|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
6.1.2012 20:18:14   
animagical
ja se tebi divim kako uspijes s obje istovremeno, kod mene jedan pa me ubi nogom dok doji, cupa za kosu...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3251
6.1.2012 20:30:04   
enči80
user posted image Vjeruj da nekad ni ja sama ne znam kako...vjerovatno imam jaku volju za tim ...večeras sam imala žutu minutu i trudim se pred njima da ne galamim ,ne plačem i ja ti fino odem u hodnik i isplačem se k'o kišna godina i poslije sam k'o nova...nije lako sa jednim a kamoli sa dvoje ali šta ću tako mi dragi Bog dao i valja mi izdurati..često se sjeti hannice ona pored blizanaca ima još i Hanu pa se sa njom tješimuser posted image ...ide vrijeme animagical ...njima sutra aBd puna 4.mjeseca a k'o da smo jučer brojale dane do termina...ja se malo prehladila tj.tačnije propuh me uhvatio i uho me žigauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3252
6.1.2012 20:38:49   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

a za piskavac, uzmi meda, mogu misliti kako ti jeuser posted image

Ma nista med,on mi je za caj,zaplatila je Milkica user posted image user posted image user posted image user posted image
Enci i ja ti se stvarno divim,ja sam s E sama po cijeli dan i slomim se kad su krizni dani,milion puta sam rekla da se divim osobama koje imaju blizance. Ali neka su one nama zive i zdrave

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 3253
6.1.2012 20:39:15   
Anica1

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Joj zene popih onaj prah od piskavca.fuuuuuuj ogavniju stvar u zivotu nisam probala,ponistilo je ukus cedevite user posted image user posted image user posted image

Gdje se ima nabaviti taj prah od piskavca? Jel to stvarno funkcionise za mlijeko? I kod mene se ova zadnja dva dana kolicina mlijeka smanjila user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3254
6.1.2012 20:44:28   
ciciban26
Anice meni je sveki kupila u Bademu a cula sam i da ima u apoteci kod katedrale

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3255
6.1.2012 21:14:20   
Anica1

Anice meni je sveki kupila u Bademu a cula sam i da ima u apoteci kod katedrale

Hvala ti draga, moram uzeti sutra da probam i to. Valjda ce pomoci.

Kako nam je princezica? Saljemo joj punoooo pusa

18.11.2011. - nasa sreca

Neposredna veza do poruke: 3256
6.1.2012 21:19:50   
animagical
enci, izdrzi, poci ce one u skoluuser posted image  
cicibanko, ne izazivaj s tim milkama, ja to ne jedemuser posted image i ovako jedva u ista stanemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3257
6.1.2012 21:34:54   
lejla80
Ola zenice kako ste mi ....ja evo laganini startam sa pripremama za sutrasnji dan...prosle godine sam u ovo doba bila u velikim bolovima uvelio..al mamin djecak nije htio tako lahko da izadje heh..kako vrijeme leti..

Super Bebo i taj tvoj momcina haman voli tehniku..ja ziva ne znam sta cu sa ovim svojim..dijete ce me totalno raskuciti..Daljinski mu nemogu iscupati iz ruke..laptop je vec na samrti, telefon da ni ne spominjem a tek kako otvara latice i ormare i vadi sve iz njih..tacno cu s nogu spasti heheh

Joj Amam pa vise bas mucite sa tom hranom..misa mu..valjda ce mu se apetit popraviti..

Bebice11 bukvalno sam ti ista takva hehehhe..haj eto nisam samauser posted image

Enci sta drugo reci nego divim ti se, cesto pomislim kako je vama koji imate blizance...ajoj mene bi ganjali po polju..

2011.
2016.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3258
   [Obrisana poruka]
6.1.2012 21:44:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 3259
6.1.2012 21:46:09   
ciciban26
Anice E je dobro,napreduje i moglo bi se reci k'o malo slusa mamu user posted image . Rukicu bi aBd trebale rijesiti 16. Eh onda cemo da zarimo i palimo user posted image user posted image user posted image
Animagical ne priznaje ti se to kukanje..ti si zeno bila i fit trudnica.Uh kad se samo sjetim ti i tvoja pura,pa se i ja navadih na puru i paradajz user posted image user posted image user posted image ali dzaba k'o bombica sam zavrsila user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3260
6.1.2012 21:46:43   
enči80

enci, izdrzi, poci ce one u skoluuser posted image  
cicibanko, ne izazivaj s tim milkama, ja to ne jedemuser posted image i ovako jedva u ista stanemuser posted image

user posted image user posted image
Hvala vam drage mojeuser posted image
Ja evo tortu pravilauser posted image ...tražim bilo koji razlog za slatkouser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 3261
6.1.2012 22:11:40   
enči80
Ja čula da od toga piskavca počneš smrditi ...doslovno

...i ja sam ovo čula a i ja vjerujem da samo bebe mogu povećati sebi količinu mlijeka...hoću dok se probudeuser posted image ...i ti nama ljubi preslatku I sa prelijepim okamauser posted image

Draga Iman,ja tebe sino sanjala,k''o traim ja od tebe neki recept za hljeb/kruhuser posted image
i fino ga zapamtila ali dok se probudi zaboravih...ne znam moda ima veze to po zanimanju dijelimo isti ''hljeb''user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 6.1.2012 22:15:55 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3262
6.1.2012 22:15:24   
palachinken
Ko o čemu, žene o slatku user posted image user posted image Mene ovo dojenje održava na kilaži, jadna mi majka sad kad se smanji, ćem da nakvasam ko s garantom da sam potkuhana.

mimikimi, želimo vam što brzi oporavak. Kako sam upratila i mali Bubo od Medi je pod turom? Kako je kod vas stanje?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3263
6.1.2012 22:20:20   
animagical
koliko ja skontah, to se i pije dok ne osjetis da smrdis na to cudo, kao tad si utrefio doziranjeuser posted image   ciciban ja sam bila fit trudnica do polovine devetog, a deseti me mjesec trudnoce dokrajcio user posted image a tek iza poroda sta mi uradise nane i  baklave...

nego hoce li ko dolaziti na baby bazar sutra? ja imam neke grudnjake za dojenje iz h&m rezervisane, pa se bas radujemuser posted image dva nova za cenera, kud ces boljeuser posted image i jos je jedan crni...a to trazim odavnouser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3264
7.1.2012 0:03:32   
minie
Vecer moje dame,

R evo spava vec nekih 20-ak minuta i nadam se budjenju negdje oko pola 6.

Mi se danas nahodali, isli smo malo prosetati i popili kafu sa mojom rajom s faksa, bas mi je godilo. Srecom vratili smo se malkice prije ovog vjetra.

Sensia R odspava svoju popodnevnu turu od nekih 3 - 3,5 sata i onda ponekad zaspi na nekih pola sata prije pola 11 ili 11 i onda fino spava skoro do jutra. Ma slusa on svoju mamu pravo, a pravo malo ga i nosam, a zaspi sam uz siku i mama ga samo prenese u krevetic. Nadam se da ce i U fino spavati kad je prodju grcevi.

Animagical vjezbas li jos uvijek? Ja cu sad aBd kad R napuni 3 mjeseca u akciju, ali ne znam da li cu uspjeti napraviti i 10 trbusnjaka, a nekad sam po 80 odjednom. Radujem se proljecu i dugim setnjama alejom user posted image

Ja bih voljela pravo doci na BB i upoznati zenice sa foruma, ali sutra bas nikako ne moguuser posted image

Lejla sretno sutra na proslavi

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 3265
7.1.2012 0:11:24   
animagical
ovih dana nisam, nekako ne stignem, puno gosti stizu... ili mi izadjemo pa se ishodam i umorim...moram nastaviti...

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 3266
7.1.2012 0:46:01   
minie
Ma meni je i najgore kad ko dodje, svega stavim na sto, pa poslije kad raspremam uzmem ponesto sto je "zabranjeno" user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 3267
7.1.2012 0:52:36   
sporty mamaa

ja se tebi divim kako uspijes s obje istovremeno, kod mene jedan pa me ubi nogom dok doji, cupa za kosu...

I kod mene isto, pocupa mi kospu dok doji, ili mi majicu razvuceuser posted image I ja se isto divim mamama koje imaju blizance( ja bi ih bas voljela imatuser posted image ), al kad covjek nesto mora, a niko ne pita mozes li, onda se i uspije nekako. A opet kad ti je sve po loju, nekako ne znas to cjenit, kao tako  treba bituser posted image

Neposredna veza do poruke: 3268
7.1.2012 0:55:57   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Anica1

Joj zene popih onaj prah od piskavca.fuuuuuuj ogavniju stvar u zivotu nisam probala,ponistilo je ukus cedevite user posted image user posted image user posted image

Gdje se ima nabaviti taj prah od piskavca? Jel to stvarno funkcionise za mlijeko? I kod mene se ova zadnja dva dana kolicina mlijeka smanjila user posted image

Anice ja sam cula da gerslo potopljeno u vodu bas povecava kolicinu mlijeka. Sad sam zaboravila kako i sta, ima ovdje na RR. Inace izdajanje poslije podoja kod mene povecalo mlijeko, sad uspijem po 150 ml, dnevno spremit u zamrzivac, a nekad i vise. Probaj, ja jesam i vise nemamo zelenih stolicauser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3269
7.1.2012 8:45:55   
mimikimi
jutric zene ev i mene ja prva uletila samo kratko da se javnem user posted image

ja je pijem sta cu to mi je jedino ovih dana od cega zivim haman ne stignem jestiuser posted image
pa hajte bujrum!!!

sinoc je bilo burno kod nas ,problem sa pijenjem sirupa antibiotika mislim da smo ga davali sat i po da popije nikako svaki put povrati u hukovima sve zajedno sa slajmom

ja sam vec luda bila aa  temperatura nikako da spane nema sta nisam pokusavala i na kraju pomogle obloge od sode bikrbone na nogicama u roku pola sata se povukla,jutros oko 6 se opet pojavila malo bila malo vise od 37 nisam dala nista samo se nasisala i spavanjac,eno je opet paja

iman moja skopodjica fasovala upalu grla,od srijede se bakcemo sa temperaturom u cetvrtak je bila najgora temp bila preko 39,5 a nista nije pomagalo tusiranje masiranje obloge rashladjivanje ma jok ja vec bila sizila sa polliklinike nas vrate dva puta kao nije to nista nalazi su joj uredu a dijete mi gori ja poludila
jucer odemo kod botonjicke i zena dala antibiotik kaze upala grla
pa eto tako ti mi deveramo ja sam satrana kuca haos sve smrdi na rakiju na senf ...user posted image

voli alina sve cajeve hippove pa eto kad sletis moze ili nekako preko kume ajd vidjecemo

cestitamo veliki rodjendan mislim da je medi u pitanju ako  me pamcenje dobro sluzi da nam decko bude ziv zdrav i veseo user posted image user posted image

ostalima zelimo lijep dan user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3270
7.1.2012 8:49:50   
mimikimi
i da imam pitanjce moja frajerica sinoc cackala laptop dok smo je zaigravali da popije sirup i nesto pritisne i sad su sva slova mi mala treba mi lupa da procitam user posted image pa me zanima kako da vratim velika slova nemam pojma

ne stignem citati pa ako ih ima cestitamo sve i rodjendane i zubice i korakeuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3271
7.1.2012 9:00:27   
palachinken
mimikimi, pritisni ctrl i +, tako se povećavaju slova
Bas mi je zao curice, a i tebe, nadam se brzom ozdravljenju!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3272
7.1.2012 9:03:07   
enči80
Jutrouser posted image
Mimikimi nadam se da će upala brzo proćiuser posted image
Palačinko kakvi ste vi jutros?

Lejla80 SRETAN ROĐENDAN dječaku sa najljepšim imenom...sve najbolje da ti uvijek bude zdrav i veseo i da ga samo sreća prati u životuuser posted image user posted image

Nama danas 4.rođendanko...brzo vrijeme letiuser posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3273
7.1.2012 9:04:16   
mimikimi
palachinken ziva bila bas ti hvala  evo napokon ne trebam lupu da citam user posted image
hvala!!!

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3274
7.1.2012 9:06:35   
palachinken
Lejla80, sretan veliki, ogromni rodjendan! Da bude zdrav, sretan a vi ponosni na njega!
Enči, sretan 2x4 rodjendan user posted image prelijepih smjehuljicama!

Sinoć mu stavim ogrlicu od ćilibara i bilivmi, nije kasljao u snu, budio se u 3 i u pola7 da jede. A inače kašljuca i hropti u nosu, ali ja nesto ne mogu izvuci te sline slinave.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *