Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam ostavila sve "dobre" stvari ne pusim ima neka 2mj,a ima vise od godine ne pijem ! Prije jesam,auuuh,znalo se zalomit...uglavnom kucna atmosfera,ili u necijoj basti uz rostilj...a Bogam' znalo se otici i u diskoteku s jaranicama Elem,cesto se sjetim jedne dogodovstine,izlazila sam s drugaricom i cekamo taxi kad ce ona meni "joj kolegice jei ti pijana ja tebe jedva vidim"
a ja nikad necu zaboraviti kako mi se prijateljica jednom na odmoru napila, bile mi u diskoteci i prisao njoj tip i munta je, a ona ce meni u po frke: valja li ovaj sta, ja nista ne vidim?
Ma ne znam vise sta je sve bilo al isto tako sjecam se kad je usao lik (a mi smo otisle u "kafanu") i sad kazem ja "ovaj je moj",a moje jaranke sve pogled k njemu,zene legle od smjeha.a lik se opasao opasacem,podigao hlace " do zuba" i slag na tortu dzemper utrpao ili kad smo ko ublehe u sitne sate po aleji bose "setale" eh ta mladost
Mi smo bili vani prošli vikend i ja pila limunadu. I tek nakon nekoliko dana govorim kolegici da sam trudna. Kaže ona: "Znala sam čim sam te vidjela sa slamčicom." kao, bolesna nisi, mora da si trudna kad nema pive pred tobom . I vjerujte mi, tako želim da je popijem, čini mi se da bi mi sve mučnine prošle .
Galicia, gdje se ovo kupuje, pila sam Mojito u kafani ali ne vidjeh ovo pakiranje, sad se me bas nasla
bilo je kupiti mojito u merkatoru...al flaša od 7.5 dl, bakardi mojito koktel...samo doadš leda u čašu i gotovo...a ako imaš onaj đavo za koktele super malo pormućkat sa ledom
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi