Suzana
|
Cao cure, Evo da se opet kratko javim. Baby, da nije dioptrija mozda... Nisam cula da oci boliti od TV-a. Sto se tice kompjutera i monitora, mogu oci peci, ali su se moje toliko navikle, jer vec par godina sjedim za kompjuterom barem 8 h dnevno! A mozda je samo prolaznog karaktera! A sto se tice spola, u 18. sedmici mi je Dr vidjela da je jedna beba djecak . Za drugu jos uvijek nece 100% da garantuje, ali takodjer sumnja na djecaka. Ako ti Dr ima dobro oko hehe, i ako ti bebe budu zauzele fin polozaj, mozda ti Maida, nisam gledala tu emisiju, ali svaki put kada vidim reklamu za Petrovu trudionicu naglas prokomentarisem "Svaka vam cast" i pomislim na nase odrone i nasu situaciju, gdje nikoga nije briga za trudnice. Da budemo realni, kakva je situacija u zdravstvenom sistemu, tako je u svakoj pori naseg drustva, trulo... Ali zene drage, pa ja mislim da i mi mozemo (BiH) napraviti slicnu akciju kao sto je Petrova trudionica? Ma ubijedjena sam da bi i nas narod isto reagovao i zvao na broj telefona i donirao marku, dvije... Ma ne znam... I nas narod je kriv, godinama pustaju da ih gaze, varaju i kradu. Znaju da je tako, ali ne bune se, samo pricaju medjusobno... U Hrvatskoj se bune, u Sloveniji jos vise, pa i u Srbiji cini mi se da se cuje glas naroda, a mi... NO COMMENT. Eh sada, otisla sam u temu politika, a to definitivno ne treba da bude tema na forumu, pored ovako lijepih trenutaka koje prozivljavamo... Oprostite mi na ovih par recenica! Maida, hvala ti na pitanju, malo sam se umirila oko Dr . Pisala sam da je pregled privatno prosao u najboljem redu. Kupila sam sebi jednu specijalnu fasciklu, i poslozila sve dosadasnje nalaze, slikice beba sa UZV, itd, itd. I sada lijepo kad odem kod Dr, kad ti nemas kompjuter, imam ja sve detaljno poslozeno! :) A sutra ponovo idem na pregled grlica materice, pa cemo se cuti. Javim se. Gdje nam je to Elma danas? Laka vam noc.
|