|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAZGOVORI O SVEMU PO MALO
5.2.2008 20:12:24   
Emina*
Issa, sorry, nisam vidjela da si im vec stavila taj link....

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 251
5.2.2008 21:14:23   
Anoniman
Hej cure, kako ste,
Ja sam sad gledala na HRT2 humanitarnu emisiju koja jos traje, pa ako neko stigne pogledat. Zove se petrova trudionica, i poziv je 5 kuna, ali su u studio doveli 100 ljudi, od Mesica, pa do Severine, i oni se javljaju na telefon i pricaju s ljudima. Ja sam gledala 20 minuta i skupili su od 300 000 do 700 000 kuna, mozete mislit. Cijelo vrijeme pokazuju prikupljen novac. A uslovi u bolnici nisu bas sjajni ali poredeci s nasim uslovima, ono je super. Zasto niko kod nas ne pokrene tu akciju i da se vise useli porodiliste u svoju zgradu, pa onda za neki drugi grad, za drguge bolnice. Jer ljudima treba lijecenje i trebaju bolnice i dajuci taj novac imaju osjecaj da daju sebi.
A prikazali su drugi dio koji je nedavno obnovljen, hej pa to nije bolnica to su apartmani, kreveti na dugmice, frizider, TV, kupatilo u sobi, ma hej, mrak mrak.
Ja gledam sve emisije gdje god se prica o bebama, trudnicama, i samo me to zanima.

Suzana, jesi se malo umirila oko doktorice?

A za Issu i za Bihac, jedan veliki veliki pozdrav, moja kuma je iz Bihaca.
Ja ne znam kako vi ali meni ovo vrijeme nikako ne pase, skroz sam bezvoljna, trudim se pokrenut malo, ali ne da mi se. Sutra cu morat malo aktivnosti, pa ako nista, onda i po kisi malo prosetat, necu se istopit.
Pusa i cujemo se.

(odgovor članu Emina*)
  Neposredna veza do poruke: 252
6.2.2008 10:12:52   
issa
Dobro jutroooouser posted image user posted image user posted image

Jesu li se naspavale moje cure??? A kako su bebe?
Ja sam OK, hvala bogu spavam zadnje dvije noći, vrtim se ko na ražnju, ali ne bole me leđa, što je ipak najvažnije. Bebe su mirne zadnjih dana, tek se pinkead javeuser posted image

Eminice, nemaš mi se zbog čega izvinjavati. Dobro je da ima nas surferica, pa svašta dobroga nađemouser posted image

Maida28, hvala na pozdravima, dođi nam u Bišće, jer ovdje je lijepo vrijeme. Evo sunčano je bez ijednog oblačka što znači da će Issa oko podneva vankauser posted image  

Suzo, Baby i ostale mameuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 253
6.2.2008 10:18:12   
Suzana
Dobro jutro curkice,

Letim na depilaciju user posted image , pa cu u setnju do drugarice na kafu, pa se ja javim u toku dana!

PUSA!

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 254
6.2.2008 19:57:28   
baby
Dage moje duplice kako ste mi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene u zadnje vrijeme bole oci i sve mislim da mi je od TV a ili ovog monitora al cim ujutro otvoim oci odmah me zabole a kasnije i glava znatel vi sta bi moglo biti

Sutra idem na UVZ pa sam sva uzbudjena dugo svoje dvije mrvice nisam vidjela usla sam u 16 sedmicu i zanima me kad je vama Dr. ekao koji je spol bebica nesto me uhvatilo da saznam .

Puno pusica vam saljem user posted image

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 255
6.2.2008 22:04:17   
Suzana
Cao cure,

Evo da se opet kratko javim.

Baby, da nije dioptrija mozda... Nisam cula da oci boliti od TV-a. Sto se tice kompjutera i monitora, mogu oci peci, ali su se moje toliko navikle, jer vec par godina sjedim za kompjuterom barem 8 h dnevno! user posted image
A mozda je samo prolaznog karaktera!
A sto se tice spola, u 18. sedmici mi je Dr vidjela da je jedna beba djecak user posted image . Za drugu jos uvijek nece 100% da garantuje, ali takodjer sumnja na djecaka.
Ako ti Dr ima dobro oko hehe, i ako ti bebe budu zauzele fin polozaj, mozda ti

Maida, nisam gledala tu emisiju, ali svaki put kada vidim reklamu za Petrovu trudionicu naglas prokomentarisem "Svaka vam cast" i pomislim na nase odrone i nasu situaciju, gdje nikoga nije briga za trudnice. Da budemo realni, kakva je situacija u zdravstvenom sistemu, tako je u svakoj pori naseg drustva, trulo...
Ali zene drage, pa ja mislim da i mi mozemo (BiH) napraviti slicnu akciju kao sto je Petrova trudionica?
Ma ubijedjena sam da bi i nas narod isto reagovao i zvao na broj telefona i donirao marku, dvije...
Ma ne znam... I nas narod je kriv, godinama pustaju da ih gaze, varaju i kradu. Znaju da je tako, ali ne bune se, samo pricaju medjusobno... U Hrvatskoj se bune, u Sloveniji jos vise, pa i u Srbiji cini mi se da se cuje glas naroda, a mi... NO COMMENT. Eh sada, otisla sam u temu politika, a to definitivno ne treba da bude tema na forumu, pored ovako lijepih trenutaka koje prozivljavamo... Oprostite mi na ovih par recenica!

Maida, hvala ti na pitanju, malo sam se umirila oko Dr user posted image . Pisala sam da je pregled privatno prosao u najboljem redu. Kupila sam sebi jednu specijalnu fasciklu, i poslozila sve dosadasnje nalaze, slikice beba sa UZV, itd, itd. I sada lijepo kad odem kod Dr, kad ti nemas kompjuter, imam ja sve detaljno poslozeno! :)
A sutra ponovo idem na pregled grlica materice, pa cemo se cuti. Javim se.

Gdje nam je to Elma danas? user posted image

Laka vam noc.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 256
7.2.2008 7:31:12   
ElmaB
Dobro jutro svima!

Nisam se javljala dva dana, jer nesto mi je racunar prolupao. A, inace i nisam Bog zna kako raspolozena. Grcevi me smorise po noci, pa jako lose spavam. Jucer sam isla i na ljekarsku komisiju da produzim bolovanje i pravo se iznervirala. Svaki put do sada su mi priznavali nalaz od privatnog dr, a sada se zakon promijenio, tj, prije 15 dana. Moram otici u zavod za zastitu materinstva, pa onda ponovno na ljekarsku jer su mi jucer produzili bolovanje 8 dana!!!!! Uzas! user posted image Narucila sam se i utom glupom zavodu i to tek za 15.02. jer nema mjesta, i Bog zna koliko cu cekati!!!
Suzi, sretno danas na pregledu i javi obavezno sta je bilo.
Maida, Issa, Bbay i ostale cujemo se i veliki pozdrav!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 257
7.2.2008 7:33:27   
ElmaB
Baby, sretno na pregledu, a ja sam polove beba saznala u 22. sedmici i to samo zato sto su se okrenule prirodno pa je mogao vidjeti. Za Teu sam tek u 6 mjesecu saznala da je djevojcica, jer je cijelo vrijem bila okrenuta guzom!!! Sretno i cujemo se!user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 258
7.2.2008 7:35:13   
Amelaa RR
E bas mi je zao sto si se iznervirala....ma rekla sam ja da kod nas nista ne moze bez komplikacija...i bez hodanja..Ali hajd dobro za obicne ljude...mislim koji nisu trudni...al brate kad trudnice uhvate maltretirat i kad vidim da ide trudnica s papirima znaj da su oni u Domu Zdravlja il bilo gdje nesto zahtijevali donesi ovo ono....
I onda se zale ev sada bas gledam na BHT1 kako je u BiH pripodni narastaj negativan vec 2 godine...i sta oni poduzimaju nista........
Eto apeliraju se gradjani....nesto nesto...ma ovo ti je kod nas sve vela havle...
Nego ja tebi i tvojim bebacam saljem veliki poljubac....

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 259
7.2.2008 7:48:54   
ElmaB
Hvala ti moja Amelaa!!!user posted image

Ovo je uzas! U Domu svi kaslju i kisu, guzva nevidjena, a prednost imaju samo RVI! Trudnice ko sisa!!! Katastrofa! Jos te napadnu sto privatno vodis trudnocu! A, zaboravila sam da mi je neka koza iz ljekarske komisije, navodo dr medicine rada, rekla: Pa, vi nosite jako nisko!!!!! Pripazite se!
Glupaca! Posto ja nisam ostala ravnodusna na njihove gluposti, vec sam im odgovorila, onda su mi rekli da se s njima ne raspravljam, jer oni samo postuju ZAKON!!!!Ahaaaaaaa!!!!
Hvala ti na podrsi i zelim ti da i ti sto prije postanes trudnica, pa da mi onda tebi kao iskusne mame dijelimo savjete!!!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 260
7.2.2008 7:52:43   
Amelaa RR
E stvasta....draga Elma ma nemoj se ti sikirat zbog glupana...pa sta bi trebala da bliznacku trudnocu vodis u Domu Zdravlja...aaaaaaaaaaaaaa sto ne mogu toga...
Pa oni stvarno nemaju pojma...nego zao njima sto negdje drugo dajes pare...to sto dajes privatno vele mogla bih njima davat da te"pripaze"znas kako to kod nas ide...Ma sve njih treba nabit nogom u g....da se spametuju vise...
E ne znaju oni kakvi su zakoni u drugim drzavama...sto se tice bliznacke trudnoce....kod njih je i obicna trudnoca nesto ssto se mora paziti i sve...a pogotovo bliznacaka....
Ma kakav njihov zakon nemaju oni pojma...
Eto draga odo ti ja a poso pa cujemo se sutra ......cuvaj se pusa

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 261
7.2.2008 9:40:11   
issa
Jutro cure, kako ste mi jutros?!
Ja evo uz kaficu surfam i tražim kolica za svoje bebače. I našla sam. Posavjetovala sam se sa nekim iskusnim mamama blizanaca i odlučila se za ova user posted image

Hauck speed sun duo, ima ih u Turbo limacu u Zagrebu i koštaju 1300 kuna. Praktična su, a veća mi ne trebaju, jer bebe dolaze u maju, imaju nulti položaj za novorođenče, a u decembru ih vala neću vozati po snijegu, tako da im one silne navlake neće trebati. I sljedeće godine, akobogda, kad budu imali godinu dana i više moći će se voziti u njima. Eh sad da čujem komentare.

Cure koje danas imaju pregled - SRETNO i bez nerviranja, jer znate da bebe to osjete!

Ostale cure  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 262
7.2.2008 11:49:25   
ElmaB
Cao Issa!

Ja sam ovakva ista kolica gledala u njihovom katalogu u Sarajevu i kostaju 399 KM, ali su mi presiroka jer mi je haustor uzak. Tako da cu se ja vjerovatno odlluciti za ona jedno ispred drugog. Inace ova su super i meni se pravo svidjaju. Sva cast!user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 263
7.2.2008 11:58:53   
baby
Hej Elma B nesikiaj se nista ja sam jutros sa svima u poluklinici posvadala prvo Dr mi nije nista rekla u vezi bebica samo je nesto trabunjala sestri i ona tamo upisivala u karton ja je pitam jel sve ok a ona ti mene sreze pogledom i nista nastavi trabnjat malo me jos pregleda i kaze HAJDE cujem ja govori tamo sestri neprimam vise nikog zurim na teren   ja se dignem i ped svima sad sam vam dosla i nikad vise .

Za koji dan cu otici kod privatnika i cao

Issa kolica su odlicna ja jos uvijek nisam gledala al kad budem vidim Elma rece da ima u SArajevu

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 264
7.2.2008 14:21:20   
ElmaB
Hej baby!

Zdravstvo nam je opcenito fuj! user posted image Ja sam stvarno pristilica, bar jednom mjesecno, da odemo kod privatnog dr, pa budemo mirne. Porodit se moramo u drzavnoj klinici, ali ljekara koji nam vodi trudnocu, bar mozemo birati. Cuvaj se pa se cujemo!!!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 265
7.2.2008 17:12:41   
Suzana
Elma!

Eto vidis zeno, jesam ti rekla!!!

Slicno se i meni desilo neki dan kada sam isla u Dom zdravlja po uputnicu.
Ne priznaju vise papire od privatnika!!!

Morala sam odmah na ovaj tvoj post odgovoriti, odoh procitati ostale pa se cujemo!

Pusa,

S.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 266
8.2.2008 8:56:31   
Suzana
Dobro jutro djevojke,

Ovo sam jutro ja poranila!
Ali sam jos uvijek u krevetu! user posted image

Kao sto znate, juce sam bila na pregledu grlica materice... Moracu raditi serklazu zene moje.
Ako ja dobro razumjeh Dr, grlic mi je dug 1 cm, a ne bi smio ici ispod 2,5 cm.
Hvala Bogu, zatvoren je, sve je OK, ali je zbog blizanacke trudnoce indicirana cerclage - kaze u nalazu.
Mislim da sa jednom bebom ne bi mozda radili serklazu, nego bi pratili redovno, ali rizikovat naravno necemo.
Kao sto i same znate, dvije bebe vrse dupli pritisak na grlic, bice sve teze i teze.
Nisam se mnogo uplasila, nekako je i Dr bila smirena, a i najavila mi je to ranije da se to moze desiti, tako da sam valjda bila spremna i na to.
To se radi pod anestezijom, tako da sada moram ponovo u Dom zdravlja user posted image , ganjati uputnicu za bolnicu...
Princip je takav da bih sa uputnicom dosla na GAK kod Dr, gore smo se dogovorile da izvadim nalaze, onda bih otisla kod interniste na pregled (ne kontam ja bas najbolje - to je princip koji se obavlja kao pred operaciju? user posted image ), i sutradan bih dosla da mi to urade. Navodno se to radi ujutro, a vec navece bih ja mogla kuci, mada, bolje je prespavati u bolnici.
Meni Dr cak i predlozila da ostanem dva dana u bolnici, prvi dan da te nalaze povadim, i kaze "sto ne bi malo upoznala osoblje, enterijer, da vidis gdje ces se poroditi, ako bude prirodni da vidis porodjajne sale, ako bude carski da vidis operacionu salu... " A kao drugi dan bi uradili serklazu. Ja u momentu i pristala user posted image
Ali najvjerovatnije necu... user posted image

Eto curke... To je to, najbitnije mi je da su bebice dobro i da budu dobro. Sve ce biti OK.

Kako ste vi ovo jutro?
U Sarajevu je tmurno, ruzno vrijeme. user posted image

Veliki pozdrav!

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 267
8.2.2008 9:48:12   
issa
Suzana moja, nadam se da se nisi previše zabrinula zbog serklaže. Moja prijateljica ju je radila u obje trudnoće. Istina, morala je onda mirovati do kraja, ali nije joj teško palo. Vjerujem da će sve biti OK, najvažnije je da su bebice u redu-žive i zdrave.

Meni je dr na zadnje pregledu rekao samo to da ušće zatvoreno, a sad će mi opet mjeriti grlić. Na zadnjem mjerenju je  bio 6.7 mm i on je s tim prezadovoljan. Kako će sad biti, vidjet ćemo. Ja se ipak nadam da je u redu.

Ne boj se i ne sikiraj, mislimo na tebe!
user posted image

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 268
8.2.2008 11:46:18   
Anoniman
Hej cure kako ste danas, Ja sam jutros malo skitala i evo da vidim sta ima.
Suzana nadam se da se nisi zabrinula, to je bezbolno i rutinski, i na kraju samo za tvoje dobro. Ja bih ti preporucila da poslusas dr i odes gore na dva dana, jer nigdje neces morat nista cekat, tu ce ti izvadit sve nalaze, sestra te odvede do interniste i odma te primi. Jer da ovako ides, i na UZV i na svemu prednost imaju uvijek pacijenti koji leze u bolnici. I sestra fino dodje po tebe i vodi te gdje trebas. A dr samo nazove i kaze dovedi mi tu i tu pacijenticu. Dva dana ti nije nista, a iskustvo moze biti veliko a isto tako da se ne izlazes dodatnim naporima, cekanjima a jos mozda i nerviranju.
Pozdrav

(odgovor članu issa)
  Neposredna veza do poruke: 269
8.2.2008 14:11:47   
ElmaB
Drage moje!

Kako ste mi danas? Ja sam jucer imala neke cudne bolove ispod stomaka, ali hvala Bogu prestali su. Pretpostavljam da se jedna beba okrenula, jer sam osjetila strasno pomjeranje.user posted image user posted image
Suzana! Strasno je ruzan osjecaj kada ti kazu da moras raditi neki zahvat, posebno u trudnoci. Ali, ne sekiraj se, jer sada je to sasvim normalan postupak, sa anestezijom, ne boli, a sto se tice ostanka dva dana u bolnici, mozda je i bolje, pa da sve fino zavrsis, da ne hodas previse. Ja znam dosta zena koje su radile cirklazu i sve je bilo ok, jedino mislim da ces kasnije morati mirovati, malo vise nego do sada i naravno, otici konacno na bolovanje!!!! user posted image Pusica i cuvaj se! Ako ti sta treba ili te interesuje slobodno zovi!user posted image
Ostale trudnice, puno pozdrava pa se cujemo!!!!!user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 270
9.2.2008 13:09:01   
issa
Pa gdje su moje trudnice?????Nigdje nikog ovdje!

Pa dobro, ja ću samo da vas pozdravim, poželim ugodan dan i kažem da mi ringerajin kalendar danas pokazuje 24 sedmiceuser posted image

Uživajteuser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 271
9.2.2008 13:48:47   
ElmaB
Drage moje!

Evo da se i ja prijavim! Malo sam hodala po gradu sa muzem i kcerkom. Danas je lijep, ali hladan dan u Sarajevu. Kako ste mi vi? Vidim, Suzana je otvorila temu cirklaze, ali se nama ovdje danas nije javljala, a Baby je na forumu sta za rucak. Suzana, sretno i ne sekiraj se previse! Ostale trudnice javite se, barem popodne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 272
9.2.2008 13:58:54   
baby
Cao moje tudnice dvojki user posted image user posted image
Ja sam jutros malo poranila , pocela sam sinoc jednu knjigu da citam i jutros sam se u 7 probudila da je nastavim evo jos malo pa cu je zavrsit user posted image .

Elma B cuvaj se i odmaraj se sto vise vi ste sad sve tri u vecoj trudnoci koja zahtjeva sto vise odmaranja ja sam tek u 3 i po mjeseca pa su mi noge pocele da oticaju zao mi Suze sto se sad mora i o tom operecitavt al takva je trudnoca dvojki to je i meni doktor govorio da postoji mogucnost i zato me je narucio u 20 sedmici na pregled detaljni

Issa ja sam tu svaki dan udjem malo pocitam malo mahalam sa svojim tunicama ma RR i tako kako si ti kako tvoje dvije curice nek su samo zdrave i ti se cuvaj joj cue moje ja sve cekam kad ce Suza na trudnicko reko cesce ce se javljati Elma B cesce bude tu al nekad nista ne napise Issa se javi ujuto i to je to daj malo aktiviajte se

Ljubim vas sve

(odgovor članu issa)
Neposredna veza do poruke: 273
9.2.2008 20:31:40   
ElmaB
Dobro vece drage moje trudnice!user posted image

Nema vas na ovim malim razgovorima cijeli dan. Hvala ti Baby sto brines za meneuser posted image . Tacno je da mi trudnoca, hvala Bogu odmice, i sada ulazim u 28 sedmicu. Sljedece sedmice bih trebala ici na redovnu kontrolu kod svog dr i to me raduje, ali sam uvijek i u grcu, jer brinem da li ce mi reci da su mi bebe ok. Takodjer, predstoji mi naporna sedmica. U ponedjeljak je mojoj curici, ako Bog da, tri godineuser posted image , pa slavimo dva dana rodjendan. Jedan dan familija, a drugi prijatelji. Poslije toga moram ponovno na glupu ljekarsku komisiju, jer sam dobila nalaz iz Doma zdravlja!!!!! Uffffff!!!!user posted image

Eto, toliko od mene, a vi sve javite se!

Suzana, Baby, Isa, Maida, Eminice i ostale.......

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 274
9.2.2008 23:40:20   
Suzana
Dobro vece trudnice drugarice,

Evo da se i ja prijavim za danas.
Danas sam bila kratko na forumu, jer kao sto ste vidjele otvorila sam temu serklaza, i htjela sam cuti i iskustva iz prve ruke.
U toku dana sam bila sa prijateljicama na kafi, pa onda rucak, odmaranje, i evo, doslo vrijeme i za spavanje! user posted image

Baby, mozes racunati da sam vec na bolovanju, jer od februara sam sa direktorom dogovorila da malo radim od kuce (nije naporno) i dodjem kada osjetim da mogu, ali evo sada, kako cu raditi i ovu serklazu, vjerovatno cu se lagano i 'pozdraviti' sa poslom, kolegama i poslovnim partnerima. Dosta od mene. user posted image
Mozda i neki dan preskocim da se javim, ali zato kad napisem, to bude pravi referat, moras priznati! user posted image

Dobila sam danas pojas iz Amerike, znate da mi je Dr preporucila i to da nosim...
Hm.. Malo neudobno, valjda se trebas navici..

Eto, to bi bilo to...
I mene ceka sedmica puna obaveza.

Ali smo u kontaktu!

Laka vam noc, lijepe snove vam zelim!

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *