|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
27.5.2008 20:40:12   
aazra
Suzy,

Prava si "hrabrica" sto nisi htjela totalnu anesteziju!
Nisam ni znala za tu epiduralnu,ali je super. koliko sam shvatila, mozda grijesim, to znaci da si bila pri svijesti svo vrijeme!

I da si ih vidjela odmah, cim su izasli "na svjetlo dana"! Iskreno, i ja jedva cekam, iako je s bebicom vise posla i obaveza nego u trudnoci, opet jedva cekam da ugledam kako izgleda to "maleno bice".

Vi "duplice" mozda vam nije lako, ali vam je i sreca "dvostruka". samo neka su zivi i zdravi, a i Suzy ce nam se uskoro javiti, imam predosjecajuser posted image .

Puno srece i njenom muzu, i ostalim clanovima njihove porodiceuser posted image !

(odgovor članu RAJA)
Neposredna veza do poruke: 751
28.5.2008 13:03:09   
ElmaB
Drage moje!

Sada sam se cula sa Suzanom. Dobro je. Jos je u intezivnoj, i rana je malo boli. Sutra ce ako Bog da na odjeljenje.

A, evo jos jedna lijepa vijest. Sinoc je RODILA BEBANO. Porodila se na carski u Opcoj bolnici. Koliko znam dobro je i ona i beba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto, drage moje trudnice, pa sada opet navalite sa cestitkama!

Pusa za sve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P:S: Suzana vas sve puno pozdravlja i svim buducim mamama zeli puno srece!

< Poruku je uredio ElmaB -- 28.5.2008 13:05:24 >

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 752
28.5.2008 13:04:45   
Anoniman
pridruzujem se cestitkama i zelim nasoj suzani sto brzi oporavak i da nam se javi ubrzo... a njenim djecacima dug zivot i puno zdravlja i srece... ljubim vas sve troje user posted image user posted image user posted image
kiss

user posted image

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 753
28.5.2008 13:10:40   
M kao Mama
Draga Suzi, želim ti sve najbolje, da si ti sinovi živi i zs+dravi, i ja ih mama i tata slušaju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 754
29.5.2008 8:14:28   
mirnac
SVE NAJBOLJE BEBANOuser posted image user posted image user posted image

pa je li znala termin ili je nesto ranije???

Kako ste svi i sve??? Kako podnosite vrucine?

pozdrav
m.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 755
29.5.2008 22:11:07   
issa
Draga Suzana, iskrene čestitke tebi, tvome mužu i vašim porodicama!
I eto sada si majka, draga moja!Zar osjećaj nije predivan?!
Ljubni svoja dva mala zlata,  tebi želim što skoriji oporavak i naravno da ti i tvoj dragi što prije uživate s njima i u svemu što roditeljstvo pruža.

Ljubim te

Moje šmizle su stigle 06.05.2008.

(odgovor članu mirnac)
Neposredna veza do poruke: 756
30.5.2008 10:52:04   
ElmaB
Drage moje!user posted image

Kako ste mi danas?

Sinoc sam se cula sa Suzanom i nije bila bas dobro. Na odjeljenju je sa svojim sinovima, pa je imala problema oko dojenja. Nijedna sestra nije nasla za shodno da joj pokaze i pomogne, pa je naravno bila sva ocajna. Na zalost, to je kod nas tako. Pa, sam ja sinoc nazvala jednu svoju prijateljicu Fadilu, koja je gore sestra, i jutros joj je dosla i pomogla oko dojki. Tako da je danas pocela dojiti svoje bebice!!!! Odmah je bolje i raspolozena. Bas mi je drago da je uspjela. Sutra bi, ako Bog da, i trebala kuci!
Za Bebano samo znam da joj je pukao vodenjak, pa je odmah tu noc i bio porod. Valjda je imala zakazan carski, ali za neki drugi dan. Cini mi se da je rodila sina.
Ja sam jucer bila na prvoj kontroli kod svog ljekara. Polako se oporavljam, materica se regenerise, a oziljak zarasta. Eto, toliko za sda od mene.

Ljubim vas sve, pa se cujemo!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 757
30.5.2008 11:01:09   
Anoniman
Sve je super, ove nase novopecene mamice se super snalaze, oporavljaju se, bebice dobro. Super.
A kako ste mi vi trudnice na ovoj vrucini. Ja nikako. Kako mi je racunar na spratu i gore je malo toplije pa mi se ne da popet da se javim i vidim sta ima kod vas.
I sto bi izasla napolje ujutro ili navece kad zahladni ne mogu jer nemam sta obuc, noge su mi katastrofa, evo sad je 11 sati meni su kao dva somuncica.
Cuvajte se i javite se. Kakvo je ovdje stanje mislim da sam ja sledeca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElmaB)
  Neposredna veza do poruke: 758
30.5.2008 11:06:11   
ElaB
Pridruzujem se cestitkama Suzani I Bebano!!!!!!!!!!!!

Drage moje ove vrucine su pomalo ne podnosljive, ali na nasu srecu, sinoc je kod mene preko noci padala kisa pa malo osvjezila, evo ga opet ucicvarilo :)

nas mali Faris je stigao na svijet 16.09.2008., bas kako je doktorica predvidjela :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 759
30.5.2008 11:09:03   
ElmaB
Draga Maida!user posted image

Nadam se da ces i ti uskoro ugledati svoju bebicuuser posted image , pa da ti sve, onako od srca, cestitamo!

Pozdrav i izbjegavaj vrucinu do poroda!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 760
30.5.2008 11:38:59   
mirnac
samo pozdrav svima
m.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 761
30.5.2008 12:21:13   
mirnac
Elma, nemas slikica user posted image user posted image , bas bih voljela da ih vidim? Ni Issa nema vremena da nam pokaze svoje curice? Ne znam ni kako se zovu?
Jeste li primjetile kako nam nedostaje dugih postova otkad se Suzana porodilauser posted image
Meni vrucina ne smeta, inace sam s juga, ali mi se otkad je ugrijalo vise place
m.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 762
30.5.2008 12:45:56   
ElmaB
Draga moja, to su ti hormoni! Ali, polako, procice.

Slike Lane i Denija sam stavila u album pod nazivom moji blizanci. Pa, pogledaj!

Pozdrav!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu mirnac)
Neposredna veza do poruke: 763
1.6.2008 10:20:56   
Anoniman
Hej zene, kako ste?
Ja sam dobro hvala Bogu. Danas idem na kontrolu,  vec sam u 38. nedjelji i sve je za ocekivat. Ova vrucina mi malo smeta jer ne mogu bas hodat, ali zato ili poranim ili izadjem u 9 navece. Nadam se da nam je Suzana dobro i da je izasla sa svojim bebicama kuci. Jedva cekam da nam se javi da cujemo sta je i kako je.
Pozdrac svim trudnicama i mamicama pa se cujemo. Pusa

(odgovor članu ElmaB)
  Neposredna veza do poruke: 764
1.6.2008 11:02:10   
ElmaB
Drage moje!user posted image

Samo da vam javim da je Suzana jucer dosla kuci sa svojim sinovimauser posted image user posted image . Bebe su dobro, hvala Bogu, a ona se polako oporavlja. Prva noc kod kuce je bila ok, bebice doje i spavaju. Kako ste mi sve vi?

Pusa i pozdravi za sve!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 765
3.6.2008 9:40:27   
Anoniman
user posted image user posted image Pa zene drage, gdje ste?
Je li se to zbog vrucine ne priblizavate racunaru.
Ja evo kod kuce, nema nista novo, u cetvrtak mi je komisija pa me od toga malo trema drma. I kako su ljudi zakomplikovali s ovom administracijom nemam pojma treba limi uputnica za to ili ne.Hajde zene javljajte se. Bas mi nedostajete.
Pozdravuser posted image user posted image

(odgovor članu ElmaB)
  Neposredna veza do poruke: 766
3.6.2008 9:51:49   
ElmaB
Draga Maida!user posted image

Treba ti uputnica. Nabavi je do cetvrtka da te ne bi vratili. I sretno ti, naravno, i javi obavezno sta je bilo!
Jucer sam pricala sa Suzanom. Dobro je i polako se oporavlja. Sinovima jos nije dala imena, pa ih za sada zove mali i veliki, a razlika je 100 grama!!!! Bebe doje i jedna ima malo poviseno zutilo, ali nista strasno. Procice to, ako Bog da! Sve vas je puno pozdravila i zazelila srecu onima kojima se termin primakao. Naravno, nema vremena da sjedne za racunar, ali javit ce se ona nama uskoro.

Drage moje cuvajte se, pa se cujemo!!!!  Pusa!!!!!!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 767
3.6.2008 9:57:27   
anitaMO
eto i tebi se primaklo.ja sam rodila tacno na termin .jeli ti to prvo

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 768
3.6.2008 17:35:03   
baby
Lijep pozdrav za sve moje duplice trudnice user posted image
Prije svega zelim da cestitam  Suzi sto nam je na svijet donjela dva prijeljepa djecaka takodje vam tzelim svu srecu ovog svijeta i saljem jedan veliki KISSSSSSSSSSSS
Mene nije bilo duze vrijeme hvala Bogu za sad sam u odlicnom stanju ulazium u 33 sedmicu nema opasnosti od ranog otvaranja u petak idem na kontrolu pa ce mo da vidimo koliko su nam teski jer dugo to nisam kontrolisala
Vidim da ima novih trudnjacica duplica zelim vam sve naj i da budete hrabre i jake
Ljubi vas Baby i njeni pacici

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 769
3.6.2008 17:36:55   
Emina*
Baby, Bogami mislim na tebe evo vec dva dana, sve hocu da ti poruku posaljem...
Ne mogu dugo na netu, ev Bakir treba da se probudi, samo da vidim kako si mi, kako momci, slusajul mamicu, kako trudnoca napreduje.....
Javit cu ti se ja na mob ovih dana.....
Kako si mi mila inace????
Cokim te punooooooooooooo

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 770
4.6.2008 9:00:29   
lida
Čestitam sa velikim zakašnjenjem Suzani i bebano nadam se da mi neće zamjeriti

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 771
4.6.2008 9:51:34   
ElmaB
Drage moje, kako ste mi danas?user posted image

Baby, drago mi je da si se javila i da ste sve troje dobro!!! user posted image user posted image  Pusa tebi i svim ostalim, mojim dragim trudnicama. Toliko od mene za sada, pa se cujemo poslije, dok nahranim bebcad!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 772
5.6.2008 8:26:30   
mirnac
cao

pozdrav svima koji pisu i koji citaju!!!

Poseban pozdrav svim bebicama.user posted image

Mi smo juce ( svi cetvoro ) bili na pregledu, dobro smo, opet se samo user posted image user posted image  pokazao (196 gr), a drugo user posted image  ( 185 gr) se i dalje krije sta je.
Jako su aktivni, cijelo vrijeme pregleda su obe bebe se micale, bilo je divno.
Tata je izgnjavio Dr. pitanjima, meni pola ne bi palo na pamet, nije je pustio dok nije saznao sve sto ga je zanimalo.
Ne znam kako cu docekati iduci pregled da ih opet vidim.
Kako ste vi sve? Je li malo lakse kad zahladi? Meni hvala Bogu nista ne smeta, ni sunce ni kisa, samo mi je muka od promjena raspolozenja, mada mi mm kaze da sam bila nervoznija prije trudnoce.
Pozdrav svima
Sad sam usamljenauser posted image , vecina vas se zenica porodila, ali opet javite se
m.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 773
5.6.2008 8:40:42   
ElmaB
Eh, draga evo mene da ne budes usamljena! Moje bebe sada spavaju, pa imam malo vremena da ti se javim. Mada me hiljadu poslova ceka!!!! Drago mi je da si dobro i ti i bebe, a promjena raspolozenja je normalna stvar. Hormoni divljaju! Sta ces, tako je!!!
Maida nam je danas na komisiji za carski, pa neka joj sa srecom. Nadam se da ce nam se sto prije javiti sa informacijama!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliki pozdrav pa se cujemo!user posted image

< Poruku je uredio ElmaB -- 5.6.2008 8:45:29 >

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu mirnac)
Neposredna veza do poruke: 774
5.6.2008 13:38:54   
Suzana
Zene moje!!!

Evo i mene, kratko, ali svo vrijeme mislim i na vas.

Prije svega velko HVALA svima na cestitkama, od srca vam se zahvaljujem i svima vam zelim sve najbolje.

Brzinski sam preletila, vidim da Elmica stize na sve, i da vas je obavijestila o svim detaljima od mog odlaska u bolnicu, pa do izlaska, i evo ovih dana koliko smo moji djecaci (da! jos nemaju imena hehe, bice jedan Mak sigurno, drugo ime nam pravi malo problem, bezidejni smo...) i ja kuci.

Sta da vam kazem, lijepo je, zivot mi se promijenio, muz i ja smo sada cetveroclana porodica, brinemo o sinovima, oni su masala dobri, ali mnogo posla oko njih ima. Evo zenice sa jednom bebom znaju koliko obaveza ima, pa samo uduplajte. Ja se divim Elmi kako stize da se javlja, ja uopste ne znam kako sam stigla da sjednem za komp jer samo dojim djecu :).
Hvala Bogu, imam mlijeka za obojicu, pa i jos jedno. :)

Kako je bilo u bolnici i kako je sve proteklo, opet znate preko Elme, to je svakako iza nas, pa nema svrhe ni pisati o tome.

Samo da znate da se 27.05. pored mene i Bebano porodila i Cvrle (znate je sa foruma) i Cvrle i ja smo se gore upoznale, bile zajedno u sobi, ona mene pita jesi li ti Suzana sa RR, bas mi je drago bilo. Njen djecak je prava velika bucmasta beba.

I eto zene moje drage, svima vam zelim puno srece, pisem 's brda s dola', ne zamjerite...
Maidi zelim puno srece jer znam da joj se primaklo.

Svima vam saljem veliku pusu.

Vasa Suzana

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *