Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
U pravu si emy,svi smo odrasli i svi cemo odgovarati zasebno za svoje postupke. A najdraze su mi te nase neke proslave udvoje u kuci Pa kakva je romanticna vecera uz svijece bez dobrog vina...
Ja sam prije pila, ali više hvala Bogu ne pijem... MM zna da popije pivu, vino... Ko smo mi da osuđujemo , ima ko će nama svima da sudi, ali ako ćemo da gledamo sa vjerske strane alkohol je haram i to je jasno napisano i ne piše, smije se popiti čaša, a ne smije se prepijati.. To je haram isto kao i svinjetina... Samo što nas većina (takva sam i sama bila) ne jedemo svinjetinu jer je haram, a alkohol većina pije... Ne osuđujem, sinoć sam imala goste i pili su... Ne sviđa mi se što se to radi, ali polako imam ja nijjet i MM da okrenem ako Bog da... A kako rekoste svi smo mi "veliki" i razumom obdareni tako da svako radi kako misli da je najbolje za njega...
Volim popititi casu-dvije kvalitetnog crnog vina. Nasla sam skoro "Medvjedzu krv" Makedonsko poluslatko crno vino koje pomjesam s malo kole i dobijes savrsen bambus. Naravno sve u umjerenim kolicinama i bez volana.
mm skoro nikad nepije, njegov otac nepije nikako pa i on popije mozda jednu pivu (sarajevsku kad je dole) ili nijednu al vecinom pije coca colu ili redbull...
Ni ja nepijem nesto Bog zna, ja kad pijem pije i on al onda je bas nesto posebno pa da nazdravimo hehe... al iako mi nepijemo uvijek imamo kod kuce ako ko dodje sto pije jer prijatelji svi ostali nam piju pa ako im to godi nek izvole...
Za novu godinu znam da ce da pije jer hoce on i moj brat da nazdrave moju novu braticnu jer nisu mogle kad je se rodila iz razloga sto je bio bajram pa ostavili za novu...
a rijetko pijem odnosno samo u odrejdnim situacijama. Eto neku noc odnosno na 24 decmebra ja i MM smo otvorili flasu sampanjca i uz morske plodove sve smo popili. Kao sto neko rece gore bas je romanticno u dvoje popiti koju casicu( naravno ne treba pretjerivati)
< Poruku je uredio andji -- 29.12.2008 16:09:13 >
kada smo kod vina ranije nisam pila crno vino - uglavnom bijelo, ali procitala sam da je dobro za jajnike (istina) uglavnom pijem hercegovacki vranac ili neko fino domace , ali neki dan sam dobila na poklon 0,75 vino iz francuske zove se Syrah - odlicno je ako ga gdje pronadjete javite mi
Pa kakva je romanticna vecera uz svijece bez dobrog vina...
Jednako romatična kao i s vinom možda čak i bolja jer te alkohol ne "ošamuti" pa si svjestan svega i uživaaaš ...
Jako dobro podnosim vino,tesko da popijem toliko da budem osamucena... A svi smo razliciti,tako da nam i razlicite stvari cine zadovoljstvo i uzivanciju.
Pa kakva je romanticna vecera uz svijece bez dobrog vina...
Jednako romatična kao i s vinom možda čak i bolja jer te alkohol ne "ošamuti" pa si svjestan svega i uživaaaš ...
Jako dobro podnosim vino,tesko da popijem toliko da budem osamucena... A svi smo razliciti,tako da nam i razlicite stvari cine zadovoljstvo i uzivanciju.
ih Žana i ja sam nekad mogla,ured postala imuna na alkohol,dok sam cura bila pa se malo malo zalijevalo i hodalo,neka je a nije mi ni žao....sad sam već ispala iz fazona,jedno dvoje vinca onih Vranac 0,2l i malo cole i meni dosta
Nekad prije braka pila sam i ja ...pio je i muz. Za mene i moje prijateljice su znali reci da nam bure treba da se napijemo...mogle smo bas "momacki "popit.... Hvala Bogu sada ne zivim vise taj zivot...sada sam okrenula zivot u drugom pravcu i alkohol nisam okusila vec 3 -4 godine. Haram je i mala majusna casica i sad to vrlo dobro znam...ma znala sam uvijek , ali....
Ni mm ne pije otkad i ja - zajedno smo to prestali i hvala bogu da je tako - da je drugacije - kao sto neko rece - danas ne bi ni bili u braku
doduše , i ja nisam dugo, zadnji put za prošlu Novu godinu bili u Bratislavi, ja popila "božiju kišu" , a nisam ni znala da sam trudna. Zato je ovo moje dijete ovako veselo
E sto me nasmija žana...i moja dusica ce onda biti vesela jer smo tajin rodjendan slavili na moru,a nismo znali da je ona u stomaku. Ima da voli koktele sigurno.
MM i ja volimo ponekad popiti po casu pive ili dobrog vina, onako uz grickalice ili za neki vazan dogadjaj uz dobru klopu. Nikad se nisam opijala niti mi je trebao alkohol da se opustim i plesem (divlja sam i bez njega ) ali isto tako ne vidim nista lose ponekad popiti casu pive ili vina, ili recimo koktel uz more, to mi je najromanticnije! I mislim da je zdravije popiti casu pive nego nekog gaziranog pica. Postujem sve koji ne konzumiraju alkohol iz vjerskih razloga.
doduše , i ja nisam dugo, zadnji put za prošlu Novu godinu bili u Bratislavi, ja popila "božiju kišu" , a nisam ni znala da sam trudna. Zato je ovo moje dijete ovako veselo
Slična stvar i kod mene. Ja zaglavila u jednom sarajevskom restoranu i jetrva me htjela napiti jegerom i kolom. Ne znam ni sama koliko sam ih popila, a onda sam nakon par dana saznala da sam trudna. Onako isprepadana da mi šta ne bude djetetu sam otišla doktoru i on me utješio da se ne sekiram, da bebi neće ništa biti. I moj bebač je veseo, a možda je to upravo zbog jegera.
Ni ja ni mm ne pijemo. Ali jednom smo sami kod kuce odlucili da popijemo koju Ja sam popila jednu casicu Đus-votke i nisam znala za sebe samo sam se smijala k'o luda
Slična stvar i kod mene. Ja zaglavila u jednom sarajevskom restoranu i jetrva me htjela napiti jegerom i kolom. Ne znam ni sama koliko sam ih popila, a onda sam nakon par dana saznala da sam trudna. Onako isprepadana da mi šta ne bude djetetu sam otišla doktoru i on me utješio da se ne sekiram, da bebi neće ništa biti. I moj bebač je veseo, a možda je to upravo zbog jegera.
Joj i meni je frka bila pravo...ali desava se da se popije,a ne zna se da je bebac u stomi. E vala javim vam kad se rodi je li veselica od koktelcica.
Moj suprug voli povremeno popiti ili crno vino ili whisky.Ja-povremeno neki liker.Smetalo bi mi jedino, kad bi muz bio alkoholicar ili kad bi pio toliko da se bas napije.nakon vise od 4 godine braka nikada nisam muza vidjela pijanog.