Suzana
|
Cao drugarice trudnice, sve vas puno pozdravljam na samom pocetku! Hvala vam sto pitate za mene. Juce ne stigoh da se javim, prvo sam bila na poslu, pa dosla kuci, i iskreno, nesto sam juce bila nemirna i neraspolozena, ali danas sam dobro :). Juce me je i neka vrucina pucala, valjda od hormona i povecane kolicine krvi u organizmu, ruke i noge su mi bile bas vruce (inace imam slabu cirkulaciju, i uglavnom sam hladna ) Vi ste vidim dobro i zdravo, bebice su vam dobro. U nasim razgovorima nam se pridruzilo i dosta mama koje nose jednu bebu, neka i vas. Koliko ste postova ostavile, ne znam odakle da pocnem... Elma, hvala ti jos jednom na preporuci za Dr Murtezica, ne sumnjam da nije dobar, vise sam postavila pitanje da vidim i iskustva sa drugim doktorima na Kosevu, cisto da znam ko gore ima, kakav je ko, ko kakva iskustva ima, jer nikada ne znas koji ce te zapasti, zar ne? Ja prekosutra idem na kontrolu, privatno naravno kod moje Dr Dizdarevic, i jedva cekam da vidim djecu, a i da ovaj put popricam sa Dr kako Bog zapovjeda!!! Ni sama vise ne znam sta je sve imam pitati, dajte mi savjet koje mjere da mi da, da mi napise za bebe, duzina, tezina? Danas sam usla u 21. sedmicu. Kako si ti inace, je l' ti se stolica popravila? Ne zaboravi i na grah! Maida, nadam se da si bolje i da je krvarenje prestalo. Cuvaj se! Issa, curice i danas setaju po Bihacu? Baby je ozdravila i to je najbitnije! Hej, znate da sam spominjala da mi od kolege s posla zena svaki cas treba da rodi trojke. E pa juce su se te nase trojke juce rodile. Kolega je presretan! Hajde, odoh sada, pa vam se opet u toku veceri javim. Pusa, Suzana
|