Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kada je fina atmosfera može bambus,ali samo ako je ždrepčeva krv...Od drugog me zaboli glava automatski....Inače nisam se nikada napila niti bi imala volju i ne volim gledati što ljudi od sebe čine kada su pijani...Sve ima svoju mjeru pa i piće,naravno...
mm kad pije a to je veoma rijetko od kakve proslave do proslave pije pivu ili po nekad jeger,a ja ako tamo ima koktela pijem njih a ako ne onda uzmem ananas votku.I to ne vise od dvije tri,mogu popiti i ne napiti se al me uvijek strah sta kad dodjem kuci a Lana mi se probudi a ja onako pripita.
Kod nas nema alkohola.Ne pije ni mm,a ni ja. Dva puta nam se desilo da smo se prestali družiti s "prijateljima" tek onako,da bi kasnije skontali da je problem bio u tome što ih nismo častili alkoholom. E pa u našoj kući nema alkohola...ni za koga,moj otac voli popiti pivo,ali zna da ga u mojoj kući neće popiti,ali hvala Bogu ima razumjevanja i poštuje to.
Kod nas takodjer nema alkohola,srecom nema ni kod roditelja,ni kod svekija,ni kod djeverove,niti kod sekine obitelji,pa i nemamo problema s te strane.Ako ce me neko cijeniti po tome hoce li biti pocascen alkoholom onda me ne mora ni cijeniti.:)
kod nas se pije ne previse naravno al kad dodje navece drustvo na kafu uvijek je poslije koje pivo uz grickalice....na sijelima nekad pivo nekad vino... i ja i mm vise volimo pivo, vino mi ne sjeda u zadnje vrime...mogu al nije mi po cefu postujem ko ne pije i naravno da se bih nikad naljutila na nekog jer me ne sluzi alkoholom vala dosta i mm i meni treba da se napijemo...rijetki su slucajevi...
Mi smo u zadnje vrijeme "udarili" po Mojitu Mjesec dana trazili mentu po sarajevskim i ostalim pijacama i nadjosmo je tek u EU al onu pepermint. Rasadili smo je pa kome treba za caja ili koktela nek javi
Ne pijem alkohol od kad sam saznala da sam trudna, niti cu piti dok budem dojila. Poslije hoću, kao i prije trudnoće, pivo, dva u određenim prilikama, ili vino pak.
Ne volim konzumiranje alkohola u prekomjernim količinama, kao ni efekat koji uzrokuje, kad se pretjera.
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
A ja, opet, kad pijem vino vise volim cisto...ali dobro ... kad je dobro zao mi ga kvarit kolom.. kad je neko malo "kiselije" vino onda malo kole moze otvori mi se cug
Kod nas takodjer nema alkohola,srecom nema ni kod roditelja,ni kod svekija,ni kod djeverove,niti kod sekine obitelji,pa i nemamo problema s te strane.Ako ce me neko cijeniti po tome hoce li biti pocascen alkoholom onda me ne mora ni cijeniti.:)
isto ovako
U mladjim danima dok sam izlazila znala sam popiti u gradu pivce, nikad nisam bila fan obojenih pica npr viski, konjak itd.. u kuci bi cesto znala popiti sa rajom , ali opet samo piva ili vodka sa juice....od 2004 sam prekinula, Kod nama dragih prijatelja za bajram popijem casu pive i stomak me zabolio, istegiljala se ko hajvan i ogadilo mi se...Poslije toga bi popila zdravicu koji gutljaj..Bi volila opet sjesti uz dobru klopu, muziku da se malo opustim ali mislim da bi se ubandacila od jedne pive ...Alkoholicare ne podnosim , moj stari je jedno vrijeme jako pio, alkohol u covjeku iznese ono najgore Trenutno u regalu imam flasu vodke fino zapakovanu stoji tu ima 5 godina, kupi prasinu
Za vikend kad izadem s mm znam popiti pivo, dva, tri Al nije mi se desilo da se napijem, znam zena brate dragi koje mogu popiti vise od muskih a nista im... Svojim ocima vidjela, popila lpo litre stoka, poslije pivo i nista joj... Majko mila, mene vec pocne nosat od jednog piva Ponekad kao aperitiv popijem pelin, vino bijelo ne volim, crno mogu popit, kazu dobro je za nizak tlak Ali samo zimi, najcesce je aktualno u vrijeme blagdana, tad svi tuku "crnjaka"
Za vikend kad izadem s mm znam popiti pivo, dva, tri Al nije mi se desilo da se napijem, znam zena brate dragi koje mogu popiti vise od muskih a nista im... Svojim ocima vidjela, popila lpo litre stoka, poslije pivo i nista joj... Majko mila, mene vec pocne nosat od jednog piva Ponekad kao aperitiv popijem pelin, vino bijelo ne volim, crno mogu popit, kazu dobro je za nizak tlak Ali samo zimi, najcesce je aktualno u vrijeme blagdana, tad svi tuku "crnjaka"
ja mislim da popijem bilo sta od ŽAP-a, samo gutljaj, da bi pala jednom sam samo, ko cura, popila 10-ak djus vodki i bukvalno pala...od tad,,, nikad vise
u mom stanu postoje "sve " vrste alkohola... od žestokih do onih lakših... pogotovo imamo sve potrebne sastojke za razne koktele jer ih MM vooli praviti... naravno u mojoj porodici kao i kod mojih prijatelja nema opijanja , ali casice dvije, ko voli i tri uvjek ima...
pivo odavno ne smatram alkoholom vec prehranbenim proizvodom
u mom stanu postoje "sve " vrste alkohola... od žestokih do onih lakših... pogotovo imamo sve potrebne sastojke za razne koktele jer ih MM vooli praviti... naravno u mojoj porodici kao i kod mojih prijatelja nema opijanja , ali casice dvije, ko voli i tri uvjek ima...
pivo odavno ne smatram alkoholom vec prehranbenim proizvodom
ja sad ovo citam i pisem uz pivce prahnulo mi a kukam ne mogu skinut stomak
mene je Hanady kupila sa jednom super situacijom... kad sam je drugi put vidjela u životu...još uvjek je dojila a poznato je da je piva dobra za mlijeko... i naručuje konobaru pivo kaže lik jel velika ili mala ... kaže ona velika naravno.. i dodaje "šta velika , gajba" koji je ona lik
mene je Hanady kupila sa jednom super situacijom... kad sam je drugi put vidjela u životu...još uvjek je dojila a poznato je da je piva dobra za mlijeko... i naručuje konobaru pivo kaže lik jel velika ili mala ... kaže ona velika naravno.. i dodaje "šta velika , gajba" koji je ona lik
ojjj legende bas bih voljela doc na regionalno druzenje na pivu