Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja popijem u nekim prilikama-nova,slavlja,izlasci...mada ponekad znam i u kuci
najvise volim crno vino sa colom-ono mi je nekako najdraze i najvaznije nije ljuto a nadje se tu i cherry brandy i kruskovac(ovo je novo od neku noc )
Moj tetak je znao reci tetki, ja popijem nekad, zaspem i sta se ljutis... Ako i povratim naskodio sam sam sebi... A ti pusis svaki dan i trujes i mene i sebe i sve okolo.... Znaci , ja sam samoubica, a ti si i ubica i samoubica.... Malo kad razmislim i je u pravu....
Moj tetak je znao reci tetki, ja popijem nekad, zaspem i sta se ljutis... Ako i povratim naskodio sam sam sebi... A ti pusis svaki dan i trujes i mene i sebe i sve okolo.... Znaci , ja sam samoubica, a ti si i ubica i samoubica.... Malo kad razmislim i je u pravu....
Pa super je kad alkohol tako na nekoga utice ali, nazalost, ima i onih sto poslije casice ubiju od batina i zenu i djecu i ko god ima pod ruke dodje...Pa propiju cijelu mjesecnu platu...ili svoju ili tudje... Ja bih, sto se mene tice, i cigare ako ne zabranila a ono uvele ogroman porez kao i u ostalim normalnim zemljama pa ko voli neka izvoli. Sve su to poroci i lose stvari i najbolje je bez ijedne a da je kod nas situacija uzasna - jeste. Ko biva evo svima i alkohola i cigara i heroina pojeftino pa da niko o pravim problemima ne konta.
Naravno da u svemu treba imati mjeru, ali ako nekad za vikend popijes pivo dva, casicu vina uz rucak po meni je to sasvim ok. A ovo za cigarete mislim posebno tko u kuci ima malo dijete, izlozen je stalno pasivnom pusenju, a i ostali ukucani koji ne puse... Po meni bi bilo idealno da ima prostorija u kojoj se pusi, a ne svuda, dnevni kuhinja, jos samo fali i spavaca soba... Nemam nista protiv pusaca da me netko ne shvati pogresno, recimo kod moje druge tetke ona i muz ne puse i u kuci nema pusenja, oba sina ima puse i izadu ispred kuce ili na balkon da zapale
Naravno da u svemu treba imati mjeru, ali ako nekad za vikend popijes pivo dva, casicu vina uz rucak po meni je to sasvim ok. A ovo za cigarete mislim posebno tko u kuci ima malo dijete, izlozen je stalno pasivnom pusenju, a i ostali ukucani koji ne puse... Po meni bi bilo idealno da ima prostorija u kojoj se pusi, a ne svuda, dnevni kuhinja, jos samo fali i spavaca soba... Nemam nista protiv pusaca da me netko ne shvati pogresno, recimo kod moje druge tetke ona i muz ne puse i u kuci nema pusenja, oba sina ima puse i izadu ispred kuce ili na balkon da zapale
potpisujem
Ja sam ostavila sve "dobre" stvari ne pusim ima neka 2mj,a ima vise od godine ne pijem ! Prije jesam,auuuh,znalo se zalomit...uglavnom kucna atmosfera,ili u necijoj basti uz rostilj...a Bogam' znalo se otici i u diskoteku s jaranicama Elem,cesto se sjetim jedne dogodovstine,izlazila sam s drugaricom i cekamo taxi kad ce ona meni "joj kolegice jei ti pijana ja tebe jedva vidim"
Gdje spomenu roštilj,odma mi zamirisa,a još uz pivce! MM i ja često popijemo a za vikend obavezno! To nam je postalo kao neki ritual pošto zbog sina rijetko idemo gdje van, ali nikada ne pretjeramo.
Ja sam ostavila sve "dobre" stvari ne pusim ima neka 2mj,a ima vise od godine ne pijem ! Prije jesam,auuuh,znalo se zalomit...uglavnom kucna atmosfera,ili u necijoj basti uz rostilj...a Bogam' znalo se otici i u diskoteku s jaranicama Elem,cesto se sjetim jedne dogodovstine,izlazila sam s drugaricom i cekamo taxi kad ce ona meni "joj kolegice jei ti pijana ja tebe jedva vidim"
a ja nikad necu zaboraviti kako mi se prijateljica jednom na odmoru napila, bile mi u diskoteci i prisao njoj tip i munta je, a ona ce meni u po frke: valja li ovaj sta, ja nista ne vidim?