Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u mom stanu postoje "sve " vrste alkohola... od žestokih do onih lakših... pogotovo imamo sve potrebne sastojke za razne koktele jer ih MM vooli praviti... naravno u mojoj porodici kao i kod mojih prijatelja nema opijanja , ali casice dvije, ko voli i tri uvjek ima...
pivo odavno ne smatram alkoholom vec prehranbenim proizvodom
ja sad ovo citam i pisem uz pivce prahnulo mi a kukam ne mogu skinut stomak
gdje me nade MM izasao vani na pivo, a ja sebi uzela jednu zuju, reko kad ti mozes i ja cu I bas mi legla uz suho meso... Visnja eto me kod tebe na blue ocean, ja ga nigdje u gradu ne nade
mene je Hanady kupila sa jednom super situacijom... kad sam je drugi put vidjela u životu...još uvjek je dojila a poznato je da je piva dobra za mlijeko... i naručuje konobaru pivo kaže lik jel velika ili mala ... kaže ona velika naravno.. i dodaje "šta velika , gajba" koji je ona lik
ojjj legende bas bih voljela doc na regionalno druzenje na pivu
ma i ja to radi mlijeka
Ne pricajte vise, mene jednom gadno napadose na forumu zbog pive i mlijeka Gdje ste tad bile da me branite
u mom stanu postoje "sve " vrste alkohola... od žestokih do onih lakših... pogotovo imamo sve potrebne sastojke za razne koktele jer ih MM vooli praviti... naravno u mojoj porodici kao i kod mojih prijatelja nema opijanja , ali casice dvije, ko voli i tri uvjek ima...
pivo odavno ne smatram alkoholom vec prehranbenim proizvodom
ja sad ovo citam i pisem uz pivce prahnulo mi a kukam ne mogu skinut stomak
gdje me nade MM izasao vani na pivo, a ja sebi uzela jednu zuju, reko kad ti mozes i ja cu I bas mi legla uz suho meso... Visnja eto me kod tebe na blue ocean, ja ga nigdje u gradu ne nade
Volimo popiti i ja i dragi. On pije Coronu, Stellu i whiskey. Ja opet pijem tekile, nekad onako samu, po casicu, a nekad u koktelu. Ne opijamo se svaki dan, niti svaki vikend, vec jednostavno kad nam naidje popijemo po casicu, ili kad je drustvance tu onda za svakog ima po nesto. A imam i za one sto ne piju alkohol, bezalkoholna piva. Uglavnom nismo ograniceni niti me sta ogranicava da pijem. :)
mene je Hanady kupila sa jednom super situacijom... kad sam je drugi put vidjela u životu...još uvjek je dojila a poznato je da je piva dobra za mlijeko... i naručuje konobaru pivo kaže lik jel velika ili mala ... kaže ona velika naravno.. i dodaje "šta velika , gajba" koji je ona lik
ojjj legende bas bih voljela doc na regionalno druzenje na pivu
ma i ja to radi mlijeka
pa dodi da popijemo po pivu :)
jel se vi zezate s tim da je piva dobra za mlijeko ja sam izbacila alkohol otkako sam zatrudnila i dok dojim nemam namjeru piti ništa alkoholno a u trudnoći sma izbjegavala i kolače s rumom (inače moje omiljene)
jel se vi zezate s tim da je piva dobra za mlijeko ja sam izbacila alkohol otkako sam zatrudnila i dok dojim nemam namjeru piti ništa alkoholno a u trudnoći sma izbjegavala i kolače s rumom (inače moje omiljene)
doktori kazu da jedno pivo ili jedno vino ne mogu nikako skoditi bebi, bilo da je ustomaku ili da doji, jer su to jako male kolicine alkohola (dok dodje do bebe) a pivo zaista povecava produkciju mlijeka. dok sam intenzivno dojila, popila sam par puta samo po jednu pivu i mlijeko je nadoslo ko nikad...
moze, al da bude opcija anoniman- da se ne brukamo
Jooj Visnja, tema "moje pijanstvo" bi bila za mene, hahaha. Dok sam bila mladja (18 do 22) znala sam se ljepo napiti u drustvu. Tako sam ja pijana muza upoznala. Odavno nepijem vise. Volim popiti koktel, wiski-kolu, smirnoff ice i tako ta slatka cuda, i naravno vino. Ali sve samo u drustvu i u normalnim kolicinama. MM u drustvu popije pivu, koktel, zestoka samo mjesana s kolom i vino. Ali samo u drustvu. Kako Visnja rece, kod kuce imamo pravi Bar, sve razna pica imamo. Ali vala nepije se nesta puno...
nego, jesi li isla u sudin orginalni bulldog ili onaj nakon sude...udruzenje "pticara"
ja sam pozeljela da se napijem, zadnji put sam se napila za novu godinu prije skoro 2 godine!
kod mene je i duze...doduse Andrej je stariji ...ja mislim da bise sada napila nakon dvije cese...izasla sam iz "fola"....i za to je potrebna kondicija
nego, jesi li isla u sudin orginalni bulldog ili onaj nakon sude...udruzenje "pticara"
izlazila sam tamo prije nekih 6-7 godina otprilike ja sam za lanin rodjendan popila 2 pive i nije me nista uhvatilo
takodje volim i razne likere jer su zaista ženstvena pića, sa malim procentom alkohola a ima ih raznih vrsta za svačiji ukus.... problem je do duše što ih veliki broj kafica i restorana nema u prodaji al ipak se nadje
Takodje volim i miješana pića kao što je bambus i razna dum dum pića (uglavnom tekila sa tonikom), dum dum mi je super za napit se, pije se na eks i raspoloženje mora da je na nivou
ja mrzim "zenska" pica...te likere...sladunjave ...zapravo ne volim obojena pica...ne volim ni stok...ni viski...ni rum
jedino od toga sto volim je baylis i od koktela Keks on the beach
moja pica su tequila, votka, martini i dzin (jest da dzin volim s tonikom tako da i to dodje ko koktel )...pivo pijem najcesce...al sto visnja kaze- to nije alkohol
i naravno -vino ...na vinu sam odrasla...u dalmaciji se pije bevanda, zato sto je voda losa...a nekad nije bilo za kupiti flasirane vode...pa se tako i djeci pravila bevanda...naravno sa minimalno vina...tek toliko da "dezinficira" vodu
nekad sam znala popiti po jedno piće kad sam bila djevojka, ali sam shvatila da mi bas ne odgovara, zamućenost, glavobolja, dekoncentracija, .... Mnogo, mnogo sam bivala veselija bez alkohola, uvijek sam govorila: Meni ne treba stimulans da budem vesela, ako ja ne mogu samu sebe opustiti bez alkohola..pih..hebo to