Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Helou nadam se da su sve bebara dobro, mi imamo turu od cega pojma nemam, nadam se da ce brzo proci Canim cestitamo rodjendan pahuljici da je zdrava i ziva puno godina i uvijek vesela Lejla u jednoj stvari se ne mogu bas sloziti s tobom, ja sam od dojenju najvise naucila upravo s ovog foruma i iz iskustava mama, naravno i od tebe a vjeruj mi nijedan pedijatar me nije ni uputio pocevsi od porodjaja pa do dan danas o prednostima dojenja sto je uzasno, a sto s etice iskustva s ljekarima ja sam sa njima strogo na Vi uzimajuci u ozir mnogobrojne negativne susrete i pogresne dijagnoze kao sto znas i sama
dan zene evo da se i ja napokon javim nakon toliko dana nikako da uzmem vremena
mi muku mucimo sa temperaturom vec treci dan upala grla
cestitamo sve sto se ima za cestitati i brzo ozdravljenje ako ima bollesnih bebaca ja necu ni pomislit da vas citam unazad jer ste se raspisale trebala mi hefta cijela
dan i do mene, I od jutros evo tek drugi put zaspao, s tim da je jutros spavao 15-tak minuta, odoh praviti rucak, nadam se da cu barem to uspjeti..
Cestitamo sve sto se ima cestitati, jer nisam upamtila sve samo sam vidjela da ima velikih rodjendana Brz oporavak bolesnim bebacima i njihovim mamicama
Helou i od nas Mali pajki, osamutio ga ovaj snijeg , joj mi imamo problema sa spavanjem, zadnjih dana samo place u snu...uh slomi me, al valjda je to taj famozni skok u 9om mj, pa ce valjda da prodje
Canim cestitamo rodjendan maloj djevojcici, da nam uvijek bude zdrava, sretna i vesela...da slusa mamu i tatu
Malim bebicama zelimo da ih grcici sto prije popuste, bolesnim bebicama zelimo da nam sto prije ozdrave, a nasu generaciju punoo pozdravljamo
Blago tebi i reci masala da ti tako fino spava, a reci mi kad ti legne? kod nas U trazi vec u 8 da zaspi i budi se svakih pola sata i moramo opet ninati do 11 i tek onda ucvrsti.....
od vakcine juce nije bilo ture hB a danas je malo tvrdo mjesto kako ti kazes na mjestu uboda
canim - sretan rođendan i sve naj naj naj za veliki rođendan! Da curica bude zdrava, prava, vesela i sretna, da je sreća i dobre stvari u životu prate i da joj sve ide od ruke!
ma nece...ni A nije bljuckao prvi mjesec, vrlo rijetko i to kao neku sluz skoro zuckastu,a imao je i zacepljen nos i tacno se cuo neki slajm, ali to je bilo valjda zato jer se nagutao tokom poroda, pa mu i u disajne puteve otislo, a dr na porodu nisu valjda sve uklonili..u biti on je tada cesto kihao da to izbaci i proslo je za 20-ak dana. za ovo smo zvali pedijatra pa nam ovako objasnise
senka - probaj da ga tapšaš po leđima, ne bi li se šlajm "odvojio", pa da ga eventualno pokaki ili izbljucne...
evo, moj mali je upravo otkrio kako može da poljubi TV, tj. da se popenje na komodu i čitavom svojom dužinom i težinom nasloni na TV i da glavom ganja ljude unutar kutije....valja sada tv kačit' na zid...ionako se mm i ja kanimo da to uradimo 2 god, evo nam dobrog poticaja....
evo, moj mali je upravo otkrio kako može da poljubi TV, tj. da se popenje na komodu i čitavom svojom dužinom i težinom nasloni na TV i da glavom ganja ljude unutar kutije....valja sada tv kačit' na zid...ionako se mm i ja kanimo da to uradimo 2 god, evo nam dobrog poticaja....
Kako su bebači samo genijalno smiješni
Evo i nas da pozdravimo raju. Mi smo hB dobro,malo se smucamo,jer je seka na raspustu. Kako nismo uspjeli popraviti ks hranom,dobili smo sirup. Stvar nista nije bolja,on uglavnom jede tjesteninu,tj supicu na mesnoj vodi,bez previse povrca,suh hljeb jer nece ni pavlaku,ni sir ni maslac,i vocne kasice.Monte i ostali slatki fazon ni u ludilu,to mi i odgovara,ali eto probali smo,u sustini kakao nikako. Kako nam je generacija
A mimikimi saljemo vibrice da tura prodje. Pozdrav i za ostalu raju!
meni se isto cesto desava da kad dojim bebu cujem neki cudan zvuk kao da joj "struze" negdje tj isto kao da ima mlijeka il nekog slajma pa ni gore ni dolje pa me strah da se ne zagrcne
jel se vama desavalo da kad beba stenje i stisce se i vi se nesvjesno stiscete sa njom, npr ja sebe uhvatim kad se ona stisne i ja se stisnem ili npr kad joj to u grlu struze ni gore ni dolje ja od zelje da ona guta, gutam pa se sebi cudim
meni mama dosla i nije padalo pa sam izasla s mamom i bebom da obavim neke stvari, odem u PIO i sl i ODJEDNOM zapuha i pahuljice, malo smo bebi lice pelenom pamucnom zastitili i brze do auta, nije bila 5min na takvom vremenu al sad mi krivo i strah me da joj nije stetilo
Bebice mislim da joj nece naskoditi tih 5 min vani. U petak pred NG mi isle da se slikamo s deda mrazom i dobro nas posuo snijeg ali hB nista švrći maloj A za stenjanje ja sam sebe "uhvatila" par puta kako stisnem stomak dok ona kaki. Ona se jadna sva zacrveni pa stenje a i ja napnem ne bi li joj pomogla Joj zene popih onaj prah od piskavca.fuuuuuuj ogavniju stvar u zivotu nisam probala,ponistilo je ukus cedevite
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Večer ...moje cure u krevetu bilo je malo kenjkanja ali doziranog ...kad one doje ja sam primijetila da ih skroz stisnem na jastuku da mi ne padnu a na samome početku nekad kad su imale deset_ak dana znala sam se par puta u noći probuditi i držati ruke kao da dojim i onda skontam da ne držim bebu i samo se vratim spavati ...doduše tad nisam uhavizala ovo dojenje u tandemu pa mi je uvijek jedna visila na (.)
Dobila sam i ja taj piskavac ali me neto strah jer sam i ja u bolnici nakon cr fasovala upalu a i neki dan mi se pored njih dvije pojavila bila kvrgica...dodue za to najvie krivim sportski grudnjak.
< Poruku je uredio enči80 -- 6.1.2012 20:07:16 >