Suzana
|
Dobro vece cure! Evo da se i ja danas kratko "prijavim"! Maida, pravo mi je drago da je sve OK, sta ti je Dr rekao, zbog cega je doslo do tog krvarenja? Svaka se trudnica obraduje novoj trudnickoj stvarcici, pogotovo ako je nesto lijepo. Ja evo samo sto aBd nisam usla u 6. mjesec, i nisam se previse istrosila na trudnicku garderobu. Koliko se sjecam, skoro cijeli treci mjesec sam se provlacila sa nekim svojim 'netrudnickim' stvarima, uglavnom, posto je zima bila, imala sam jedne moje super samtane crne tole koje su mi prije bile velike, pa sam se s njima provlacila. A od prijateljice sam dobila super trudnicke farmerke, koje jos uvijek nosim, i nadam se da cu jos moci da ih nosim. Ista prijateljica mi je neki dan nasla jos jedne Benetton trudnicke farmerke koje su mi odlicne. Druga prijateljica mi iz inostranstva donijela dvoje pantola, imam svoje dvije haljine od prije, koje su od takvih materijala da ih mogu nositi i trudna, a dobila sam i jednu trudnicku suknju iz H&M Mama. Ja uzela par majica i to je za sada to, a iz Amerike trebam da dobijem neke pantole i majicu! Ma ekstra! Nadam se da vas ne upeglah, sama od sebe mi dodje tema "trudnicke garderobe". Issa, tu smo negdje s kilama a i sa sedmicama. Moja Dr kaze da je to skroz OK! Simpatican mi je opis tebe i tvojih kila heheh. Mogu ti reci da sam i ja ocekivala da cu se puno vise debljati, i prijatno sam sebe iznenadila... Ja sam isto 'poguzija', ali sam se malo dovela u liniju pred svadbu, i taman zatrudnila sa tom nekom OK kilazom... Ma hajde, sto kazes, nisu bitne kile, sa dvije bebe to ce spasti samo od sebe, ali eto, bolje je ne udebljati se previse ako ne moras. Kazu da su i porodi laksi kada se zena manje udeblja, sta vi mislite, meni se cini logicno... Baby, raspolozenje ce biti sve bolje i bolje! Elma, danas nesto nisi aktivna, muz i Tea kuci, pa uzivate u vikendu? Cujemo se sutra. Ciao
|