Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sma u trudnoći kupila bezalkoholno pivo stajalo je dok mu nije prošao rok trajanja nisma ga ni probala pitanje za one koje su probale i jedno i drugo - ima li razlike u običnoj pivi i bezalkoholnoj?
ja sma u trudnoći kupila bezalkoholno pivo stajalo je dok mu nije prošao rok trajanja nisma ga ni probala pitanje za one koje su probale i jedno i drugo - ima li razlike u običnoj pivi i bezalkoholnoj?
meni u ukusu nema neke razlike...
ja ne volim pivu al sam ovu bezalkoholnu pila kad sam dojila i pravo da ti kazem bezveze je ima razlike meni bezalkoholna nije gorka kao ove ''alkoholne''
Ja sam prije znala popiti po casicu vina ,ono obicno kad se izadje ili neki praznk kad je,a od trudnoce,pa kasnije dojenje,valjda se odvikla,pa ne pamtim kad sam popila e ja sad kao da sam pila ono bas
< Poruku je uredio new mama -- 31.10.2010 22:26:06 >
probaj bezalkoholnu nadođe mlijeko meni je jednako ruzna kao i hipp caj za dojilje pa sam pila i jos svasta sta sam cula pa kad mi netko kaze da je za dojenje potrebna volja ubila bi se
kada sam doma nikada ne pijem alkohol, ali eto kada je u pitanju neki vecernji izlazak, uglavnom s ekipom s posla onda volim naručiti votku smirnoff ili jagger colu ili malibu juice. malo relax-a
Meni ima hehe Kao iskusni pivopija mogu reci da mi je bezalkoholno pivo totalno bezukusno, ja ga jednom probala i ostavila Alkoholna ima malo jaci okus, ne znam kako da ti objasnim, jednostavno kad pijes bez osjetis da to nije to, da nesto fali
Meni ima hehe Kao iskusni pivopija mogu reci da mi je bezalkoholno pivo totalno bezukusno, ja ga jednom probala i ostavila Alkoholna ima malo jaci okus, ne znam kako da ti objasnim, jednostavno kad pijes bez osjetis da to nije to, da nesto fali
osjetis da ''fali'' piva
MM rijetko pije,obicno kada su praznici i neko slavlje,ali kad krene piti onda je to do ranih jutarnjih sati... Pa mu se i ja pridruzim :) Pa onda se "raspravljamo" ko je vise popijo i ko ce voziti do kuce...
Ja u kuci uvijek imam pica (alkohol),i nekad mi dodje pa onako naspem sebi casicu. Kada su mi tu bliske prijateljice imamo obicaj otvoriti flasu. Sta znam , meni je to sasvim ok , kada je u granicama.
Ne pijemo alkohol ni MM ni ja, MM je mislim samo probao nekad i nije mu se svidjelo, a ja sam ranije znala na dernecima ili s prijateljicama popiti koju... Mada mi nikad alkohol nije prijao, uvijek bi na kraju morala povratit. I ja sam prestala već odavno, nemam više tu naviku nemam pojma a i nije mi ukusan alkohol tako da no no
Prohibiciju bih ja po kretkom postupku. Ja nikad u zivotu nisam vidjela nijednog narkomana koji onako pravi budalu od sebe i koji maltretira ljude oko sebe ko sto pjan covjek radi. Neki dan je mene i jaranicu (nas dvije napolju s cetvero djece) tako spopala pjana budala...I sto je najgore on se dernja a ljudi se smiju..kao pjan je sta ces...a djeca jadna zbunjena i sprepadana. Kontam da je narkoman negdje bi kljuco u kakvom cosku i ne bi nikoga maltretirao... A jos porez kod nas na alkohol manji od onog na hljeb...Uzas
Mogu mjesecima a i godinama (dokaz trudnoća pa dojenje godinu dana) bez alkohola, i da mi baš ne fali. Ali mogu i dan za danom ako je cejf. Sve zavisi od stimmunga. U studentskim danima najbolje bilo uz dobar provod u nekom klubu, sada mi je najbolje uz 2 svjećice, laganini muziku, MM & ja u svom elementu..