmica stize na sve, i da vas je obavijestila o svim detaljima od mog odlaska u bolnicu, pa do izlaska, i evo ovih dana koliko smo moji djecaci (da! jos nemaju imena hehe, bice jedan Mak sigurno, drugo ime nam pravi malo problem, bezidejni smo...) i ja kuci. Sta da vam kazem, lijepo je, zivot mi se promijenio, muz i ja smo sada cetveroclana porodica, brinemo o sinovima, oni su masala dobri, ali mnogo posla oko njih ima. Evo zenice sa jednom bebom znaju koliko obaveza ima, pa samo uduplajte. Ja se divim Elmi kako stize da se javlja, ja uopste ne znam kako sam stigla da sjednem za komp jer samo dojim djecu :). Hvala Bogu, imam mlijeka za obojicu, pa i jos jedno. :) Kako je bilo u bolnici i kako je sve proteklo, opet znate preko Elme, to je svakako iza nas, pa nema svrhe ni pisati o tome. Samo da znate da se 27.05. pored mene i Bebano porodila i Cvrle (znate je sa foruma) i Cvrle i ja smo se gore upoznale, bile zajedno u sobi, ona mene pita jesi li ti Suzana sa RR, bas mi je drago bilo. Njen djecak je prava velika bucmasta beba. I eto zene moje drage, svima vam zelim puno srece, pisem 's brda s dola', ne zamjerite... Maidi zelim puno srece jer znam da joj se primaklo. Svima vam saljem veliku pusu. Vasa Suzana
|