Suzana
|
Samo kratko da Maidu utjesim! Draga Maida, nakon mog iskustva sa spinalnom anestezijom, ja bih ti je zaista preporucila. Nisam znala istina je. Dr Nikulin mi je zavrsio trudnocu i radio CR. Poznajem ga privatno i na stolu kad sam legla on mi rece tako i tako, i konverzacija je bila tipa "nemoj me zezat jarane, hocu to biti budna", "bona bolje ti je, vidjeces djecu odmah a laksi ti je oporavak". I ja mu kazem, OK, znas sta radis. Cijeli tim je bio super, od anesteziologa, do svih asistenata, pricali su sa mnom, ja sam bila tako nekako opustena, kada su mi davali anesteziju, nije moglo iz prve, pa je u jednom momentu i meni bilo lose, ali sam se povratila. Sami su mi rekli, ne brini, ako ne daj Boze sta ne bude OK, ima rjesenje. Sve je proslo tako brzo, ja se "nisam ni okrenula". Bebice mi dali da ih poljubim i pomirisem, zasise me, prebacise u intenzivnu, ja za mobitel, odmah muza nazvala. Vrlo brzo MM i mama mi dosli, ja ih docekala sa osmijehom, vjeruj za ovih 6 dana u bolnici, ti trenuci za vrijeme operacije i par sati poslije su mi bili najlaksi. Eto draga, nadam se da sam ti bar malo pomogla, a sada idem malo odmoriti dok mi sinovi spavaju. Sve vas ljubim i pozdravljam.
|