Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Galicia, gdje se ovo kupuje, pila sam Mojito u kafani ali ne vidjeh ovo pakiranje, sad se me bas nasla
bilo je kupiti mojito u merkatoru...al flaša od 7.5 dl, bakardi mojito koktel...samo doadš leda u čašu i gotovo...a ako imaš onaj đavo za koktele super malo pormućkat sa ledom
Blind Pig IPA Američko pivo sa 6.10% alkohola, zlatne boje i sa malo pjene, a zadržite li ga malo u ustima osjetićete miris citrusa i borovine..
The Abyss Takođe američko, tamno pivo, sa 11% alkohola i okusom burbona i tamne čokolade..
Duvel Belgijsko svijetlo pivo sa tričavih 8, 10% alkohola, zamagljene zlatne boje i mirisa hmelja uz blagu dozu grejpfruta..
The Perfect Storm Ponovo američko, tamno i veoma jako – 13, 5% alkohola. Arome šljive, vanile i hrastovine izmešane sa ukusom slatko-gorkog ukusa karamele
Ne bih se slozila da si inteligentiji od onih sto ne konzumiraju alkohol, ali mogu reci da su "snalazljiviji" po pitanju zivota od onih sto ne piju. Isto tako mogu slobodno reci da su hrabriji u zivotu od ostalih.
ja sam sinoć s drugaricama popila dva litra vina uz večeru sramota do duše one su pile više al na sjedenje od 4-5 sati nije strašno U zadnje vrijeme sam na bambusu
ja se u zadnje vrijeme navukla na domace likere,cak pravim neki sa vrhnjem i konjakom joj predobar je (inace se konjak nebi drugacije popio )
a što draga? zar se ne može nešto skontati ja tako u 7-10 dana bar jednom negdje zasjednem Sad u utorak mi je rodjendan pa smo se odmah dogovarale gdje slavimo hheheh naravno u utorak neću moći jer moji dolaze al smo kontale u sljedeću subotu u jednoj konobici lijepo sjesti par litara vina, neka lagana večerica, muzika, smijeh, zezanje, ma odlično
ja se u zadnje vrijeme navukla na domace likere,cak pravim neki sa vrhnjem i konjakom joj predobar jeuser posted image (inace se konjak nebi drugacije popio user posted image )
Ja se na ovu temu ne smijem ni javiti. Vikendom obavezno sa drustvom se popije po koja casica. Uglavnom pijem tekilu sunrise, ali znam popiti i limunadice raznih okusa sa veoma malim postotkom alkohola. Vino i pivo ne volim.
ja sam sinoć s drugaricama popila dva litra vina uz večeru sramota do duše one su pile više al na sjedenje od 4-5 sati nije strašno U zadnje vrijeme sam na bambusu
ja sam uvijek voljela bambus i bas ga cesto pila, ustvari uglavnom sam pila bambus, crno vino ili pivo
a što draga? zar se ne može nešto skontati ja tako u 7-10 dana bar jednom negdje zasjednem Sad u utorak mi je rodjendan pa smo se odmah dogovarale gdje slavimo hheheh naravno u utorak neću moći jer moji dolaze al smo kontale u sljedeću subotu u jednoj konobici lijepo sjesti par litara vina, neka lagana večerica, muzika, smijeh, zezanje, ma odlično
u devetom mjesecu sam vesela pa zato, a jos ako budem dojila nista od akcije neko vrijeme ma izadjem ja sa curama, popijem casu piva il bezalkoholnog al opet nije to to, da mi je rahat sjesti