|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
6.1.2012 13:01:39   
animagical
user posted image vala i mogli bi...i kod nas je bujrum...ja mislim da smo blizu ili sam se zeznula...

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3226
6.1.2012 13:02:03   
Medi_87
Helou nadam se da su sve bebara dobro, mi imamo turu od cega pojma nemam, nadam se da ce brzo proci
Canim cestitamo rodjendan pahuljici da je zdrava i ziva puno godina i uvijek veselauser posted image user posted image
Lejla u jednoj stvari se ne mogu bas sloziti s tobom, ja sam od dojenju najvise naucila upravo s ovog foruma i iz iskustava mama, naravno i od tebe a vjeruj mi nijedan pedijatar me nije ni uputio pocevsi od porodjaja pa do dan danas o prednostima dojenja sto je uzasno, a sto s etice iskustva s ljekarima ja sam sa njima strogo na Vi uzimajuci u ozir mnogobrojne negativne susrete i pogresne dijagnoze  kao sto znas i sama

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3227
6.1.2012 13:36:27   
minie
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image vala i mogli bi...i kod nas je bujrum...ja mislim da smo blizu ili sam se zeznula...

Nismo bas tako ni blizu, ali ni daleko, nekih 10 min autom :) Ugl smo na brdu obje user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 3228
6.1.2012 13:55:45   
Medi_87
na kojem brdu vi zivite ha ha

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3229
6.1.2012 13:56:06   
Medi_87
kod mene je veliko brdašceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3230
6.1.2012 14:01:25   
mimikimi
dan zene
evo da se i ja napokon javim nakon toliko dana nikako da uzmem vremena

mi muku mucimo sa temperaturom vec treci dan upala grlauser posted image

cestitamo sve sto se ima za cestitati i brzo ozdravljenje ako ima bollesnih bebaca
ja necu ni pomislit da vas citam unazad jer ste se raspisale trebala mi hefta cijelauser posted image user posted image user posted image

lijep pozdrav svim mamama i uzivajteuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3231
6.1.2012 14:08:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: Medi_87

na kojem brdu vi zivite ha ha

ja na sedreniku, gdje ces vece brdouser posted image
mi muku mucimo sa temperaturom vec treci dan upala grla -uh bas mi je zaouser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 6.1.2012 14:09:23 >

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3232
6.1.2012 14:30:13   
bebix
dan i do mene, I od jutros evo tek drugi put zaspao, s tim da je jutros spavao 15-tak minuta, odoh praviti rucak, nadam se da cu barem to uspjeti..

Cestitamo sve sto se ima cestitati, jer nisam upamtila sve samo sam vidjela da ima velikih rodjendanauser posted image
Brz oporavak bolesnim bebacima i njihovim mamicamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3233
6.1.2012 14:48:52   
mala_sa
Helou i od nas user posted image
Mali pajki, osamutio ga ovaj snijeg user posted image , joj mi imamo problema sa spavanjem, zadnjih dana samo place u snu...uh slomi me, al valjda je to taj famozni skok u 9om mj, pa ce valjda da prodje user posted image

Canim cestitamo rodjendan maloj djevojcici, da nam uvijek bude zdrava, sretna i vesela...da slusa mamu i tatu user posted image user posted image user posted image

Malim bebicama zelimo da ih grcici sto prije popuste, bolesnim bebicama zelimo da nam sto prije ozdrave, a nasu generaciju punoo pozdravljamo user posted image user posted image  

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 3234
6.1.2012 15:34:03   
Sensia
Minie jel to R jos spava user posted image  kod mene U spava 3-4 ture po pola sata al eto stignem jesti i oko sebe malo....

Blago tebi i reci masala da ti tako fino spava, a reci mi kad ti legne? kod nas U trazi vec u 8 da zaspi i budi se svakih pola sata i moramo opet ninati do 11 i tek onda ucvrsti.....

od vakcine juce nije bilo ture hB a danas je malo tvrdo mjesto kako ti kazes na mjestu uboda

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3235
6.1.2012 16:40:24   
Super Beba
canim - sretan rođendan i sve naj naj naj za veliki rođendan! Da curica bude zdrava, prava, vesela i sretna, da je sreća i dobre stvari u životu prate i da joj sve ide od ruke! user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3236
6.1.2012 16:46:36   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

canim - sretan rođendan i sve naj naj naj za veliki rođendan! Da curica bude zdrava, prava, vesela i sretna, da je sreća i dobre stvari u životu prate i da joj sve ide od ruke! user posted image user posted image user posted image

Ni sama ne bih bolje sročila! Sretan rodjedaaaan

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3237
6.1.2012 16:59:49   
senka27
eh da se malo zalim mamama :)

moj maleni nikako ne bljucka ama bas nikako...poslije dojenja ga dignem i ona ugl podrigne

eh to ne bi bio problem ali ja cujem da on ponekad ali samo ponekad hropti...dakle ne kaslje ne slini

ali ima u njemu nekog slajmica...voljela bih kad bi bljuckao tako bi izbacio...

par puta je bljucnuo mozda kako se rodio 3 puta i tada je malo izbacio te neke sluzi bude bijela valjda od mlijeka

jel se neka s ovim susrelauser posted image ja se bojim da mu se ne nakupi na plucima tog nekog smeca

sta vi mislite o ovom mom problemcicuuser posted image

da sretni rodjendancici...i sve najbolje bebicama i mamicama

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3238
6.1.2012 17:06:11   
animagical
ma nece...ni A nije bljuckao prvi mjesec, vrlo rijetko i to kao neku sluz skoro zuckastu,a imao je i zacepljen nos i tacno se cuo neki slajm, ali to je bilo valjda zato jer se nagutao tokom poroda, pa mu i u disajne puteve otislo, a dr na porodu nisu valjda sve uklonili..u biti on je tada cesto kihao da to izbaci i proslo je za 20-ak dana. za ovo smo zvali pedijatra pa nam ovako objasniseuser posted image  

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3239
6.1.2012 17:07:06   
Super Beba
senka - probaj da ga tapšaš po leđima, ne bi li se šlajm "odvojio", pa da ga eventualno pokaki ili izbljucne...

evo, moj mali je upravo otkrio kako može da poljubi TV, tj. da se popenje na komodu i čitavom svojom dužinom i težinom nasloni na TV i da glavom ganja ljude unutar kutije....valja sada tv kačit' na zid...ionako se mm i ja kanimo da to uradimo 2 god, evo nam dobrog poticaja....

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3240
6.1.2012 17:10:55   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

evo, moj mali je upravo otkrio kako može da poljubi TV, tj. da se popenje na komodu i čitavom svojom dužinom i težinom nasloni na TV i da glavom ganja ljude unutar kutije....valja sada tv kačit' na zid...ionako se mm i ja kanimo da to uradimo 2 god, evo nam dobrog poticaja....

user posted image user posted image Kako su bebači samo genijalno smiješni

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3241
6.1.2012 17:11:38   
Amam
Evo i nas da pozdravimo raju.
Mi smo hB dobro,malo se smucamo,jer je seka na raspustu.
Kako nismo uspjeli popraviti ks hranom,dobili smo sirup.
Stvar nista nije bolja,on uglavnom jede tjesteninu,tj supicu na mesnoj vodi,bez previse povrca,suh hljeb jer nece ni pavlaku,ni sir ni maslac,i vocne kasice.Monte i ostali slatki fazon ni u ludilu,to mi i odgovara,ali eto probali smo,u sustini kakao nikako.
Kako nam je generacija user posted image user posted image

mimikimi saljemo vibrice da tura prodje.
Pozdrav i za ostalu raju!user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3242
6.1.2012 17:22:59   
senka27
super bebo user posted image jubni ga

animagical identicno kako opisa...sve tako...

hvala vam

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

Neposredna veza do poruke: 3243
6.1.2012 17:27:46   
Bebica11
meni se isto cesto desava da kad dojim bebu cujem neki cudan zvuk kao da joj "struze" negdje tj isto kao da ima mlijeka il nekog slajma pa ni gore ni dolje pa me strah da se ne zagrcneuser posted image

jel se vama desavalo da kad beba stenje i stisce se i vi se nesvjesno stiscete sa njom, npr ja sebe uhvatim kad se ona stisne i ja se stisnem ili npr kad joj to u grlu struze ni gore ni dolje ja od zelje da ona guta, gutam pa se sebi cudimuser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 3244
6.1.2012 17:30:39   
Bebica11
jel iko jos danas izlazio s bebom po ovom vremenuuser posted image user posted image user posted image

meni mama dosla i nije padalo pa sam izasla s mamom i bebom da obavim neke stvari, odem u PIO i sl i ODJEDNOM zapuha i pahuljice, malo smo bebi lice pelenom pamucnom zastitili i brze do auta, nije bila 5min na takvom vremenu al sad mi krivo i strah me da joj nije stetilouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3245
6.1.2012 17:35:24   
animagical
mi izlazimo redovno, ali je A stariji,iako mislim da joj nista nece biti od malo zraka, ako je utoplisuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3246
6.1.2012 17:52:36   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

mi izlazimo redovno, ali je A stariji,iako mislim da joj nista nece biti od malo zraka, ako je utoplisuser posted image

utoplila sam je samo je bio zapuhao ostar zrak jedino to

Neposredna veza do poruke: 3247
6.1.2012 18:22:11   
ciciban26
Bebice mislim da joj nece naskoditi tih 5 min vani. U petak pred NG mi isle da se slikamo s deda mrazom i dobro nas posuo snijeg ali hB nista švrći maloj user posted image
A za stenjanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam sebe "uhvatila" par puta kako stisnem stomak dok ona kaki. Ona se jadna sva zacrveni pa stenje a i ja napnem ne bi li joj pomogla user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj zene popih onaj prah od piskavca.fuuuuuuj ogavniju stvar u zivotu nisam probala,ponistilo je ukus cedevite user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3248
6.1.2012 18:56:44   
animagical
hahaha i ja pritiscem kad on kaki pa me mm zeza, ko se vise crveniuser posted image a za piskavac, uzmi meda, mogu misliti kako ti jeuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3249
6.1.2012 20:03:41   
enči80
Večeruser posted image ...moje cure u krevetu bilo je malo kenjkanja ali doziranoguser posted image ...kad one doje ja sam primijetila da ih skroz stisnem na jastuku da mi ne padnu a na samome početku nekad kad su imale deset_ak dana znala sam se par puta u noći probuditi i držati ruke kao da dojim i onda skontam da ne držim bebu i samo se vratim spavatiuser posted image ...doduše tad nisam uhavizala ovo dojenje u tandemu pa mi je uvijek jedna visila na (.)user posted image

Dobila sam i ja taj piskavac ali me neto strah jer sam i ja u bolnici nakon cr fasovala upalu a i neki dan mi se pored njih dvije pojavila bila kvrgica...dodue za to najvie krivim sportski grudnjak.

< Poruku je uredio enči80 -- 6.1.2012 20:07:16 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 3250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *